המלפפונים באים

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: המלפפונים באים

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 11 יולי 2012, 08:26

LIAV10 כתב:מועדון מכבי תל אביב החתים שוטינג גארד חדש:
http://m.one.co.il/article.aspx?id=202556

כל פעם שאני נתקלת במשפט ''אבי אבן התרשם'' אני אומרת שזה בטח שחקן חרא
עד עכשיו הוא התלהב רק משחקנים בינוניים ומטה
מתחיל להיראות לי כמו מקרה גוט 2.0
:alan:
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי gandya » 11 יולי 2012, 08:26

jol9 כתב:
קודי כתב:היקמן ולנדסברג ממש לא יכולים להיחשב כסקוררים ברמות שמכבי שואפת אליהן. שניהם עדיין לא שיחקו דקה אחת אפילו ביורוצ'אלנג' וכל נסיונם ברמות סבירות הוא שנה אחת בליגה האיטלקית ושנתיים בקבוצת תחתית בליגה שלנו. הם הימורים די גדולים מבחינת מכבי (אם כי בכסף קטן) ובוודאי שאי אפשר לבנות עליהם יותר מדי. עוד הימור בקו האחורי זה כבר קצת יותר מדי.

הבעיה היא שאין משהו אחר.
מסכים איתך שפרקינס לא מתאים, ומכבי כנראה תחפש ואפילו לא מעט זמן שחקן שיוכל לשחק בעמדה 1, לנהל משחק וגם לקלוע כשצריך.

אנשים כאן הפכו כבר את היקמן לשחקן חמישייה מוביל, שיוכל לתת קליעה, חדירה, מסירות וכו', כאשר בפועל, זה לא משהו שאפשר לסמוך עליו, בטח לא בשלב הזה.

האמת שבשבועות הקרובים אני לא ממתין ליותר מדי התפתחויות. מכבי עשתה פסאודו החתמה של הלפרין, ואת הגארד והסנטר יחתימו לדעתי בהמשך (אולי אחרי סיום
ליגות הקיץ).

לדעתי עם הסנטר לא ייחכו הרבה(וגם אין סיבה ממש), וגארד אכן ייקחו תזמן עד אשר יחתימו, אבל קשה להאשים כאן משהו, באירופה ההיצע עלוב, והגראד 90% יגיעה מאמריקה.
gandya

הודעהעל ידי yarinsaky » 11 יולי 2012, 08:26

לדעתי יש לו חוזה גם לשנה הבאה בדטרויט. ( ביינום ). חוזה מובטח של 3.5 מיליון דולר.
הסגל של מכבי ת"א :

רכזיות - בר רפאלי, אליזבת הארלי
קלעיות - מורן אטיאס, ליב טיילור
סמוליות - ג'יזל, קים קרדישיאן
פאווריות- מייגן פוקס, אולגה קורילנקו
סנטריות - פנלופה קרוז, קייט ווינסלט

מאמנות- שרון סטון, - מישל פייפר, ברוק שילדס
yarinsaky

הודעהעל ידי gandya » 11 יולי 2012, 08:36

אני בניגוד לרבים תמיד חבבתי את ביינום, שחקן צעיר עם גרף שיפור עצום, נכון שנה ראשונה הוא היה ממש מבולגן איבד המון, אבל בשנה השנייה השתפר מאוד, ואם היה נשאר כאן היינו זוכים ברכז טוב מאוד, אבל זה לא העניין, 99% לא סבלו את ביינום, וממש שמחו כאשר "הטיפש" עזב, אז עכשיו לראות אנשים שמתגעגעים אליו? פחח.. כנראה שהמצב רע ממש.. :)
gandya

הודעהעל ידי מתAMסרת » 11 יולי 2012, 08:41

yzafrir כתב:
קודי כתב:לא ברור לי איך לקו אחורי אנמי כמו שיש היום למכבי, בלי אפילו סקורר אחד ועם יותם הלפרין (שאולי יגיע) כשחקן הכי טוב ומוכח, את מעוניינים לצרף שחקן כמו פרקינס. דורון הוא שחקן נהדר ורב גוני אבל הוא עבר פציעה קשה מאוד ומעבר לכך הוא רחוק מלהיות סקורר. מכבי צריכה גארד שיכול לנהל משחק אבל לא פחות חשוב יכול גם לקלוע. פרקינס הוא הפתרון הזמין והזול ולכן אני מניח שיש סבירות גבוהה שהוא יגיע, אבל בקונסטלציה הנוכחית הוא פשוט לא מתאים. בסיטואציה אחרת, בה נניח היקמן לא היה מוחתם ולגנפורד היה נשאר או שבמקומו היה מגיע סקורר אחר, אז פרקינס היה יכול מאוד להתאים, אבל במצב הנוכחי, בו הסגל נבנה טלאי על טלאי, הוא ממש לא מתאים.

דווקא לי זה מרגיש שיש למכבי סקוררים לעמדה 2 ולא רכז לעמדה 1 . גם לאנדסברג וגם היקמן הם סקוררים והיחיד שבאמת יודע לנהל משחק הוא יותם .

איך אני מתגעגע לפארגו או אפילו לוויל ביינום .
מה עם ביינום אגב ? בתקופה שהיה במכבי הוא לא היה מנהל משחק הכי טוב אבל גם היה צעיר והשתפר מאוד מעונה לעונה .
דווקא ב NBA הוא הפך להיות רכז הרבה יותר קבוצתי ושומר מצויין

יותם במיטבו כשהוא מנהל משחק מעמדה 2 (יכול לשחק 1 לזמן קצוב כגיבוי).
לפארגו אני לא מתגעגעת :beee כן מתגעגעת לשחקן עם היכולות שיש לו, וכזה צריך לחפש.
גם לביינום אני לא ממש מתגעגעת.

תגידו, מה קורה עם ארויו ? זוכרת שהוא כבר עלה כאן..
מה העלויות שלו ? פנוי בכלל ? יכול להתאים לנו ? (למרות שהייתי מעדיפה שחקן לפני פריצה ולא אחריה..)
מתAMסרת

הודעהעל ידי yzafrir » 11 יולי 2012, 08:46

gandya כתב:אני בניגוד לרבים תמיד חבבתי את ביינום, שחקן צעיר עם גרף שיפור עצום, נכון שנה ראשונה הוא היה ממש מבולגן איבד המון, אבל בשנה השנייה השתפר מאוד, ואם היה נשאר כאן היינו זוכים ברכז טוב מאוד, אבל זה לא העניין, 99% לא סבלו את ביינום, וממש שמחו כאשר "הטיפש" עזב, אז עכשיו לראות אנשים שמתגעגעים אליו? פחח.. כנראה שהמצב רע ממש.. :)

אני כמוך בעניין הזה , די חיבבתי את השחקן גם מבחינת האופי ....
לגבי המצב , הוא באמת רע ואם שחקן כמו ביינום היה מגיע זו באמת החתמה גדולה ומפתיע לאור השמות שמדברים עליהם....

לגבי פארגו , בניגוד לאוחיון למשל הוא עזב לא בשביל הכסף (הוא אפילו הרוויח פחות ) אלא בשביל להגשים חלום ולשחק ב NBA .
גם הדרך שהוא עשה את זה היא שונה לגמרי . בגלל השביתה ב NBA החוזה שהבטיחו לו לא יכל להיכנס לתוקף ולכן כביכול הוא לא הציג חוזה תקף למכבי . אבל היום זה די ברור שאם לא השביתה הוא באמת היה מציג חוזה ומשתחרר בלי הרבה רעש וצילצולים...
אם הוא יתנצל על הסיפור אני לוקח אותו בלי לחשוב פעמיים , מה גם שמבחינת אופי הוא בחור טוב סך הכל...
סגל לעונה הבאה
1-2 : ג'קסון , קול , קיין , דיברת' , רול
3. : תומאס , משעור , זוסמן
4-5 ארט , טיוס , שגב , כהן , בולדן
מאמן : ספאחיה
בכיס של פדרמן : 3 מיליון דולר.
סמל אישי של המשתמש
yzafrir

הודעהעל ידי gandya » 11 יולי 2012, 09:04

yzafrir כתב:
gandya כתב:אני בניגוד לרבים תמיד חבבתי את ביינום, שחקן צעיר עם גרף שיפור עצום, נכון שנה ראשונה הוא היה ממש מבולגן איבד המון, אבל בשנה השנייה השתפר מאוד, ואם היה נשאר כאן היינו זוכים ברכז טוב מאוד, אבל זה לא העניין, 99% לא סבלו את ביינום, וממש שמחו כאשר "הטיפש" עזב, אז עכשיו לראות אנשים שמתגעגעים אליו? פחח.. כנראה שהמצב רע ממש.. :)

אני כמוך בעניין הזה , די חיבבתי את השחקן גם מבחינת האופי ....
לגבי המצב , הוא באמת רע ואם שחקן כמו ביינום היה מגיע זו באמת החתמה גדולה ומפתיע לאור השמות שמדברים עליהם....

לגבי פארגו , בניגוד לאוחיון למשל הוא עזב לא בשביל הכסף (הוא אפילו הרוויח פחות ) אלא בשביל להגשים חלום ולשחק ב NBA .
גם הדרך שהוא עשה את זה היא שונה לגמרי . בגלל השביתה ב NBA החוזה שהבטיחו לו לא יכל להיכנס לתוקף ולכן כביכול הוא לא הציג חוזה תקף למכבי . אבל היום זה די ברור שאם לא השביתה הוא באמת היה מציג חוזה ומשתחרר בלי הרבה רעש וצילצולים...
אם הוא יתנצל על הסיפור אני לוקח אותו בלי לחשוב פעמיים , מה גם שמבחינת אופי הוא בחור טוב סך הכל...

קודם כל אין לפארגו על מה להתנצל, הוא שילם את הקנס, דבר שני פארגו לא יירצה לחזור למכבי, דבר שלישי פארגו כאשר יחזור לאירופה(ואני די בטוח שזה ייקרה), לא יחזור בסכומים המצחיקים שמכבי משלמים היום, מכבי הפכה לקבוצה לא רלוונטית, קבוצה ממוצעת(ביורוליג) שמכוונת להצלבה, אין גם סיבה הגיונית שתכוון עם התקציב המצחיק ליותר מהצלבה, אם התקציבים באירופה לא יתיישרו לפי החליל של מכבי(ואין סיבה שזה יקרה), מכבי לא תראה גבעי אירופה בעשר השנים הקרובות.
gandya

הודעהעל ידי yzafrir » 11 יולי 2012, 09:14

מסכים איתך לגבי המסלול שמכבי הולכת לקראתו . בינוניות עם סיכוי לגנוב מידי פעם העפלה לפיינלפור...
לגבי ההתנצלות של פארגו , התכוונתי לאוהדים ולא להנהלה . בשביל להחזיר את האמון שלנו בו ...
סביר מאוד שהוא לא יחזור לפה ב-500K אבל במחיר שמכבי סגרה איתו (סביב המליון) , כן יש סיכוי שיחזור .
סך הכל מקצועית או כלכלית הוא לא השתדרג שם שיצדיק את זה שקבוצה באירופה תשפוך עליו מליונים , במיוחד לא בשלב כזה שרוב הקבוצות העשירות כבר די סגורות בעמדה הזאת...
סגל לעונה הבאה
1-2 : ג'קסון , קול , קיין , דיברת' , רול
3. : תומאס , משעור , זוסמן
4-5 ארט , טיוס , שגב , כהן , בולדן
מאמן : ספאחיה
בכיס של פדרמן : 3 מיליון דולר.
סמל אישי של המשתמש
yzafrir

הודעהעל ידי gandya » 11 יולי 2012, 09:25

לגבי פארגו:
כבר לפני שנה הוא חתם במכבי במחיר מצחיק, היו לו הצעות הרבה יותר טובות, וזאת משני סיבות.
1)הוא העדיף להשאר במכבי.
2)מכבי הסכימה לסעיפי הNBA.

פארגו השנה בכלל ממשיך בNBA(יש לו חוזה לעוד עונה), הוא יחזור במקרה הטוב לאירופה עונה הבאה, המשכורות באירופה השנה הגיעו לשיא, אפילו מכבי שילמה מחיר פשוט מטורף, עבור מדלי בן 29 מיורוקאפ, סאטו עושה 1.8M בעונה בפנר, פארגו לו היה השנה חוזר לאירופה, היה מקבל חוזה לכל הפחות כמו סאטו, אין שום סיבה שלא.. וזה כבר רחוק מאוד ממה שמכבי מוכנים לתת, מכבי פשוט לא רלוונטית יותר, אם בשנים עברו(אחרי תקופת השושלת), מכבי יכלו להחזיק בשחקן אחד שהוא מהטופ, היום מכבי מתקשה להחתים שחקנים טובים מהיורוקאפ.
gandya

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 11 יולי 2012, 10:08

חידת המחליף של לנגפורד
http://sports.walla.co.il/?w=/7/2548566

חשבתי שאמרו פה לא מזמן שג'יימס ווייט יהיה ב-NBA :unsure
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי LIAV10 » 11 יולי 2012, 10:16

מכבי מאכזבת אותי, פשוט מאכזבת, מחליף ללאנגפורד מבאיירן מינכן?
יש לי תחושה שהעונה תהיה העונה האחרונה שלי כמנוי בקצב הזלזול הזה..
תמונה
יאללה הביתה.
כולם.
סמל אישי של המשתמש
LIAV10

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 11 יולי 2012, 10:17

LIAV10 כתב:מכבי מאכזבת אותי, פשוט מאכזבת, מחליף ללאנגפורד מבאיירן מינכן?

למה אתה לוקח את זה כתורה מסיני?
אל תשכח שוואלה הם אלה שפימפמו את דרייפר כמועמד למכבי בזמן שהוא כבר היה חתום חודשיים לפני בריאל כשזה ידוע לכל העולם
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי LIAV10 » 11 יולי 2012, 10:19

Holiday_Armadillo כתב:

אל תשכח שוואלה הם אלה שפימפמו את דרייפר כמועמד למכבי בזמן שהוא כבר היה חתום חודשיים לפני בריאל כשזה ידוע לכל העולם

בסדר, אז יבוא שחקן בדיחה אחר..

ועכשיו ברצינות, מתי פעם אחרונה מכבי הביאו שחקן שגרם לך להזיל ריר? (חוץ מפארמר בלוק אאוט)
ושאני אומר להזיל ריר אני לא מתכוון כמו שיסאיטיס גורם לך, אלא בדרך אחרת..
תמונה
יאללה הביתה.
כולם.
סמל אישי של המשתמש
LIAV10

הודעהעל ידי gandya » 11 יולי 2012, 10:22

מכל המעומדים רק אחד סביר(גורדון), "דרישות כספיות גבוהות", והנה השניים האחרים.
שמות אחרים שבמכבי בודקים הם בריון ראש (28, 1.86), בעונה שעברה בסמארה; וג’קל פוסטר (29, 1.91), בעונה שעברה בבאיירן מינכן.

האם זה אמתי? מכבי שוקלים להחתים איזה גארד בן 29, עם ממוצעים עלובים, מהליגה הגרמנית העוד יותר עלובה?
רשם אשתקד 13.9 נקודות, 2.3 אסיסטים ו-3.9 ריבאונדים ב-29 דקות משחק בממוצע.

אני מקווה מאוד שמדובר בבדיחה, מצד שני מה האינטרס לדווח על שמות הזויים שכאלה?
gandya

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 11 יולי 2012, 10:24

LIAV10 כתב:
Holiday_Armadillo כתב:

ועכשיו ברצינות, מתי פעם אחרונה מכבי הביאו שחקן שגרם לך להזיל ריר? (חוץ מפארמר בלוק אאוט)

יש לי סטנדרטים אחרים מלרוב האנשים פה

הנדריקס גרם לי להזיל ריר
קיינר מדלי-ריר
אידסון-ריר
ולצערי כי זה בספרי ההיסטוריה של האינטרנט-פוט

gandya כתב:

שמות אחרים שבמכבי בודקים הם בריון ראש (28, 1.86), בעונה שעברה בסמארה; וג’קל פוסטר (29, 1.91), בעונה שעברה בבאיירן מינכן.

האם זה אמתי? מכבי שוקלים להחתים איזה גארד בן 29, עם ממוצעים עלובים, מהליגה הגרמנית העוד יותר עלובה?

אממ...רייטינג? :rolleyes כניסות לאתר? :rolleyes
מה אתה חושב שהאינטרסים האמיתיים של האתרים?
אתה יודע כמה שמות עולים על השולחן של מכבי כל קיץ? אם מה שמתפרסם ברשימת המלפפונים פה זה עשרות אז אני בטוחה שאצלם זה מאות..זה שכל שם נשמע פעם אחת בשירותים של משרדי מכבי אומר שהוא באמת מועמד? גרינוולד קיבל איזה שם ופירסם אותו בשביל כניסות+הסיכוי הקטן שהוא יחתום ואז יוכלו לרשום ''פרסום ראשון''
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי LIAV10 » 11 יולי 2012, 10:27

Holiday_Armadillo כתב:
LIAV10 כתב:
Holiday_Armadillo כתב:

יש לי סטנדרטים אחרים מלרוב האנשים פה

הנדריקס גרם לי להזיל ריר
קיינר מדלי-ריר
אידסון-ריר
ולצערי כי זה בספרי ההיסטוריה של האינטרנט-פוט

gandya כתב:

אממ...רייטינג? :rolleyes כניסות לאתר? :rolleyes
מה אתה חושב שהאינטרסים האמיתיים של האתרים?
אתה יודע כמה שמות עולים על השולחן של מכבי כל קיץ? אם מה שמתפרסם ברשימת המלפפונים פה זה עשרות אז אני בטוחה שאצלם זה מאות..זה שכל שם נשמע פעם אחת בשירותים של משרדי מכבי אומר שהוא באמת מועמד? גרינוולד קיבל איזה שם ופירסם אותו בשביל כניסות+הסיכוי הקטן שהוא יחתום ואז יוכלו לרשום ''פרסום ראשון''

את הנדריקס ואידסון אני מבין, ועדיין זה לא אותו סוג, שניהם שחקנים שמאוד חיכיתי לראות, אבל לא סטארים, לא אותו "סוג של ריר", לא אותו דבר כמו מקאלב, דיאמנטידיס, וכל שאר ההחתמות של הרוסיות, טורקיות וספרדיות..
תמונה
יאללה הביתה.
כולם.
סמל אישי של המשתמש
LIAV10

הודעהעל ידי rc4991 » 11 יולי 2012, 10:32

במצב הנוכחי הייתי מביא את ארויו כי אנחנו חייבים מנהל משחק טוב
הסטט' שלו מהטורניר הקדם אולימפי:
http://london2012.fiba.com/pages/eng/fe ... ofile.html
סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 11 יולי 2012, 10:33

את הנדריקס ואידסון אני מבין, ועדיין זה לא אותו סוג, שניהם שחקנים שמאוד חיכיתי לראות, אבל לא סטארים, לא אותו "סוג של ריר", לא אותו דבר כמו מקאלב, דיאמנטידיס, וכל שאר ההחתמות של הרוסיות, טורקיות וספרדיות..

אז שוב, יש לנו סטנדרטים שונים
אני לא צריכה מריירת כשאני חושבת על מקאלב
שמות לא עושים לי את זה ולעולם לא יעשו לי

אני לא רוצה שיביאו את השחקן מבאיירן אבל פשוט כי הוא לא מתאים..לא אכפת לי איפה הוא שיחק קודם או איך קוראים לו
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי gandya » 11 יולי 2012, 10:35

Holiday_Armadillo כתב:

אז שוב, יש לנו סטנדרטים שונים
אני לא צריכה מריירת כשאני חושבת על מקאלב
שמות לא עושים לי את זה ולעולם לא יעשו לי

אני לא רוצה שיביאו את השחקן מבאיירן אבל פשוט כי הוא לא מתאים..לא אכפת לי איפה הוא שיחק קודם או איך קוראים לו

זה ממש לא מסתכם בזה שהוא שיחק בבארן(יכול להיות שחקן ממש טוב שבמקרה שיחק שם עונה), זה גיל 29!, עונה שעברה העביר בליגה גרמנית, ובממצעים עלובים(יחסית לשוטינג גארד בליגה כה עלובה).
gandya

הודעהעל ידי er79 » 11 יולי 2012, 10:39

וייט לא 3? ונדמה לי שהוא קיבל חוזה מובטח בניקס. אתלט אדיר, אבל לא מה שמכבי צריכה כרגע.
er79

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot], עידן ו־14 אורחים