אדם כתב:לא ידעתי שכולם פה זה ההנהלה וצוות מקצועי של מכבי ויודעים מה השיקולים של מכבי להשארת סמית לעוד עונה.
מענין אולי כי יש לו חיוך יפה?או שהוא אוכל קצת אז זה מוריד לחמכבי בעלות.
הוא נשאר כי הוא שחקן מצוין ותורם ויתרום ושווה כל גרוש גם ב800 אלף דולר שוב ושוב.
מנגר לנגר יש נגר אחד בשם אידסון שיושב על שתי מליון דולר,או נגר בשם הנדריקס שהוא חצי נגר מין פועל שחור,או השודד הלפרין שכולם מתלהבים פה ממנו ,מסריח תפרקט משתין ברגעי האמת עולה אם חיתול למשחקים.
מענין תאהדה העיוורת שלכם וותראיה הלא נכונה,הלפרין ןלנגב תפרקט הוא לא יכול ,שחקן שולי פחדן אפילו לא שחקן משלים בינוני ,בינוני מינוס,נעימי עולה עליו,ובשיא חוצפתכם אתם משווים תפישר הזה ללאנסברג חחח מצחיק, זה שהלפרין ממותג על ידי התקשורת ועל ידידי סוכני והשם שלו בתודעה וחם וגדל בנוער של מכבחי תיתעלמוו,תתיחסוליכולת ,כמה שאני כועס על אוחיון והוא נגר והכל,הלפרין 20 שנה במכבי לא עשה מה שאוחיון עושהסבבה,ולקלוע 20 נקודות נגד דרג ז גם אני יכול תאמינו לי,אלוהים ישמור אותכם ותהבנה שלכם,אם הלפריןם לא היה ישראלילא הייתם יורקים לכיוונו,מה עשה בקיריה ,יש לו סוכן טוב מזל ותקשורת שיחסית אוןהדת ,כדורסלזה התפקיד שלו שהוא נותן משחק טוב פעם בשנה זה התפקיד שלו,הוא רכרוכי ,חסר הגנה חסר ביצים חסר חדירה .
ככה גם לגבי הרכיכה איך אתם קוראים לאליהו 4 בין הטובים באירופה?במה בלגרום לחשחקן השני להיראות מדהים,צודקים
שחקן אותו דבר פחדן נעלם ברגעי האמת מחטיא כל זריקה ברגעי האמת משיקשוק,לא תורקם באספקטיםאחרים לא בריבאונד,והוא שחקן גבוהה וצעיר ,לא שומר כלום,קצת גויאבות ויכולת לקלוע נגד נכים וואווו ה4 הכי טוב באירופה בדיחהב פשוט,חסרי מושג והבנה בחייכם,אני רואה 4 פי 4 יותר טובים ממנו,גם ווילצביק הזה ,וגם מדלי , אני יכול בשקט לתת 3 שחקנים לפניו בעמדה שלו שטובים ממנו מאליהו,אז אתם מדברים על נגרים וגנבים,יש לכם את סמית שתורם ונותן ואתם מדברים על נגרים ,שמקבלים 800 אלף דולר לעונה ולא עושים כלום דברו עליהם,לא על סמית .
מה הבעיה שאני כותב הרבה זה מפריע יש חוק?אני בפורום הזה 6 שנים ואףפ]עם לא כותב הרבה תגובות בגלל יחס ואוירה מסריחה וןציניות וזילזול,אני יכול לדבר באותה צורה מסריחה ולהיכנס בכולם אבל זה לא המטרה, ההנהלה בפורום הזה בוחרת בצדק בחופש ונותנתלכולם להיתבטא ,אז בוא לפחות אנחנו נכבד אחד תשני ונגיב נורמלי,כי בכיף גם אני יכול לפתוח תפה בצורה מסריחה לא יהיה נעים,מה הקטע של מסייע לעבודות סמינריות
או זה שטען שאיןלי מושג ,ותאמין לי אני לא אגיב כי אני צנוע תכיר אותי ואז תדבר.
הביא אותם לזכיה ביום ספורט של צה"ל, ואם זה לא מספיק, הוא גם היה אחד הפקידים בלשכה של בוגי.