המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
Holiday_Armadillo כתב:פורסם היום שיתחילו לצלם את העונה השלישית של משחקי הכס בתחילת יולי
בנוסף לצילומים הקבועים באירלנד יוסיפו גם לוקיישן במרוקו..כנראה בשביל הסטורי-ליין של הדות'ראקים
LIAV10 כתב:הוא הרס לאשר את השיר, אני חייב להגיד..
Dperk כתב:ווואו, הוא עשה לי צמרמורת, הוא בן 14 הילדון השמנמן הזה? נראה בן 10. בכל מקרה מדהים ממש, יותר טוב מהמקור. יכול להיות חוזליטו הבא.
Holiday_Armadillo כתב:LIAV10 כתב:הוא הרס לאשר את השיר, אני חייב להגיד..
הוא עשה לזה רנדישן אדיר ומקורי
הוא עשה עוד שיר של גואטה בטופ48(לפני שעלה לחצי הגמר)
אלמוג כתב:Dperk כתב:ווואו, הוא עשה לי צמרמורת, הוא בן 14 הילדון השמנמן הזה? נראה בן 10. בכל מקרה מדהים ממש, יותר טוב מהמקור. יכול להיות חוזליטו הבא.
זה לא ילד בן 14 בארץ. זה למה אתה מתלבלבל.
פה בגיל 14 כבר יש לילדים זיפים ומרלבורו אדום בכיס (:
Dperk כתב:אלמוג כתב:Dperk כתב:ווואו, הוא עשה לי צמרמורת, הוא בן 14 הילדון השמנמן הזה? נראה בן 10. בכל מקרה מדהים ממש, יותר טוב מהמקור. יכול להיות חוזליטו הבא.
נכון. בפעם הבאה שאני ארד למכולת וילדים יבקשו ממני לקנות להם סיגריות או אלכוהול אני אפנה אותם ללינק הזה ואגיד להם שהם צריכים להיות כמוהו
אלמוג כתב:Dperk כתב:אלמוג כתב:Dperk כתב:ווואו, הוא עשה לי צמרמורת, הוא בן 14 הילדון השמנמן הזה? נראה בן 10. בכל מקרה מדהים ממש, יותר טוב מהמקור. יכול להיות חוזליטו הבא.
נכון. בפעם הבאה שאני ארד למכולת וילדים יבקשו ממני לקנות להם סיגריות או אלכוהול אני אפנה אותם ללינק הזה ואגיד להם שהם צריכים להיות כמוהו
הם דוקרים ילדים כאלו...
misha כתב:סוף סוף סיימתי את העונה השישית של דוקטור הו. דווקא בפרק אותו הכי אהבתי הדוקטור לא מופיע יותר מדי. הפרק ה10 - the girl who waited. איימי פונד
Holiday_Armadillo כתב:misha כתב:סוף סוף סיימתי את העונה השישית של דוקטור הו. דווקא בפרק אותו הכי אהבתי הדוקטור לא מופיע יותר מדי. הפרק ה10 - the girl who waited. איימי פונד
אני שונאת להודות בזה אבל כמה בכיתי בסוף
איזה בחירה בלתי אפשרית
felix_r כתב:שאלה לחובבי מדע בידיוני:
האם הסידרה FALLING SKIES שווה?
יש לי אפשרות לראות אותה אונליין, אבל אני לא יודע אם כדאי להתחיל
משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו־6 אורחים