asafb96 כתב:זה שזה לא ריאלי, זה נכון.
הבעלים הקיימים כיום לא יוותרו על השליטה (וגם לא צאצאיהם).
אבל למה זה לא יהיה טוב??
תחשוב על זה שגם ככה רוב התקציב כיום מגיע מהמנויים, זכויות השידור והספונסרים.
מכיוון שכשיש בעלות אוהדים, כל אוהד שצעוניין צריך לשלם דמי חבר מסוים, שאם תצרף את כל הסכום הזה אני בהחלט מאמינה שמדובר בסכום גבוה יותר ממה שהבעלים מוציאים כיום מכספם.
כשאתה מחלק סכום כסף בין אנשים רבים, זה לא קשה מידי לעמוד בסכומים הללו.
כמובן שעדיין לא יהיו מדובר בתקציבים של צסקא ושאר העשירות, אבל זה כן יכול, אולי, להביא לתקציב גבוה יותר ממה שיש כיום.
זה לא טוב, כי ההנהלה שיש היום, עם כל זה שיורדים עליה, וכל מה שאומרים, עדיין מתנהלים בצורה מעולה (לא רק בעניין התקציב השחקנים וכו', אלא בעיקר כל מה שמסביב, וזה הרבה יותר ממה שהרוב פה חושבים).
אני אישית סומך עליהם (עם כמה שיורדים עליהם ומדברים עליהם), הרבה יותר מאשר איזה מישהו שיבחר על ידי האוהדים להיות הנשיא. גם אם זה מישהו עם חיבור גדול מאוד לקבוצה. אני אישית מעדיף שפדרמן ושמעון יעמדו בראש הקבוצה, מאשר שאילן השועל למשל, יהיה מקבל ההחלטות הבכיר בקבוצה.
אני גם לא חושב בכלל שיהיה תקציב גבוה יותר. הבעלים כיום מזרימים כל שנה מיליון דולר בערך לקבוצה (כל אחד מבעלי המניות), אני ממש ממש לא בטוח שסכום כזה יכול להיאסף על ידי האוהדים. עם כל האהבה של האוהדים לקבוצה, אני לא חושב שאנשים ירוצו לשלם מכספם ומרצונם החופשי, יותר ממה שעולה המנוי, בטח ובטח שלא סכום רציני. הרי היום כל בעלי המנויים מתלוננים על המחיר הגבוה שלו, אז נראה לך שהם עוד יסכימו להוסיף סכום גדול? מילא הסכום שהיו מוסיפים היה מביא לפה את לורבק ופארמר, אבל התקציב לא ממש ישתנה, בטח שלא משמעותית, אז אני לא רואה את אותם בעלי מנויים מתוסכלים מהמצב ממשיכים להזרים כספים.
ההנהלה מתנהלת בצורה מעולה? איפה אתה קונה את המשקפיים שלך? אני נמצא בתקופה לחוצה ויעזור לי מבחינה נפשית לראות את העולם בורוד מסטיק בוהק.