המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
מקאדו 3 כתב:מישהו עקב העונה אחרי קמינסקי שהיה מועמד בקיץ וכולנו ריירנו עליו ? על פניו לא נראה מי יודע מה או שאני טועה?
jbublil27 כתב:אני מעוניין לפתוח דיון לדעתי מכבי שסובלת כבר מספר שנים מנחיתות כספית ביחס לאריות היורוליג צפויה לשנה כלכלית קשה בשל הצורך לפצות מנויים ונוכח העובדה שלא תוכל כנראה לארח ולמכור מנויים.
בהנתן האמור מכבי צריכה להפוך לחממה חכמה לכשרונות שרוצים לפרוץ והעלות שלהם זולה ללא כוכבים (ניבו בראון בולדווין ) בכלל ורק עם סגל ישראלי חזק
כל זאת עד שהמצב המדיני ולאחריו הכלכלי יתייצבו. מה דעתכם?
Sent from my SM-G986B using Tapatalk
felix_r כתב:לפי מה שאני קורא, ניבו סגור בוודאות במילאנו לשתי העונות הבאות. אז את מי אנחנו מביאים במקומו? מה אתם אומרים חברים?
אוסטין ווילי מטופאש?
מי עוד?
jbublil27 כתב:אני מעוניין לפתוח דיון לדעתי מכבי שסובלת כבר מספר שנים מנחיתות כספית ביחס לאריות היורוליג צפויה לשנה כלכלית קשה בשל הצורך לפצות מנויים ונוכח העובדה שלא תוכל כנראה לארח ולמכור מנויים.
בהנתן האמור מכבי צריכה להפוך לחממה חכמה לכשרונות שרוצים לפרוץ והעלות שלהם זולה ללא כוכבים (ניבו בראון בולדווין ) בכלל ורק עם סגל ישראלי חזק
כל זאת עד שהמצב המדיני ולאחריו הכלכלי יתייצבו. מה דעתכם?
Sent from my SM-G986B using Tapatalk
Neo כתב:Kevin Porter Jr
לאנשי נ.ב.א כאן , מה מצבו החוזי באמריקה ?
האם יש לו קבוצה לליגת הקיץ ??
מבחינתי מדובר על גארד מושלם לאירופה !!
יש לו כישרון מעולה ויכולות אתלטיות ברמה מעל ממוצעת בנ.ב.א
לא מעניין אותי בעיות הראש שלו ומקרי האלימות שהיו לו בעבר ...... מדובר על שחקן מדהים שאני אשמח לראות במכבי , נורא אשמח , ממש נורא אשמח
https://www.youtube.com/watch?v=1flIBkY8b4U
Neo כתב:Kevin Porter Jr
לאנשי נ.ב.א כאן , מה מצבו החוזי באמריקה ?
האם יש לו קבוצה לליגת הקיץ ??
מבחינתי מדובר על גארד מושלם לאירופה !!
יש לו כישרון מעולה ויכולות אתלטיות ברמה מעל ממוצעת בנ.ב.א
לא מעניין אותי בעיות הראש שלו ומקרי האלימות שהיו לו בעבר ...... מדובר על שחקן מדהים שאני אשמח לראות במכבי , נורא אשמח , ממש נורא אשמח
https://www.youtube.com/watch?v=1flIBkY8b4U
yon1 כתב:שווה לעקוב אחרי המצב של מוזס רייט
אם וזנקוב חותם יהיה עומס בעמודת 4-5 ואופציה ריאלית להביא את רייט
Cobra כתב:בעייני השנה הסגל צריך להיות מורכב משחקנים צעירים עם המון אפסייד ורק שחקנים בקו מגמה של עלייה בקריירה שלהם, בשביל שבעונה הבאה יהיה בסיס והמשכיות כי העונה הזאת ככל הנראה גם ככה לא נעשה בה משהו מיוחד לכם החתמה כמו הורד היא החתמה טובה.
הסגל שאני הייתי מרכיב הוא כזה:
מייז/אלונדס ווילימאס , בלאט, מאייר
אברמוביץ ,מאט מורגן/ טאקר, ג׳ונדי
טייסון וורד/מקווי,רנדולף, מנקו
הורד, סורקין, ג׳ייק
מוזס רייט/טרביון ווילימאס, ריברו
ב1 הייתי רוצה מאוד את סקיילר מייז שכרגע בלי חוזה ויש מצב גדול שיפלט מהnba, קומבו צעיר בן 27 חודר טוב, חכם, מוסר טוב ויש לו כל מה שצריך כדי להיות כוכב כאן, כתבתי עליו כמה פעמים בסקאוטינג מאוד אוהב את הבחור, אם לא הוא הייתי בודק את אלונדס ווילימאס עוד שחקן צעיר מהnba שכרגע בלי חוזה, המון אפסייד אתלט על שומר נהדר סייז טוב ולא הייתי ״מתבאס״ אם אחד מהם היה חותם כאן.
ב2 הפותח אין לי בעיה לקבל את אלכסה, שחקן שמשתפר משנה לשנה ותפור לכדורסל של עודד, איש חכם במכבי פעם אמר שכל קבוצה מנצחת חייבת אירופאי ושמאלי אלכסה עונה על שתי הדרישות.
ב2 המחליף הייתי מאוד רוצה את מאט מורגן, נתן עונת יורוקאפ גדולה, סקורר אדיר, חכם וגם לו יש המון אפסייד ואני רואה אותו תוך שנתיים מהגארדים המובילים ביורוליג.
ב3 הייתי רוצה את טייסון וורד, עוד שחקן צעיר עם אפסייד שנתן עונת יורוקאפ נהדרת בפריז ואף זכה, 3-4 ששומר נהדר ויכול לרווח את המגרש זה מצרך נדיר, גם אופי נוח ובכללי זה האיש שהייתי רוצה שיחליף את קולסון במכבי, רנדולף לא מספיק טוב כדי להיות 3 פותח ביורוליג מקווה מאוד שזה לא הכיוון, עוד אופציה שהייתי בודק זה ג’ק מקווי האוסטרלי, מדובר בקלעי על, ווינר ואופי נהדר ולא אתפלא אם אחרי עונה ביורוליג אצלנו יעבור לnba סטייל אינגלס (הייתי שם עליו עין עכשיו במשחקים האולימפיים).
ב5 הייתי בודק מה המצב של מוזס רייט, הקו הקדמי של אולימפיקוס די עמוס ולא בטוח שאי אפשר לעשות מהלך על השחקן ושהוא יעדיף להיות סנטר ראשון במכבי מאשר אופציה חמישית בקו קדמי עמוס למדי, אם לא הייתי הולך על טרביון ווילימאס תפור על הכדורסל של קטש, שורט רולר ומוסר ברמה הגבוהה ביותר.
בגדול הנה סגל ריאלי תקציבית מבחינת שמות ושחקנים ועם המון פוטנציאל של אפסייד ועובדה שהפועל וירושלים מביאות שחקנים ורק מכבי מבלבלת את השכל על קושי המצב, פתרונות תמיד יש ובכל מצב.
משתמשים הגולשים בפורום זה: Cobra, Google [Bot] ו־32 אורחים