gandya כתב:rc4991 כתב:gandya כתב:rc4991 כתב:חבל מאוד שיהיה משחק שמכבי תשחק בשבת,אני מקווה שזה משהו חד פעמי ולא מקרה שיחזור על עצמו עוד פעמים
אני לא חושב שלמכבי אסור לשחק בשבת כי היא "הקבוצה של המדינה" כי כל הקבוצות בארץ שונאות אותנו כולל השופטים ומנהלי הליגה,ובכלל הקבוצה הזאת שייכת(עד כמה שניתן לומר)לאוהדים שלה ולא לאזרחי המדינה או אנשים שמדי פעם "עושים טובה" ורואים משחקים שלה ביורוליג,אבל עדיין הייתי מעדיף שהיא תעביר את המשחק למועד אחר(אולי להקדים אותו בכמה שעות)מתוך כבוד לאוהדיה הדתיים
ובנוגע לאיסור הצפיה בשבת...
ממה שהבנתי חל איסור לצפות בטלוויזיה בשבת כי זה "מסייע לעוברי עבירה" אבל אם כל אלה שעסוקים במלאכת השידור וחיללו את השבת לשם כך הם גויים(לא הגיוני)אז מותר(מבחינת האיסור הזה)
קבוצות כדורגל בארץ משחקות באופן קבוע בשבתות(כחלק מהסטטוס קוו), איך אוהדי הקבוצות הדתיים של הקבוצות הכדורגל מסתדרים?
מי אמר שאסור לשחק בכלל כדורסל בשבת? אפשר להתחרות בשבת, ועוד איך,יש ספורטאים דתיים שמתחרים בשבת.
1.אין לי מושג מה עושים אבל לא ממש אכפת לי כי אני שונא כדורגל
2.איפה שמעת אותי אומר שאסור לשחק כדורסל בשבת? רק אמרתי שחבל אם זה יקרה כי הדתיים רוצים גם כן לראות את המשחק
אני מבין זאת, מצד שני לי לא פעם יוצא לעבוד בערבים של יום חמשי, ויש עוד רבים כאלה, אז תחשוב שיש אוהדים אחרים שעכשיו דווקא יוכלו לצפות.
ניסו ללכת לקראת מכבי, 90% מהמשחקים לא נערכים בשבת, חבל להתבכיין סתם.
לגמרי
יש אנשים שהתורה שלהם כי לא לראות טלוויזיה בימי שישי ויש אנשים שהתורה שלהם היא לעשות כסף..תחשבו לבד מה נראה לכם יותר יהודי