המלפפונים באים

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: המלפפונים באים

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 09 יולי 2012, 14:01

gandya כתב:
Holiday_Armadillo כתב:
Dperk כתב:
Holiday_Armadillo כתב:
אני מאוד אוהבת את דיוגו כשחקן כי יש לו את כל התכונות שאני רוצה בשחקן של הקו הקדמי שאני רוצה אבל צריך לבדוק עד הסוף עד כמה כל הברגים שלו במקום
אם הכל במקום ומהודק היטב הייתי שמחה שהוא יגיע

באופן אישי מעדיף את מאריץ', אבל גם הוא אופציה מצוינת לדעתי.

קשה לי עם מאריץ' כי עם כל המריחות שלו בסוף הוא ייצא מאוד יקר ואנחנו בכלל לא יודעים מה נשאר במאריץ' של פרטיזן(שלהזכירכם, זאת הייתה העונה המעולה היחידה שלו)

למאריץ הייתה עונה מעולה, מתי הייתה לדיוגו עונה מעולה? מתי היה לו רצף של כמה חודשים בהם הוא משחק טוב? אתה יודעת כמה פציעות, ובעיות ברכיים היו לבחור, יש לו היסטוריה של כמה וכמה, וניתוח בברך שמאל שהשבית אותו לעונה שלמה.

ובדיוק בזה הוא ומאריץ' שווים
מתי פעם אחרונה מאריץ' היה רלוונטי? כמה פציעות הוא עבר בשנתיים האלה בפאו? גם בפרטיזן הייתה לו פציעה שהפריעה לו(לא זוכרת אם גב או ברך)
ההבדל היחידי ביניהם יכול להיות המחיר
אם ההבדל בשכר יהיה כזה גדול ושני השחקנים לא מניות בטוחות אז אני מעדיפה ללכת על הזול יותר
:alan:
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי Dperk » 09 יולי 2012, 14:18

Holiday_Armadillo כתב:
gandya כתב:
Holiday_Armadillo כתב:
Dperk כתב:
Holiday_Armadillo כתב:
אני מאוד אוהבת את דיוגו כשחקן כי יש לו את כל התכונות שאני רוצה בשחקן של הקו הקדמי שאני רוצה אבל צריך לבדוק עד הסוף עד כמה כל הברגים שלו במקום
אם הכל במקום ומהודק היטב הייתי שמחה שהוא יגיע

באופן אישי מעדיף את מאריץ', אבל גם הוא אופציה מצוינת לדעתי.

קשה לי עם מאריץ' כי עם כל המריחות שלו בסוף הוא ייצא מאוד יקר ואנחנו בכלל לא יודעים מה נשאר במאריץ' של פרטיזן(שלהזכירכם, זאת הייתה העונה המעולה היחידה שלו)

למאריץ הייתה עונה מעולה, מתי הייתה לדיוגו עונה מעולה? מתי היה לו רצף של כמה חודשים בהם הוא משחק טוב? אתה יודעת כמה פציעות, ובעיות ברכיים היו לבחור, יש לו היסטוריה של כמה וכמה, וניתוח בברך שמאל שהשבית אותו לעונה שלמה.

ובדיוק בזה הוא ומאריץ' שווים
מתי פעם אחרונה מאריץ' היה רלוונטי? כמה פציעות הוא עבר בשנתיים האלה בפאו? גם בפרטיזן הייתה לו פציעה שהפריעה לו(לא זוכרת אם גב או ברך)
ההבדל היחידי ביניהם יכול להיות המחיר
אם ההבדל בשכר יהיה כזה גדול ושני השחקנים לא מניות בטוחות אז אני מעדיפה ללכת על הזול יותר

מסכים איתך ששניהם סימן שאלה גדול. עדיין אני מעדיף את מאריץ' בלי להיכנס לשאלות של מחיר כי לדעתי הוא יותר מתאים מדיוגו לסוג השחקן שמכבי צריכה כרגע. אם הפער הכספי גדול לטובת מאריץ' גם דיוגו הוא אופציה מצוינת לדעתי.
Dperk

הודעהעל ידי LIAV10 » 09 יולי 2012, 14:27

מכבי צריכה סנטר שיודע לעשות הגנה? איך בדיוק מאריץ' מתאים לסוג הזה?

תמונה

??
תמונה
יאללה הביתה.
כולם.
סמל אישי של המשתמש
LIAV10

הודעהעל ידי Dperk » 09 יולי 2012, 14:30

LIAV10 כתב:מכבי צריכה סנטר שיודע לעשות הגנה? איך בדיוק מאריץ' מתאים לסוג הזה?

תמונה

??

התכוונתי סנטר מאסיבי גדול וחזק. דיוגו חזק מאוד אבל קצת נוטה ל4. בכל מקרה ההגנה של מאריץ' טובה לפי מה שאני זוכר מפרטיזן. כשראיתי את דיוגו הוא עשה המון שטויות בהגנה.
Dperk

הודעהעל ידי LIAV10 » 09 יולי 2012, 14:37

Dperk כתב:

תמונה

??

התכוונתי סנטר מאסיבי גדול וחזק. דיוגו חזק מאוד אבל קצת נוטה ל4. בכל מקרה ההגנה של מאריץ' טובה לפי מה שאני זוכר מפרטיזן. כשראיתי את דיוגו הוא עשה המון שטויות בהגנה.

דיוגו באירופה הוא יכול להיות סנטר לכל דבר, הוא מפלצת, בטח שחקן הגנה טוב ממאריץ' שעושה מגרש הלוך ושוב בחצי דקה..
אני בכלל בעד בחור שהוא 2.03 העונה לשם באטיסט, כך שאני לא יורד על מאריץ' כדי להגדיל את דיוגו..

חוץ מזה שאני לא אוהב את כל המריחות של מאריץ', וכל הראיונות שלו של "אני יודע איפה אשחק", גם הוא מטומטם אם הוא חושב שיקבל חוזה באן בי איי אחרי ממוצע של ריבאונד ושלוש נקודות בליגה היוונית בשנתיים האחרונות, לא רוצה כזה מטומטם שחי בסרט במכבי...
תמונה
יאללה הביתה.
כולם.
סמל אישי של המשתמש
LIAV10

הודעהעל ידי שחף » 09 יולי 2012, 17:31

תגידו, אתם רציניים? אתם רוצים סנטר שהעביר את העונה האחרונה בליגה הסינית, גמד(2.03 מ' עם נעליים לפי דראפט אקספרס...) עם בעיות של שמירה על הכושר ועוד כל מיני דברים בזכות כמה משחקים טובים בטורניר קדם אולימפי? זה שחקן שרשום עליו "לא לגעת!!!!" באותיות קידוש הלבנה. שלא יתקרב לפה. אני מקווה שמדובר בשמועה שהפיץ הסוכן שלו. לי אישית נמאס מסנטרים שקולעים להם מעל לראש.
שחף

הודעהעל ידי Lirca » 09 יולי 2012, 18:07

אני גם מקווה שהדיוגו הזה לא יגיע. לפי הסיפורים פה והאמת שבכלל לפי הבעת הפנים שלו הוא עושה רושם של הד קייס רציני. חוץ מזה שאני מעדיף שחקן כמו מאריץ' עם פוסט אפ ומסה מתחת לסל. מוטת ידיים ארוכה היא לא חזות הכל.
Lirca

הודעהעל ידי gandya » 09 יולי 2012, 18:12

שחף כתב:תגידו, אתם רציניים? אתם רוצים סנטר שהעביר את העונה האחרונה בליגה הסינית, גמד(2.03 מ' עם נעליים לפי דראפט אקספרס...) עם בעיות של שמירה על הכושר ועוד כל מיני דברים בזכות כמה משחקים טובים בטורניר קדם אולימפי? זה שחקן שרשום עליו "לא לגעת!!!!" באותיות קידוש הלבנה. שלא יתקרב לפה. אני מקווה שמדובר בשמועה שהפיץ הסוכן שלו. לי אישית נמאס מסנטרים שקולעים להם מעל לראש.

גמד הוא לא, יש לו 206 ס"מ(ולא איכפת מה רשום בדראפט אקספרס), פיסית הוא גדול וחזק יותר מהנדריקס, ולא במעט, אבל הוא גם פחות אתלטי.
בעיה של כושר אכן יש לו, אבל יחסית לסופו הוא ספרינטר, הוא יכול להצליח יפה במכבי, החיסרון הבולט ביותר אצלו(ואת זה כבר בלאט לא יישנה), זו תרומה מעטה בריבאונד, אבל התקפית הוא יכול לדרוס באירופה, אומנם לא כמו סופו, אבל עדיין מדובר בבחור די גדול וחזק.
gandya

הודעהעל ידי שחף » 09 יולי 2012, 18:14

דראפט אקספרס מביאים נתוני מדידות מדוייקים ורשמיים של ה-NBA. ככה שהבחור 2.03 מ'. לי נמאס מסנטרים גמדים שקולעים מעליהם בקלות. זה שחקן להפועל ירושלים. מקווה שמכבי לא מסתכלת עליו בטעות. שכחתם מה עשה פה השחקן האחרון שהגיע מהליגה הסינית?
נערך לאחרונה על ידי שחף בתאריך 09 יולי 2012, 18:14, נערך פעם אחת בסך הכל.
שחף

הודעהעל ידי Dperk » 09 יולי 2012, 18:14

LIAV10 כתב:
Dperk כתב:

תמונה

??

דיוגו באירופה הוא יכול להיות סנטר לכל דבר, הוא מפלצת, בטח שחקן הגנה טוב ממאריץ' שעושה מגרש הלוך ושוב בחצי דקה..
אני בכלל בעד בחור שהוא 2.03 העונה לשם באטיסט, כך שאני לא יורד על מאריץ' כדי להגדיל את דיוגו..

חוץ מזה שאני לא אוהב את כל המריחות של מאריץ', וכל הראיונות שלו של "אני יודע איפה אשחק", גם הוא מטומטם אם הוא חושב שיקבל חוזה באן בי איי אחרי ממוצע של ריבאונד ושלוש נקודות בליגה היוונית בשנתיים האחרונות, לא רוצה כזה מטומטם שחי בסרט במכבי...

מה הגובה המדויק שלו? יש כאלה שטוענים שהוא 2.03 ויש כאלה שטוענים שהוא 2.08 אז אני קצת מבולבל... לא רוצה הנדריקס 2.

בזה אתה צודק, אבל אולי אחרי שיקבל כתף קרה מהNBA הוא יחזור לקרקע המציאות.. בסך הכל לאור מצב השוק הסופר דליל מכבי לא במצב שהיא יכולה לפסול שחקנים על הסף בגלל שהם חיים בסרט.
Dperk

הודעהעל ידי שחף » 09 יולי 2012, 18:17

http://www.draftexpress.com/profile/ike-diogu-81/
Height w/shoes
8'6''

ושוב- שחקן מהליגה הסינית
שחף

הודעהעל ידי gandya » 09 יולי 2012, 18:20

שחף כתב:http://www.draftexpress.com/profile/ike-diogu-81/
Height w/shoes
8'6''

אני אומר לך שלא איכפת לי ממה שרשום בדראפט-אקספרס ואתה מביא קישור? :)
זה לא שאמרתי שאתה משקר, וזה לא מה שרשום בדראפט-אקספרס.

http://www.nba.com/playerfile/ike_diogu/
ובכל מקום אחר תראה את הנתון הזה(חוץ מאיזה אתר שמעניק לו 208 ס"מ..).
gandya

הודעהעל ידי שחף » 09 יולי 2012, 18:22

דראפט אקספרס מביא נתוני מדידה רשמיים שה-NBA עושים לפני הדראפט. דיוגו נבחר בגיל 22. הגובה שלו בלי נעליים הוא 1.99 מ'. אם הוא לא מסתובב עם פלטפורמות מטורפות שמעניקות לו עוד 2 אינץ', הוא 2.03 מ'. שחקנים לא צומחים אחרי הגיל הזה. והאמת, גם אם הוא היה 2.12 זה לא היה משנה בכלל כי הוא פאקינג שיחק בליגה הסינית.
שחף

הודעהעל ידי EulGam05 » 09 יולי 2012, 18:27

gandya כתב:
שחף כתב:http://www.draftexpress.com/profile/ike-diogu-81/
Height w/shoes
8'6''

אני אומר לך שלא איכפת לי ממה שרשום בדראפט-אקספרס ואתה מביא קישור? :)
זה לא שאמרתי שאתה משקר, וזה לא מה שרשום בדראפט-אקספרס.

http://www.nba.com/playerfile/ike_diogu/
ובכל מקום אחר תראה את הנתון הזה(חוץ מאיזה אתר שמעניק לו 208 ס"מ..).

http://www.nba.com/dleague/playerfile/i ... rd_hendrix
EulGam05

הודעהעל ידי gandya » 09 יולי 2012, 18:35

שחף כתב:דראפט אקספרס מביא נתוני מדידה רשמיים שה-NBA עושים לפני הדראפט. דיוגו נבחר בגיל 22. הגובה שלו בלי נעליים הוא 1.99 מ'. אם הוא לא מסתובב עם פלטפורמות מטורפות שמעניקות לו עוד 2 אינץ', הוא 2.03 מ'. שחקנים לא צומחים אחרי הגיל הזה. והאמת, גם אם הוא היה 2.12 זה לא היה משנה בכלל כי הוא פאקינג שיחק בליגה הסינית.

יכולות להיות שם גם טעיות, אף אתר לא חסין מכך, בכל מקום אחר רשום 206, גם בפרופיל הרשמי של השחקן בNBA, אגב אנשים גובהים גם בגיל 22(תאמין, או לא יש כאלה שגובהים גם בגיל 24), לגבי הליגה הסינית, זה לא אומר כלום, הרבה שחקני NBA לגיטימיים שיחקו שם בזמן הפגרה, זה לא שהוא שיחק שם שנים, סה"כ עונה אחת.

אפשר לחשוב איפה שיחק פייזר עונה לפני שהגיעה למכבי, הוא במצב דומה לפייזר של זמנו, אם יצליח להישאר בריא נקבל כאן שחקן לא רע בכלל, ב800K אפשר להמר עליו.
gandya

הודעהעל ידי Dperk » 09 יולי 2012, 18:38

gandya כתב:
שחף כתב:דראפט אקספרס מביא נתוני מדידה רשמיים שה-NBA עושים לפני הדראפט. דיוגו נבחר בגיל 22. הגובה שלו בלי נעליים הוא 1.99 מ'. אם הוא לא מסתובב עם פלטפורמות מטורפות שמעניקות לו עוד 2 אינץ', הוא 2.03 מ'. שחקנים לא צומחים אחרי הגיל הזה. והאמת, גם אם הוא היה 2.12 זה לא היה משנה בכלל כי הוא פאקינג שיחק בליגה הסינית.

יכולות להיות שם גם טעיות, אף אתר לא חסין מכך, בכל מקום אחר רשום 206, גם בפרופיל הרשמי של השחקן בNBA, אגב אנשים גובהים גם בגיל 22(תאמין, או לא יש כאלה שגובהים גם בגיל 24), לגבי הליגה הסינית, זה לא אומר כלום, הרבה שחקני NBA לגיטימיים שיחקו שם בזמן הפגרה, זה לא שהוא שיחק שם שנים, סה"כ עונה אחת.

אפשר לחשוב איפה שיחק פייזר עונה לפני שהגיעה למכבי, הוא במצב דומה לפייזר של זמנו, אם יצליח להישאר בריא נקבל כאן שחקן לא רע בכלל, ב800K אפשר להמר עליו.

מרכוס פייזר שיחק בליגה הפורטוריקנית לפני שהגיע למכבי, לא שינוי גדול מהליגה הסינית לדעתי. אני זוכר שהוא פתח בחמישייה ונתן כאן חצי עונה לא רעה בכלל עד שנפצע בצורה חמורה.
Dperk

הודעהעל ידי felix_r » 09 יולי 2012, 18:39

אנשים יכולים לגבוהה עד גיל 24, זה לא עד כדי כך נדיר.
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אני לא אוכל, לא שותה, רק בוכה כל הזמן.
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
- חביבי, יש לך מקרה חמור של פדרמאניה-דיפרסיה!
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי felix_r » 09 יולי 2012, 18:41

gandya כתב:

פייזר שיחק בספרד (בפורטו-ריקו הוא שיחק להשלמת הכנסה בקייץ)
נערך לאחרונה על ידי felix_r בתאריך 09 יולי 2012, 18:42, נערך פעם אחת בסך הכל.
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אני לא אוכל, לא שותה, רק בוכה כל הזמן.
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
- חביבי, יש לך מקרה חמור של פדרמאניה-דיפרסיה!
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי חנו'ש » 09 יולי 2012, 18:42

Dperk כתב:
gandya כתב:

מרכוס פייזר שיחק בליגה הפורטוריקנית לפני שהגיע למכבי, לא שינוי גדול מהליגה הסינית לדעתי. אני זוכר שהוא פתח בחמישייה ונתן כאן חצי עונה לא רעה בכלל עד שנפצע בצורה חמורה.

אצל קטש הוא לא היה משהו, אבל אחרי שהוחלף ע"י שרף הוא פרח, עד הפציעה כמובן...
תמונה
"להצלחה אבות רבים אך הכישלון יתום הוא".
חנו'ש
מכורה ל cookie jam

הודעהעל ידי gandya » 09 יולי 2012, 18:42

felix_r כתב:אנשים יכולים לגבוהה עד גיל 24, זה לא עד כדי כך נדיר.

אכן, ובמקרים מאוד נדירים אפשר גם מעבר לגיל הזה.
gandya

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו־4 אורחים