מלפפונים / סגל 2012

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: מלפפונים / סגל 2012

הודעהעל ידי חנו'ש » 06 אפריל 2011, 15:39

yzafrir כתב:יוני , מסכים איתך לחלוטין....
אבל בכל זאת זה תפקידה של ההנהלה לדאוג להשאיר את הסגל הקיים ....אנחנו יכולים להשתעשע בשמות בלי להזיק....
בכל מקרה העונה אני לא רואה כמעט אף שחקן בליגה חוץ מאולי שון ג'יימס שיכול להיות גניבה שלנה הבאה...

האמת שאם לא היו לנו כבר מיליוני פורוודים חתומים בקבוצה, לא הייתי מתנגדת לראות כאן את בראיין רנדל.
שחקן שאני די מחבבת.
תמונה
"להצלחה אבות רבים אך הכישלון יתום הוא".
חנו'ש
מכורה ל cookie jam

הודעהעל ידי Mta_atic » 06 אפריל 2011, 16:36

אבל בכל זאת זה תפקידה של ההנהלה לדאוג להשאיר את הסגל הקיים ....אנחנו יכולים להשתעשע בשמות בלי להזיק....
בכל מקרה העונה אני לא רואה כמעט אף שחקן בליגה חוץ מאולי שון ג'יימס שיכול להיות גניבה שלנה הבאה...

מסכים ומסייג באותה נשימה - שון ג'ימס יכול להתגלות כגניבה גדולה וגם כפלופ. הוא יותר 4 וחסרה לו יכולת קליעה נורמלית.
אי אפשר לדעת איך הוא ישחק ביורוליג.
לדעתי פישר עדיף עליו בכמה פרמטרים אבל בכל זאת אם מכבי תצליח להחתים את ג'ימס במחירים מצחיקים אז שווה להביא אותו.

מבחינתי שחקן ליגה שמכבי צריכה לשים עליו עין (לא בהכרח לעונה הבאה) הוא יוגב אוחיון שנתן עונה טובה מאד (במיוחד ביורוקאפ).

כמו כן, לדעתי צריך גם לסגור עם ג'ייסי קארול מגראן קאנריה לעמדה 2. לבן אדם אין טווח בזריקות 3 ובחצי מרחק, רץ את המגרש עם ובלי כדור והוא כן יודע לקחת כדור לסל כשצריך.
סמל אישי של המשתמש
Mta_atic
חבר כבוד

הודעהעל ידי er79 » 06 אפריל 2011, 16:38

שמוליק היקר, אתה מציע את בנקס, פינוק ואוסברי, ואנחנו שופכים שטויות במקלדת? אתה מתאר לי פה קבוצה של מרכז טבלה במקרה הטוב בליגה.
er79

הודעהעל ידי jol9 » 06 אפריל 2011, 17:02

יכול להיות שאתה צודק. אני חושב שצריך להסתכל קודם כל על הצרכים של מכבי. אם יש איזשהו שחקן מהליגה שעונה על הצורך, אז יש על מה לדבר
אבל אין מה לעלות כל מיני שמות לא קשורים רק כי הם יכולים להצליח אולי.

ג'יימס הוא כבר סוג של קונצנזוס כאן, ויכול מאוד להיות שכן יגיע בעונה הבאה.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי חביב אורנג'ד » 06 אפריל 2011, 18:08

אני חושב שזה די מיותר לדון עכשיו על מלפפונים. גם ככה עוד חודשיים שמם של שחקנים כמו פופס והייסליפ יפומפם כאן וגם קרנבל שאראס יחזור ובגדול. בואו נמתין עם המלפפונים לקיץ.
בנתיים, ניתן לדון על תובנות מהעונה הזאת. מה חסר, מה צריכים לשפר, את מי צריכים להשאיר ומי צריך ללכת.
תמונה
חביב אורנג'ד
חבר כבוד

הודעהעל ידי שמוליק » 06 אפריל 2011, 20:22

צודקים, הכל ספקולטיבי אבל גם מהנה.
פדרמן ורקנאטי קוברים את מכבי.
שיעופו כבר!!!!!!!!!!!!!!!!!!
שמוליק

הודעהעל ידי משה » 06 אפריל 2011, 20:34

jol9 כתב:

יכול להיות שאתה צודק. אני חושב שצריך להסתכל קודם כל על הצרכים של מכבי. אם יש איזשהו שחקן מהליגה שעונה על הצורך, אז יש על מה לדבר

קונצנזוס? לא בטוח. בתנאי שמכבי תצליח להשאיר את כל הזרים בקבוצה ופרקינס יכלל בסגל (וגם אם לא, יהיה גארד זר אחר) יש לך 6 זרים בקבוצה, מי אתה חושב שצריך לשחרר על מנת ששון ג'ימס יגיע? לא בטוח שעדיף לשחרר לדוגמא את הנדריקס ולהשאיל את מאצ'בן בגלל שון ג'ימס.
משה

הודעהעל ידי jol9 » 06 אפריל 2011, 20:48

משה כתב:
jol9 כתב:

קונצנזוס? לא בטוח. בתנאי שמכבי תצליח להשאיר את כל הזרים בקבוצה ופרקינס יכלל בסגל (וגם אם לא, יהיה גארד זר אחר) יש לך 6 זרים בקבוצה, מי אתה חושב שצריך לשחרר על מנת ששון ג'ימס יגיע? לא בטוח שעדיף לשחרר לדוגמא את הנדריקס ולהשאיל את מאצ'בן בגלל שון ג'ימס.

האמת שאני דווקא מחוץ לקונצנזוס הזה, אז אולי אני לא הכתובת לשאלה הזאת, אבל אם ממש מתעקשים, אז כן - הכיוון של אלה שרוצים את ג'יימס הוא מן הסתם במקום הנדריקס.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי Natural » 06 אפריל 2011, 22:16

er79 כתב:שמוליק היקר, אתה מציע את בנקס, פינוק ואוסברי, ואנחנו שופכים שטויות במקלדת? אתה מתאר לי פה קבוצה של מרכז טבלה במקרה הטוב בליגה.

^ מסכים עם זה שמעליי.
זה שפרקינס ופארגו הובאו מקבוצות מהליגה ופוגעים במכבי, זה לא אומר שכל שחקן שקלע סל אחד או שניים מתאים.

כרגע, תתעסקו בפיינל פור. תשאירו את החשיבות על העונה הבאה לדקה שאחרי המשחק האחרון העונה, לפחות אחרי המשחק האחרון באירופה.
מה שבטוח, שבמכבי צריכים לעשות הכל כדי להשאיר את הצמד פרקינס את פארגו, שהביאו את מכבי הרבה מעל לציפיות, ציפיות שכמעט עלו בפיינל פור.
Natural

הודעהעל ידי yzafrir » 07 אפריל 2011, 05:19

גם אני לא לגמרי בקונצנזוס הזה לגבי ג'יימס , אני חושב שיש אופציות יותר איכותיות ממנו בשוק .
אבל אם אפשר להביא אותו במחיר מציאה כמו שהיה עם פארגו , פרקינס , מוריס...וכו' אז הוא בהחלט אופציה טובה . יש לו בדיוק את מה שחסר לנו שזה חסימות וריבאונד ( אבל לא הרבה מעבר...)
בכל מקרה אם עונה הבאה נצטרך מחליפים לפארגו או פרקינס (או אפילו לשניהם..) אז שם כמו קארול נדחק קצת ברשימה מבחינת סדר עדיפויות כי במקומם צריך רכז או קומבוגארד אחרים וקארול הוא שוטינג גארד קלאסי שלא יכול לשחק רכז. הוא שחקן מצויין אבל יצטרך לעבור סדרת הטעמות לסגנון של מכבי כי פה הוא לא יוכל לזרוק מתי שבא לו ומאיפה שבא לו כמו בספרד....
סגל לעונה הבאה
1-2 : ג'קסון , קול , קיין , דיברת' , רול
3. : תומאס , משעור , זוסמן
4-5 ארט , טיוס , שגב , כהן , בולדן
מאמן : ספאחיה
בכיס של פדרמן : 3 מיליון דולר.
סמל אישי של המשתמש
yzafrir

הודעהעל ידי שחר.ג. » 07 אפריל 2011, 17:45

חנו'ש כתב:

האמת שאם לא היו לנו כבר מיליוני פורוודים חתומים בקבוצה, לא הייתי מתנגדת לראות כאן את בראיין רנדל.
שחקן שאני די מחבבת.

מהאליפות בגליל רציתי אותו,יכול להתחבר יופי לסגל שרץ עכשיו,השאלה אם יחזור אותו רנדל שהיה.
תמונהg]
"כדורסל זה משחק שבחודשיים אתה יכול לעבור ממינוס 25 באוסישקין לפלוס 44 על בולוניה. אנחנו רק באוקטובר."
סמל אישי של המשתמש
שחר.ג.

הודעהעל ידי ankram » 07 אפריל 2011, 17:52

קארטר מאשדוד , פוטנציאל אדיר.
אני מאד מאד אוהב את רנדל
סמל אישי של המשתמש
ankram

הודעהעל ידי גל גל » 09 אפריל 2011, 11:39

ankram כתב:קארטר מאשדוד , פוטנציאל אדיר.
אני מאד מאד אוהב את רנדל

קארטר באמת שחקן טוב אבל אין לו כל כך הרבה מה להציע חוץ משלשות
מכבי 2025
קלארק בלאט
אדוורדס,יוקו,דיבה
נאוורה/פאלמר,מלקולם,לביא
הורד,ליף,ריימן
מוזס בראון,בייסי/ריברו,סורקין
גל גל

הודעהעל ידי Yellow Gute » 09 אפריל 2011, 11:51

מכבי צריכה לנסות פעם אחת לפחות לנסות ולעשות הכל בכדי להשאיר את הסגל הקיים.
פארגו - אכן שווה מיליון דולר וככל שמכבי תצליח בפיינל פור (והלוואי שכך) תראו שיהיו יותר ויותר קבוצות שתהיינה מוכנות לתת לו את זה ומעבר.
השינוי היחיד שמכבי צריכה לעשות הוא להביא גארד נוסף בעל יכולת קליעה - הלפרין. וזהו.
חובב דובים
סמל אישי של המשתמש
Yellow Gute

הודעהעל ידי DELEK » 09 אפריל 2011, 12:15

מה אתם אומרים על פטריק בוורלי?
DELEK

הודעהעל ידי החציל האצטקי » 09 אפריל 2011, 15:04

פטריק בברלי הוא הדבר הכי דומה לדורון פרקינס באירופה. זה שם שצריכים לחשוב עליו, אם וכאשר, הולכים על תחליף למקור.
בכל אופן, הדעה שלי בסוגיית עמדת הרכז היא די פשוטה: להשאיר את פארגו (יקר כשיהיה), לשמור על פרקינס בשכר נמוך עם אופצייה להמשך ההתקשרות, להתחזק בהלפרין ולצרף אחד, ג'ון שייר.
שייר מציג יכולת נאה מאוד בדי-ליג, וכ"פילר" עד שובו של דורון הוא בהחלט יכול להראות ניצוצות; לפחות כאלו, שיוכלו להעניק לו תפקיד משמעותי יותר בהמשך הדרך.
סמל אישי של המשתמש
החציל האצטקי
חבר כבוד

הודעהעל ידי felix_r » 09 אפריל 2011, 15:09

DELEK כתב:מה אתם אומרים על פטריק בוורלי?

מזכיר החלאה של פארגו ופרקינס.
זריז מאוד בחדירה כמו פארגו ושחקן הגנה נהדר (כולל הריבאונד) בדומה לפרקינס.
החסרונות:
א) פחות טוב בקליעה מפארגו (למרות שגם לפארגו יש תקופות רעות, אז אני לא בטוח ב 100%).
ב) די אוהב להשתולל בהתקפה (אם כי במידה רבה זה בגלל שצביקה לרוב נותן לו יד חופשית).
ג) יכול להיות, שהמחיר שלו בהחלט לא יהיה נמוך (ספארטק קבוצה די עשירה).

היום (שבת) בשעה 18:00 תוכל לצפות בו במשחק נגד צסקא כאן (בפעם הקודמת הוא חגג מול הפנסיונרים של צסקא):
http://yatv.ru/pbltv/
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אני לא אוכל, לא שותה, רק בוכה כל הזמן.
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
- חביבי, יש לך מקרה חמור של פדרמאניה-דיפרסיה!
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי Euro_Basket » 09 אפריל 2011, 15:21

אין ספק שצריך לנסות לשמור על הסגל הקיים, בתוספת חיזוק נקודתי (הלפרין ואולי שייר + סנטר זר)
אם תהיה שביתה ב-NBA אני בהחלט רואה את מכבי מנסה להחתים לפני פתיחת העונה פרי אייג'נט לחוזה של לפחות שנה.
סמל אישי של המשתמש
Euro_Basket

הודעהעל ידי yzafrir » 09 אפריל 2011, 16:07

felix_r כתב:

החסרונות:
א) פחות טוב בקליעה מפארגו (למרות שגם לפארגו יש תקופות רעות, אז אני לא בטוח ב 100%).
ב) די אוהב להשתולל בהתקפה (אם כי במידה רבה זה בגלל שצביקה לרוב נותן לו יד חופשית).

היום (שבת) בשעה 18:00 תוכל לצפות בו במשחק נגד צסקא כאן (בפעם הקודמת הוא חגג מול הפנסיונרים של צסקא):

מסכים איתך כמעט על הכל ...
צביקה לא מאמן שנותן לשחקנים להשתולל והקבוצה שלו השנה גם לא בנוייה על משחק כזה . הם משחקים מאוד קבוצתי השנה.
יחד עם זאת כשלשחקן הולך אז צביקה בהחלט זורם איתו , אבל בסך הכל יש לו סגנון די סולסיטי בהשוואה לפארגו והיו לו תקופות בקרירה שהלך לו הרבה פחות טוב... .

פליקס מה אתה אומר על וויליאמס מאנסיי ?? איך הוא בכלל הגיע לשם , הוא שחקן לגיטימי ב NBA שנבחר סיבוב ראשון בדראפט ואפילו היה לא ורע שם....הוא לדעתי יכול להיות מחליף טוב לפארגו או פרקינס , ולא הייתי שולל להביא אותו אפילו לצידם במיוחד שהמצב של פרקינס לא ברור והוא סוג של קומבו גארד שיוכל גם להשלים את פרקינס אם לא יחזור לעצמו וגם לשחק לצידו . אגב נתן אתמול משחק גדול שני ברציפות אחרי שסבל מכמה משחקים פחות טובים בגלל פציעה קלה...
סגל לעונה הבאה
1-2 : ג'קסון , קול , קיין , דיברת' , רול
3. : תומאס , משעור , זוסמן
4-5 ארט , טיוס , שגב , כהן , בולדן
מאמן : ספאחיה
בכיס של פדרמן : 3 מיליון דולר.
סמל אישי של המשתמש
yzafrir

הודעהעל ידי גל גל » 09 אפריל 2011, 19:30

yzafrir כתב:
felix_r כתב:

החסרונות:

מסכים איתך כמעט על הכל ...
צביקה לא מאמן שנותן לשחקנים להשתולל והקבוצה שלו השנה גם לא בנוייה על משחק כזה . הם משחקים מאוד קבוצתי השנה.
יחד עם זאת כשלשחקן הולך אז צביקה בהחלט זורם איתו , אבל בסך הכל יש לו סגנון די סולסיטי בהשוואה לפארגו והיו לו תקופות בקרירה שהלך לו הרבה פחות טוב... .

פליקס מה אתה אומר על וויליאמס מאנסיי ?? איך הוא בכלל הגיע לשם , הוא שחקן לגיטימי ב NBA שנבחר סיבוב ראשון בדראפט ואפילו היה לא ורע שם....הוא לדעתי יכול להיות מחליף טוב לפארגו או פרקינס , ולא הייתי שולל להביא אותו אפילו לצידם במיוחד שהמצב של פרקינס לא ברור והוא סוג של קומבו גארד שיוכל גם להשלים את פרקינס אם לא יחזור לעצמו וגם לשחק לצידו . אגב נתן אתמול משחק גדול שני ברציפות אחרי שסבל מכמה משחקים פחות טובים בגלל פציעה קלה...

בעיה....כי זה יתפוס לך מקום של זר..ומה אז יקרה שפרקינס יחזור?
מכבי 2025
קלארק בלאט
אדוורדס,יוקו,דיבה
נאוורה/פאלמר,מלקולם,לביא
הורד,ליף,ריימן
מוזס בראון,בייסי/ריברו,סורקין
גל גל

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־20 אורחים