המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
התנין 2 כתב:ההסכם עם האמירתים הוא הסיכוי היחיד של היורוליג להביא כסף נורמלי למפעל. 8 עונות עונות עם IMG מלמדות שפוטנציאל ההכנסות של היורוליג מטלוויזיה וכו' הוא מאוד קטן בסופו של דבר.
צריך לציין שגם ה 50-60 מיליון האלה לא יעשו את ההבדל במיוחד כשב-NBA הולכים לסגור על הסכם שידורים שישלש את ההסכם הנוכחי (והעצום כשלעצמו), ובייחוד לאור ההרחבה של הליגה ל-32 קבוצות שתקרה בשנתיים הקרובות, ותביא מכה אדירה לכדורסל האירופי (יותר מ-30 שחקנים "שייעלמו" מהשוק).
איזה באסה. היורוליג זה הכדורסל היחיד שאני אוהב.
Jazzman כתב:לא מספיק שהקרקס האמריקאי הוסיף פלייאין ו"גביע", בלי להפחית ממספר המשחקים, עכשיו גם הולכים להרחיב אותו? יאוש. הנבא כדורסל מאוס. עונת היורוליג הקודמת היתה טובה יותר מכל עונת אנ בי איי כבר 20 שנה
התנין 2 כתב:Jazzman כתב:לא מספיק שהקרקס האמריקאי הוסיף פלייאין ו"גביע", בלי להפחית ממספר המשחקים, עכשיו גם הולכים להרחיב אותו? יאוש. הנבא כדורסל מאוס. עונת היורוליג הקודמת היתה טובה יותר מכל עונת אנ בי איי כבר 20 שנה
אני אפילו יותר קיצוני ממך במה שאני חושב על הליגה הזאת. ליגה שמלאה בכל מיני מועדונים ריקים מתוכן. שם הליגה היא זו שעושה את הקבוצות למה שהן, ולא הקבוצות עושות את הליגה למה שהיא. לראייה, קבוצות שמוקמות שם מאפס מן הסתם ישלמו עשרות מיליוני דולרים על כל שחקן, רק כי ההכנסות העצומות של הליגה מאפשרות זאת, למרות שאין מאחוריהן שום מסורת או קהל אוהדים ותיק. יכלו להקים באותה מידה קבוצה בכל עיר אחרת בארה"ב ולקרוא לה הבולבולים המעופפים והתוצאה היתה כנראה דומה.
לגבי הכדורסל: למרות הכישרונות המדהימים, אני לא מסוגל לראות חמש דקות של משחק NBA. הכול כ"כ מנומנם, הקהל בכלל מגיע בשביל מסעדות ועוד אטרקציות שהאולם מציע, ועל הדרך גם לראות משחק כדורסל. וכמעט בכל פעם שאני מזפזפ בטלוויזיה ועוצר על שידור של NBA בערוץ הספורט, זה יהיה בזמן שרואים אנשים בקהל רוקדים משום מה. אין מה להגיד, מבחינת שואו וביזנס, זו ליגה מדהימה. אבל מבחינה ספורטיבית הליגה הזאת לא עושה לי כלום. אין בה טיפת רגש.
Avi1508 כתב:זלגיריס עם החתמה מרשימה של הגארד אדמונד סאמנר
שיחק 5 עונות ב NBA באינדיאנה ובברוקלין
felix_r כתב:איזה ניצחון של פרטיזן בהארכה על פאו
felix_r כתב:ים מדר נפגע בגבה מחפץ שהושלך עליו על ידי אוהדי בשיקטאש, במהלך הדרבי נגד פנרבחצ'ה.
המשחק הופסק לכמה דקות, וחודש בינתיים. מדר נחבש בחדר ההלבשה ויחזור לספסל (וכנראה גם לשחק) בהמשך.
משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו־12 אורחים