המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
מרסר כתב:Jazzman כתב:עכשיו גם לראות את הקבוצה הבינונית הזו מירושלים וזוסמן עפים על עצמם. מביא לי בחילה.
אני שונא להפסיד לקבוצה ישראלית ועוד תואר ועוד בבית שאתה יודע שאתה פי 10 טוב מהם על הנייר.
anthony כתב:המשחק הזה הולך להשפיע מאוד על סיום העונה הזו.
אם אני צריך להמר, מכבי תסיים עונה מדהימה ללא תואר.
Sent from my iPhone using Tapatalk
גם אם הוא יחזור, זה יהיה בשלב מאוד מאוד מאוחר.מרסר כתב:anthony כתב:המשחק הזה הולך להשפיע מאוד על סיום העונה הזו.
זה תלוי מאוד אם וויד יחזור העונה, איתו לא היינו מפסידים גם היום כי הוא היה מחפה על מופע האימים של בראון.
Gevaudan כתב:הבעיה פה היא של קטש, לא של בראון.
כשיש שחקן שלא מופיע במאני טיים ומחרב משחק, לא מעלים אותו ומסתדרים עם מה שיש.
לקטש יש בעיה קבועה עם לקרוא סיטואציות. כשהקבוצה במומנט, הוא ממהר להחליף את השחקנים החמים (אם זה היה סורקין ברבע השני, או קולסון ברבע הראשון), וכשהקבוצה היריבה במומנט - נותן לה לנגוס בכל ההפרש עד שהוא לוקח טיים אאוט. מכה
הוא לא יחזור. אני חושב שזה כבר ברור.מרסר כתב:anthony כתב:המשחק הזה הולך להשפיע מאוד על סיום העונה הזו.
זה תלוי מאוד אם וויד יחזור העונה, איתו לא היינו מפסידים גם היום כי הוא היה מחפה על מופע האימים של בראון.
שמואל1 כתב:הוא לא יחזור. אני חושב שזה כבר ברור.מרסר כתב:anthony כתב:המשחק הזה הולך להשפיע מאוד על סיום העונה הזו.
מרסר כתב:שמואל1 כתב:הוא לא יחזור. אני חושב שזה כבר ברור.מרסר כתב:anthony כתב:המשחק הזה הולך להשפיע מאוד על סיום העונה הזו.
מוקדם לדעת, כבר היו מקרים ששחקנים חזרו לשחק מפציעות בשונה מההערכות של הרופאים, בכול אופן שיקול הדעת של מכבי שנתנו לו לחזור לשחק שכולם אמרו שזה מוקדם דפק לנו את העונה.
אם היה סיכוי שהוא יחזור אז לא היו מאשרים לו לטוס לחופשה בחו"ל בזמן שהקבוצה נאבקת על תואר...מרסר כתב:שמואל1 כתב:הוא לא יחזור. אני חושב שזה כבר ברור.מרסר כתב:anthony כתב:המשחק הזה הולך להשפיע מאוד על סיום העונה הזו.
מוקדם לדעת, כבר היו מקרים ששחקנים חזרו לשחק מפציעות בשונה מההערכות של הרופאים, בכול אופן שיקול הדעת של מכבי שנתנו לו לחזור לשחק שכולם אמרו שזה מוקדם דפק לנו את העונה.
sweety כתב:עצוב ממש. לא יכולתי להשאר בהיכל עד סוף המשחק לראות את ירושלים חוגגים לנו על הראשמכבי פשוט לא הגיעה לרבע השלישי ממש ליוו שחקנים של ירושלים לסל והסתכלו עליהם קולעים. ממש היה כואב לצפות.
Sent from my SM-G991B using Tapatalk
anthony כתב:ההפסד הזה הולך לשבת בראש הרבה זמן
מרגיש לפחות כמו הגמר ההוא שהם חזרו מ-22 הפרש ב2008
משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו־9 אורחים