argof כתב:אולי מתבשל טרייד ענק בסגנון: בולדווין וקולסון לפנר; מדר, וילבקין ומוטלי (מסובסדי שכר חלף הבייאאוטס של בולדווין וקולסון) למכבי?
תחשוב בעצמך, אם בראון, בולדווין וקולסון עוזבים למרות שיש להם חוזה, למה ווילבקין ומוטלי ירצו לבוא? אין להם מוח?
המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
argof כתב:אולי מתבשל טרייד ענק בסגנון: בולדווין וקולסון לפנר; מדר, וילבקין ומוטלי (מסובסדי שכר חלף הבייאאוטס של בולדווין וקולסון) למכבי?
felix_r כתב:argof כתב:אולי מתבשל טרייד ענק בסגנון: בולדווין וקולסון לפנר; מדר, וילבקין ומוטלי (מסובסדי שכר חלף הבייאאוטס של בולדווין וקולסון) למכבי?
תחשוב בעצמך, אם בראון, בולדווין וקולסון עוזבים למרות שיש להם חוזה, למה ווילבקין ומוטלי ירצו לבוא? אין להם מוח?
felix_r כתב:argof כתב:אולי מתבשל טרייד ענק בסגנון: בולדווין וקולסון לפנר; מדר, וילבקין ומוטלי (מסובסדי שכר חלף הבייאאוטס של בולדווין וקולסון) למכבי?
מקאדו 3 כתב:felix_r כתב:argof כתב:אולי מתבשל טרייד ענק בסגנון: בולדווין וקולסון לפנר; מדר, וילבקין ומוטלי (מסובסדי שכר חלף הבייאאוטס של בולדווין וקולסון) למכבי?
לא מבין את זה , אנשים אשכרה לא מבינים שהסיבה היחידה ששחקנים שאוהבים את המועדון והעיר ותחת חוזה עוזבים זה בגלל המלחמה , לורנזו בראון הגדיר את זה הכי טוב ' מבאס ' , למה ששחקן שיכול לחתום במקום אחר יכניס את עצמו ומשפחתו למיטה חולה למה ?
felix_r כתב:אנחנו נקבל רק את אותם השחקנים שרוצים להתקדם ליורוליג ובשביל זה ייקחו את הסיכון. אלה לא יהיו בהכרח שחקנים רעים (גם בונזי בא מיורוקאפ), אבל בטוח לא שחקני יורוליג מוכחים, שיכולים לשחק בקבוצת יורוליג אחרת.
felix_r כתב:אנחנו נקבל רק את אותם השחקנים שרוצים להתקדם ליורוליג ובשביל זה ייקחו את הסיכון. אלה לא יהיו בהכרח שחקנים רעים (גם בונזי בא מיורוקאפ), אבל בטוח לא שחקני יורוליג מוכחים, שיכולים לשחק בקבוצת יורוליג אחרת.
omerk כתב:felix_r כתב:אנחנו נקבל רק את אותם השחקנים שרוצים להתקדם ליורוליג ובשביל זה ייקחו את הסיכון. אלה לא יהיו בהכרח שחקנים רעים (גם בונזי בא מיורוקאפ), אבל בטוח לא שחקני יורוליג מוכחים, שיכולים לשחק בקבוצת יורוליג אחרת.
מסכים, ולכן אני חושב שבלי קשר לבלאט, חייבים ללכת בכל הכוח על מדר כי מכבי חייבת את כל השחקנים הישראלים שהם ברמת יורוליג. כשאתה לוקח כ"כ הרבה הימורים (וזה מה שיקרה) חשוב שלפחות יהיה את העוגן הישראלי. אי אפשר לדעת מה יקרה עם הזרים. פתאום מתגלה הימור מוצלח על זר מיורוקאפ, אבל מתחילה מלחמה בצפון והוא מחליט לברוח.
לא להביא את מדר בהזדמנות שנוצרה, זה פשוט פספוס ומכבי יתחרטו על זה אני בטוח.
עידן כתב:felix_r כתב:אנחנו נקבל רק את אותם השחקנים שרוצים להתקדם ליורוליג ובשביל זה ייקחו את הסיכון. אלה לא יהיו בהכרח שחקנים רעים (גם בונזי בא מיורוקאפ), אבל בטוח לא שחקני יורוליג מוכחים, שיכולים לשחק בקבוצת יורוליג אחרת.
כן, כנראה שנקבל שחקנים חסרי ניסיון יורוליג/שחקנים בתחילת הקריירה המקצוענית שלהם/שחקנים מבוגרים בסוף הקריירה המקצוענית שלהם
felix_r כתב:עידן כתב:felix_r כתב:אנחנו נקבל רק את אותם השחקנים שרוצים להתקדם ליורוליג ובשביל זה ייקחו את הסיכון. אלה לא יהיו בהכרח שחקנים רעים (גם בונזי בא מיורוקאפ), אבל בטוח לא שחקני יורוליג מוכחים, שיכולים לשחק בקבוצת יורוליג אחרת.
כן, כנראה שנקבל שחקנים חסרי ניסיון יורוליג/שחקנים בתחילת הקריירה המקצוענית שלהם/שחקנים מבוגרים בסוף הקריירה המקצוענית שלהם
בגלל זה אני מקווה שמכבי תחתים את אוסטין וילי מטופאש הטורקית. הוא רק בן 25 אחרי עונת פריצה בטורקיה (נבחר ל-MVP העונה בליגה הטורקית), ובטח רוצה כבר לעבור ליורוליג.
נ.ב. אני לא יודע, אבל יש מצב שבגלל גילו הצעיר יחסית הוא עדיין לא נשוי, מה שיקל עליו לקבל את החלטה לעבור לישראל במצב הביטחוני הזה.
עידן כתב:felix_r כתב:עידן כתב:felix_r כתב:אנחנו נקבל רק את אותם השחקנים שרוצים להתקדם ליורוליג ובשביל זה ייקחו את הסיכון. אלה לא יהיו בהכרח שחקנים רעים (גם בונזי בא מיורוקאפ), אבל בטוח לא שחקני יורוליג מוכחים, שיכולים לשחק בקבוצת יורוליג אחרת.
בגלל זה אני מקווה שמכבי תחתים את אוסטין וילי מטופאש הטורקית. הוא רק בן 25 אחרי עונת פריצה בטורקיה (נבחר ל-MVP העונה בליגה הטורקית), ובטח רוצה כבר לעבור ליורוליג.
נ.ב. אני לא יודע, אבל יש מצב שבגלל גילו הצעיר יחסית הוא עדיין לא נשוי, מה שיקל עליו לקבל את החלטה לעבור לישראל במצב הביטחוני הזה.
כן, נשמע טוב, אבל כל עוד הוא יקבל הצעה מקבוצת יורוליג אחרת, קשה לי להאמין שהוא יבחר להגיע למכבי
omerk כתב:felix_r כתב:אנחנו נקבל רק את אותם השחקנים שרוצים להתקדם ליורוליג ובשביל זה ייקחו את הסיכון. אלה לא יהיו בהכרח שחקנים רעים (גם בונזי בא מיורוקאפ), אבל בטוח לא שחקני יורוליג מוכחים, שיכולים לשחק בקבוצת יורוליג אחרת.
מסכים, ולכן אני חושב שבלי קשר לבלאט, חייבים ללכת בכל הכוח על מדר כי מכבי חייבת את כל השחקנים הישראלים שהם ברמת יורוליג. כשאתה לוקח כ"כ הרבה הימורים (וזה מה שיקרה) חשוב שלפחות יהיה את העוגן הישראלי. אי אפשר לדעת מה יקרה עם הזרים. פתאום מתגלה הימור מוצלח על זר מיורוקאפ, אבל מתחילה מלחמה בצפון והוא מחליט לברוח.
Shay_uzan כתב:omerk כתב:felix_r כתב:אנחנו נקבל רק את אותם השחקנים שרוצים להתקדם ליורוליג ובשביל זה ייקחו את הסיכון. אלה לא יהיו בהכרח שחקנים רעים (גם בונזי בא מיורוקאפ), אבל בטוח לא שחקני יורוליג מוכחים, שיכולים לשחק בקבוצת יורוליג אחרת.
לדעתי מכבי צריכה להתפקס על איך לקחת את הליגה, מדר יעזור למטרה הזאת, השילוב שלו עם בלאט וג'ון מתאים או לא ליורוליג זה לא משנה, לליגה זה מתאים, צריך להביא אותו
מקאדו 3 כתב:מצחיק אותי שכאילו למכבי יש סף גובה כזה שנגמר מקסימום ב 2.06 , כל המועמדים כמעט לעמדות הפנים נעים סביב ה 2.03 2.06 , נכון שלפעמים זה לא כל כך קריטי אם אצה נופל על שחקן ממש טוב אבל למה לא לחשוב על גבוהים עם אותן תכונות אבל עם עוד קצת סנטימטרים בשביל לא להיות מראש בנחיתות מול נפילי היבשת , בלי שום קשר אני חושב שמכל הארבעה שהולכים כולל בראון ניבו עם כל הכבוד הוא האבידה הכי פחות גדולה , שחקן שהתאים מאוד לשיטה של קטש אבל לא חושב שהוא כזה טוב כמו שעושים ממנו
מקאדו 3 כתב:מצחיק אותי שכאילו למכבי יש סף גובה כזה שנגמר מקסימום ב 2.06 , כל המועמדים כמעט לעמדות הפנים נעים סביב ה 2.03 2.06 , נכון שלפעמים זה לא כל כך קריטי אם אצה נופל על שחקן ממש טוב אבל למה לא לחשוב על גבוהים עם אותן תכונות אבל עם עוד קצת סנטימטרים בשביל לא להיות מראש בנחיתות מול נפילי היבשת , בלי שום קשר אני חושב שמכל הארבעה שהולכים כולל בראון ניבו עם כל הכבוד הוא האבידה הכי פחות גדולה , שחקן שהתאים מאוד לשיטה של קטש אבל לא חושב שהוא כזה טוב כמו שעושים ממנו
שמוליק כתב:מקאדו 3 כתב:מצחיק אותי שכאילו למכבי יש סף גובה כזה שנגמר מקסימום ב 2.06 , כל המועמדים כמעט לעמדות הפנים נעים סביב ה 2.03 2.06 , נכון שלפעמים זה לא כל כך קריטי אם אצה נופל על שחקן ממש טוב אבל למה לא לחשוב על גבוהים עם אותן תכונות אבל עם עוד קצת סנטימטרים בשביל לא להיות מראש בנחיתות מול נפילי היבשת , בלי שום קשר אני חושב שמכל הארבעה שהולכים כולל בראון ניבו עם כל הכבוד הוא האבידה הכי פחות גדולה , שחקן שהתאים מאוד לשיטה של קטש אבל לא חושב שהוא כזה טוב כמו שעושים ממנו
טריביון וילייאמס יהיה טוב מניבו. מגוון יותר. אני מתפלא שקטש ואבן לא הבחינו בהתמוטטות כשהיה מולנו גבוה דומיננטי. חובה להכניס לסגל נפיל. ווילי יכול לענות על הצורך, כנ"ל JAY HUFF 2:16 חוסם עם טווח 3.
משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו־6 אורחים