המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
שחף כתב:אם הוא רוצה לעזוב אולי הסיבה היא רצון להתקדם מקצועית(בעיקר בגלל החוזה המפוצץ שלו). תחת בלאט הוא יכול להפוך לסנטר הטוב באירופה. הפוטנציאל כבר שם.
LIAV10 כתב:אם מכבי היו מצליחים להנחית כאן את באראץ ומקאלב היינו מועמדים לא רעים לזכייה..
העצוב בדבר זה שמכבי לא יכולה להרשות לעצמה אפילו אחד מהם..
LIAV10 כתב:אם מכבי היו מצליחים להנחית כאן את באראץ ומקאלב היינו מועמדים לא רעים לזכייה..
Holiday_Armadillo כתב:בתוך תוכי(ולא צריך לרדת עד כדי כך עמוק)אני מקווה שאליהו יקבל חוזה ב-NBA ואז אולי מכבי ישאירו את מצ'באן ביחד עם מדלי בעמדה 4
yarinsaky כתב:Holiday_Armadillo כתב:בתוך תוכי(ולא צריך לרדת עד כדי כך עמוק)אני מקווה שאליהו יקבל חוזה ב-NBA ואז אולי מכבי ישאירו את מצ'באן ביחד עם מדלי בעמדה 4
ההיתכנות של שני הדברים האלו ביחד נמוכה עד נמוכה מאוד. מדלי הוא כל מה שבלאט צריך כ 4 מוביל לדעתו , לא רואה איך מצ'אבן מגיע כ 4 מחליף עם תג המחיר שלו.
אליהו הוא עובדה שבלאט פשוט בלע .
אם כבר נחסך כסף גדול מעזיבת אליהו הייתי משקיע את זה בעמדה 5 פלוס עמדה 1 . כ 4 מחליף הייתי משתמש בשון ג'יימס .
felix_r כתב:LIAV10 כתב:אם מכבי היו מצליחים להנחית כאן את באראץ ומקאלב היינו מועמדים לא רעים לזכייה..
ממש לא.
בדיוק כמו שמקאלב ואנדרסון לא הפכו את סיינה למועמדת,
וגם באראץ' + טלטוביץ' + סן אמטריו + הוארטאס לא הפכו את קאחה למועמדת
yarinsaky כתב:לא מבין, שחף. עם מי מכבי תצא למלחמה בשנה הבאה בקו האחורי ? בינתיים אין לנו אף שחקן מוכח, פשוט אף אחד.
gandya כתב:yarinsaky כתב:לא מבין, שחף. עם מי מכבי תצא למלחמה בשנה הבאה בקו האחורי ? בינתיים אין לנו אף שחקן מוכח, פשוט אף אחד.
יהיה גארד בכיר...
רכז הוא לא יהיה, קומבו גארד, משהו סטייל גורדון, או פליט NBA, לא מבין מה הלחץ..?
קודי כתב:באמת לא ברור למה מכבי לא עושה מהלך מהיר ומביאה את אוקיץ - גארד נהדר וגבוה שיכול לשחק בשתי העמדות ובוודאי עדיף בהרבה על כל ״מציאה״ שדני פדרמן ידוג בליגת הקיץ. גם המתחרות על שירותיו - מלאגה וויטוריה - לא יזרקו עליו סכומים מטורפים, מה עוד שאני מניח שמכבי יכולה להיות אטרקטיבית עבורו לאור ״ההישגים״ של מלאגה בשנים האחרונות ולאור הייבוש המתמשך על הספסל ממנו סבל בקדנציה הקודמת שלו בויטוריה. אני לא חושב שבקיץ הזה המחיר של אוקיץ יהיה יותר ממיליון דולר ולכן זו הזדמנות שצריך לנצל ולא לחפש איזו מציאה בחצי המחיר.
משתמשים הגולשים בפורום זה: felix_r ו־14 אורחים