gandya כתב:LIAV10 כתב:חנו'ש כתב:yellowaura כתב:מה נראה לכם הרווח של בעלי השליטה, פדרמן למשל ?
למרות שנהנים לצחוק כאן על העניין, אני די בטוחה שמכבי אינה חברה שמרוויחה (וזה גם לא המטרה של קבוצת ספורט שאינה אמורה להיות עסק).
במכבי, שם המשחק הוא בעיקר כיצד לעשות ככל הניתן על מנת להביא את ההפסד למינימום האפשרי.
כמובן שזה דבר חשוב, השאלה היא עד כמה זה משפיע מקצועית כשזה הופך למטרת העל (בניגוד למועדונים בהם מטרת העל היא השגת תארים, מה שהיה בעבר גם מטרת העל שלנו...)
נראה לי אפשר להפסיק עם המיתוס הזה, מכבי זה עסק מרוויח, אומנם לא הרבה, אבל בטח שלא מפסיד..
לא ממש לא, היו שנים שהוציאו הרבה כסף מהכיס, יכול להיות שכרגע באמת יש איזון, ואפילו רווחים, אבל כל הרווחים הללו לא מחסים שנים בהם הקבוצה מפסידה, ואפילו לא קרוב מכך, להתעשר ממכבי כעסק, זה לא ראלי, בשנים טובות להנהלה כנראה אפשר לתת משכורת לבנים, לדודים(אפילו משכורות יפות מאוד), אבל פדרמן יכול כנראה למצוא עסק טיפה יותר כלכלי ממכבי, בזמנו(בשנים הרעות), פדרמן שפך כמה וכמה מליונים על הקבוצה, שום דבר לא ייכסה לו את זה.
לא אמרתי שזה עסק להתאשר ממנו, זה אובי, אבל זה לא עסק מפסיד, לפחות לא היום כמו שאתה אומר..
הפסדים מהעבר? לא משהו רציני, מינוריים..
כמו שאמרו, זה עצוב שהמטרה של ההנהלה היא שמכבי לא תהיה עסק מפסיד במקום שהמטרות יהיו תארים..
לא מתאים? קחו צעד אחורה ותביאו מישהו עשיר, אל תעזבו, תשארו, אבל תפסיקו עם האגו וקחו צעד אחורה..
נמאס כבר שכביכול מפחדים מריבים כמו עם כץ, אבל זה משחקי אגו מיותרים, לפחות כץ הביא כסף, לפחות בתקופתו היינו הקבוצה השנייה מבחינת תקציב באירופה, מאז קבוצות הכפילו ושילשו את התקציב ואנחנו הורדנו שליש..
זאת לא התנהלות לקבוצה ששואפת לתארים והישגים וכמו שזה נראה עכשיו המטרות הן באמת טופ 16 עם ניסיון לעלות להצלבה ממקום רביעי ולעוף..
סליחה על השליליות, אבל זה מתסכל אותי..