המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
gandya כתב:felix_r כתב:אנשים יכולים לגבוהה עד גיל 24, זה לא עד כדי כך נדיר.
אכן, ובמקרים מאוד נדירים אפשר גם מעבר לגיל הזה.
felix_r כתב:gandya כתב:שחף כתב:דראפט אקספרס מביא נתוני מדידה רשמיים שה-NBA עושים לפני הדראפט. דיוגו נבחר בגיל 22. הגובה שלו בלי נעליים הוא 1.99 מ'. אם הוא לא מסתובב עם פלטפורמות מטורפות שמעניקות לו עוד 2 אינץ', הוא 2.03 מ'. שחקנים לא צומחים אחרי הגיל הזה. והאמת, גם אם הוא היה 2.12 זה לא היה משנה בכלל כי הוא פאקינג שיחק בליגה הסינית.
יכולות להיות שם גם טעיות, אף אתר לא חסין מכך, בכל מקום אחר רשום 206, גם בפרופיל הרשמי של השחקן בNBA, אגב אנשים גובהים גם בגיל 22(תאמין, או לא יש כאלה שגובהים גם בגיל 24), לגבי הליגה הסינית, זה לא אומר כלום, הרבה שחקני NBA לגיטימיים שיחקו שם בזמן הפגרה, זה לא שהוא שיחק שם שנים, סה"כ עונה אחת.
אפשר לחשוב איפה שיחק פייזר עונה לפני שהגיעה למכבי, הוא במצב דומה לפייזר של זמנו, אם יצליח להישאר בריא נקבל כאן שחקן לא רע בכלל, ב800K אפשר להמר עליו.
פייזר שיחק בספרד (בפורטו-ריקו הוא שיחק להשלמת הכנסה בקייץ)
Dperk כתב:gandya כתב:felix_r כתב:אנשים יכולים לגבוהה עד גיל 24, זה לא עד כדי כך נדיר.
אתם נותנים לי תקווה, אני לא גבהתי מאז גיל 15
felix_r כתב:Dperk כתב:gandya כתב:felix_r כתב:אנשים יכולים לגבוהה עד גיל 24, זה לא עד כדי כך נדיר.
אתם נותנים לי תקווה, אני לא גבהתי מאז גיל 15
אתה לפני הצבא?
gandya כתב:felix_r כתב:gandya כתב:שחף כתב:דראפט אקספרס מביא נתוני מדידה רשמיים שה-NBA עושים לפני הדראפט. דיוגו נבחר בגיל 22. הגובה שלו בלי נעליים הוא 1.99 מ'. אם הוא לא מסתובב עם פלטפורמות מטורפות שמעניקות לו עוד 2 אינץ', הוא 2.03 מ'. שחקנים לא צומחים אחרי הגיל הזה. והאמת, גם אם הוא היה 2.12 זה לא היה משנה בכלל כי הוא פאקינג שיחק בליגה הסינית.
יכולות להיות שם גם טעיות, אף אתר לא חסין מכך, בכל מקום אחר רשום 206, גם בפרופיל הרשמי של השחקן בNBA, אגב אנשים גובהים גם בגיל 22(תאמין, או לא יש כאלה שגובהים גם בגיל 24), לגבי הליגה הסינית, זה לא אומר כלום, הרבה שחקני NBA לגיטימיים שיחקו שם בזמן הפגרה, זה לא שהוא שיחק שם שנים, סה"כ עונה אחת.
אפשר לחשוב איפה שיחק פייזר עונה לפני שהגיעה למכבי, הוא במצב דומה לפייזר של זמנו, אם יצליח להישאר בריא נקבל כאן שחקן לא רע בכלל, ב800K אפשר להמר עליו.
פייזר שיחק בספרד (בפורטו-ריקו הוא שיחק להשלמת הכנסה בקייץ)
בסדר, זה לא שדיוגו הלך לסין לשחק לכל החיים(הוא היה יכול בקלות לקבל חוזה באיזה קבוצת תחתית בספרד), סה"כ עונה אחת(האיש עדיין חולם NBA), אם יירד לקרקע, ויבין שאפיזודת הNBA נגמרה, אולי אירופה תרוויח שחקן לא רע בכלל.
שחף כתב:שקבוצה מהליגה הבלגית או הצרפתית תרוויח את התכשיט הזה. מכבי לא צריכה להמר גם בעמדת הסנטר, ובטח לא על סנטר גמדי.
שחף כתב:יש הימור, ויש הימור מהליגה הסינית.
שחף כתב:שקבוצה מהליגה הבלגית או הצרפתית תרוויח את התכשיט הזה. מכבי לא צריכה להמר גם בעמדת הסנטר, ובטח לא על סנטר גמדי.
שחף כתב:שוב, פייזר שיחק בפורטו ריקו להשלמת הכנסה. את העונה שלו הוא העביר במורסיה עם מספרים נהדרים.
הספיק לי לקרוא את האשכול עליו ב-realgm כדי להבין שזה לא שחקן בשביל מכבי.
felix_r כתב:שחף כתב:שקבוצה מהליגה הבלגית או הצרפתית תרוויח את התכשיט הזה. מכבי לא צריכה להמר גם בעמדת הסנטר, ובטח לא על סנטר גמדי.
תשמע, גם אני לא מתלהב מהפורווארד-סנטרים האלה שבלאט כל כך אוהב, אבל זה לא שבלאט ראה אותו ב YOUTUBE.
בלאט ראה אותו בטורניר הקדם אולימפי וגם שיחק נגדו.
לזכותו של דיוגו אפשר לומר, שלא הרבה שחקנים יקחו 14 ריבאונדים מול קבוצת הגנה כמו נבחרת רוסיה.
LIAV10 כתב:חחחחחח אני היחיד שאהב את צ'ארלי גיינס?
Holiday_Armadillo כתב:שחף כתב:יש הימור, ויש הימור מהליגה הסינית.
אפשר להיתפס לעניין של הליגה הסינית אבל הוא לא משחק שם כבר 10 שנים
הליגה הסינית נמצאת בעלייה ולמרות שהיא לא ברמה מספקת עדיין הם מצליחים למשוך לשם שחקנים לא רעים כי יש להם כסף(כמו גאנאי לוואל שהייתי שמחה לראות פה)..זה כבר לא ליגה שמלאה ברודני ווייטים למיניהם
גם פייזר הגיע למכבי מפורטו ריקו
שחף כתב:felix_r כתב:שחף כתב:שקבוצה מהליגה הבלגית או הצרפתית תרוויח את התכשיט הזה. מכבי לא צריכה להמר גם בעמדת הסנטר, ובטח לא על סנטר גמדי.
תשמע, גם אני לא מתלהב מהפורווארד-סנטרים האלה שבלאט כל כך אוהב, אבל זה לא שבלאט ראה אותו ב YOUTUBE.
בלאט ראה אותו בטורניר הקדם אולימפי וגם שיחק נגדו.
לזכותו של דיוגו אפשר לומר, שלא הרבה שחקנים יקחו 14 ריבאונדים מול קבוצת הגנה כמו נבחרת רוסיה.
גם אלישי כדיר הוריד 10 ריבאונדים מול נבחרת סרביה.
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־33 אורחים