פניני היה על תקן שחקן-עוזר מאמן שברור היה שישחק מעט מאוד. לא נראה לי שזה התפקיד שמייעדים למתאזרח בן 26.שמואל1 כתב:ריימן מגיע על תקן הישראלי שמחמם את הספסל (תקן פניני שכנראה יפרוש).Rampel כתב:יש לנו קו אחורי עם לורנזו ובולדווין, כשעל הספסל יש את ג'ונדי ובלאט. למה צריך עוד גארד נמוך? קייל גאי אחלה סקורר שנתן אחלה עונה, אבל איך הוא משלים את הבנייה הזו?
בקו הקדמי, במקרה הטוב שבו מרטין ופוית'רס משוחררים מחר, יש את ווב, ניבו וסורקין. חסר פה שחקן עם גובה שיכול להגן על הטבעת. קמרון אוליבר הוא שחקן מוכשר (שנתן עונה מאוד בינונית ב-G League. שזה די רע), אבל איך הוא משלים את הבנייה הזו?
ושלא נתחיל לדבר על שחקני כנף. בונזי ומנקו. ואולי ווב, כביכול, יכול לתת דקות ב-3. זהו. **
חסרים פה 2-3 שחקנים וצריך לקלוע בהם בול מבחינת ההתאמה (או לפחות פוטנציאל ההתאמה). לא מבין למה בכל קבוצת אוהדים נזרקים סתם שמות לאוויר. בלי קשר להתאמה.
** לא מכיר מספיק את ריימן ולכן לא ברור לי איפה הוא נופל בסגל הזה בכלל ויותר חשוב, למה צריך אותו.
Sent from my SM-S908E using Tapatalk
Sent from my SM-S908E using Tapatalk