הולכת לקיץ קשה: התכניות של מכבי ת"א

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: הולכת לקיץ קשה: התכניות של מכבי ת"א

הודעהעל ידי שמוליק » 21 יוני 2024, 19:02

שועל כתב:
שמוליק כתב:
מקאדו 3 כתב:מצחיק אותי שכאילו למכבי יש סף גובה כזה שנגמר מקסימום ב 2.06 , כל המועמדים כמעט לעמדות הפנים נעים סביב ה 2.03 2.06 , נכון שלפעמים זה לא כל כך קריטי אם אצה נופל על שחקן ממש טוב אבל למה לא לחשוב על גבוהים עם אותן תכונות אבל עם עוד קצת סנטימטרים בשביל לא להיות מראש בנחיתות מול נפילי היבשת , בלי שום קשר אני חושב שמכל הארבעה שהולכים כולל בראון ניבו עם כל הכבוד הוא האבידה הכי פחות גדולה , שחקן שהתאים מאוד לשיטה של קטש אבל לא חושב שהוא כזה טוב כמו שעושים ממנו

טריביון וילייאמס יהיה טוב מניבו. מגוון יותר. אני מתפלא שקטש ואבן לא הבחינו בהתמוטטות כשהיה מולנו גבוה דומיננטי. חובה להכניס לסגל נפיל. ווילי יכול לענות על הצורך, כנ"ל JAY HUFF 2:16 חוסם עם טווח 3.

הוא באמת עושה רושם מצוין. די מגוון התקפית וגם ריבאונדר טוב ומוסר טוב לעמדה שלו. איך הוא בהגנה?

זכה בתואר שחקן ההגנה בג'י ליג בעונה שעברה:
https://www.youtube.com/watch?v=EfJzWomhLKo&ab_channel=NBAGLeague
ההגדרה למטריה אווירית. חשוב יותר, יוכל לתת גוף לטאברס, מילוטינוב ופוארייה.
פדרמן ורקנאטי קוברים את מכבי.
שיעופו כבר!!!!!!!!!!!!!!!!!!
שמוליק

הודעהעל ידי מקאדו 3 » 21 יוני 2024, 19:15

עזבו נו , קטש לא יביא שחקן כזה הוא אוהב אותם שחורים קפיצים שמשח1ים עם הפנים לסל וקופצים לשמיים לא מאמין שהוא יצא מהקונספציה פתאום למרות שהייתי שמח
תמונה
מקאדו 3

הודעהעל ידי שמוליק » 22 יוני 2024, 11:51

מקאדו 3 כתב:עזבו נו , קטש לא יביא שחקן כזה הוא אוהב אותם שחורים קפיצים שמשח1ים עם הפנים לסל וקופצים לשמיים לא מאמין שהוא יצא מהקונספציה פתאום למרות שהייתי שמח

אז הגיע הזמן שיפתח את הראש, כי ניבו לא הצליח לעצור אותם ובכל משחק מול גבוה דומיננטי, התפרקנו.
פדרמן ורקנאטי קוברים את מכבי.
שיעופו כבר!!!!!!!!!!!!!!!!!!
שמוליק

הודעהעל ידי מרסר » 22 יוני 2024, 12:32

שיעשו מהלך על קלייברון וניקולו מלי ששוחררו מהקבוצות שלהם, עדיין מכבי תצטרך שחקני יורוליג עם ניסיון גם בעונה פיננסית.
מרסר

הודעהעל ידי Neo » 22 יוני 2024, 12:59

מרסר כתב:שיעשו מהלך על קלייברון וניקולו מלי ששוחררו מהקבוצות שלהם, עדיין מכבי תצטרך שחקני יורוליג עם ניסיון גם בעונה פיננסית.

ג'ורדן לויד נגמר לו החוזה במונאקו
לוקח אותו ואת קלייברן מה זה בכיףףףףףף
Neo

הודעהעל ידי מרסר » 22 יוני 2024, 13:06

Neo כתב:
מרסר כתב:שיעשו מהלך על קלייברון וניקולו מלי ששוחררו מהקבוצות שלהם, עדיין מכבי תצטרך שחקני יורוליג עם ניסיון גם בעונה פיננסית.

כן יש אחלה של שחקנים בלי חוזה, אפשר לבנות קבוצה טובה .
מרסר

הודעהעל ידי omerk » 22 יוני 2024, 14:00

מרסר כתב:
Neo כתב:

כן יש אחלה של שחקנים בלי חוזה, אפשר לבנות קבוצה טובה .

עזבו אין סיכוי בעונה כזאת.
בעונה רגילה עם המותג מכבי וכמה מאות אלפים בעונה אפשר לפתות וטרנים כמו קלייבורן ומלי, אבל בעונה כזאת, כשישראל לא בדיוק יעד אטרקטיבי, צריך לשלם להם פרמיית סיכון נוספת כדי להגיע לפה, והאירוניה שאותה מלחמה גם גורמת לך להיות עני יותר.
omerk

הודעהעל ידי where is the love? » 22 יוני 2024, 14:19

אני גם חושב שאין סיכוי בעונה כזאת...
אבל שמעתי את שמעון מזרחי באחת הכתבות אומר, אף אחד לא יודע מה יהיה בספטמבר...
האמת בספטמבר דברים יכולים להשתנות ואצלנו מיום ליום במדינה, שום דבר לא ידוע...

אבל מזה שאמר ספטמבר האם אפשר להסיק מזה שמכבי תחכה לספטמבר כדי לבנות את הסגל ?
אולי מכבי מחכה למקרה שהלחימה תגמר, ככה יעצר בצפון, אולי יהיה שקט יחסי והתלמידים יתחילו שנת לימודים, אז הם יוכלו לנציג את זה לירוליג ולקבל אישור למשחקי בית ואז יוכלו להחתים שחקנים?

אם יש משהו שמכבי טובה בו זה לחכות לחכות לחכות ולפספס הזדמנויות ואז שכבר חייבים לסגור את הסגל יגידו לא נביא כדי להביא...

אני מאוד מקווה שמכבי יודעת מה היא עושה, אחרי שהשחקנים עזבו אחרי שלא פיצו את האוהדים כמו שצריך ואחרי שהרבה יחדשו את המנוי לשנה הבאה (גם אני כנראה אחדש) אני חושב שבשלב זה עם כל הנתונים אפשר להגיע להחלטה מה עושים...
במילים אחרות אם כבר עונה פיננסית אז שישקיעו בשחקנים צעירים, שיצאו קצת מחוץ לקופסא, מחוץ לדברין ויחתימו שחקנים טובים כשרוניים, הבעיה שהסקאוטינג של אבי אבן גרוע ביותר, ואז לא נקבל וטרמים טובים, ולא נקבל שחקנים צעירים בעליה, אלא נקבל לא לפה ולא לפה..

תדעו שאם קצת יציאה מהקופסא , קצת שינויים, החלטות טובות, הצעות כספיות חכמות לשחקנים נהדרים כמו טרביון וויליאמס למשל, אפשר יהיה לבנות פה קבוצה טובה.

אם אני נותן לחברי הפורום כאן לבנות קבוצה אני בטוח שאנחנו מגיעים רחוק גם בעונה כזאת.

מעבר לכך שיש את המלחמה הקשה, מעבר לכך שמכבי לא יודעת חנהל תקציב למרות שמקבלת הרבה...מעבר לכך הם גרועים בלהביא שחקנים.

בקיץ הקודם לא הייתה עונה פיננסית, לא הייתה מלחמה, רק להביא 4 ומחליף לניבו ועוד גארד נחמד ובלאט...

מתוך אלה מכבי הביאה רק את בלאט, גארד שמרה להמשך העונה ובסוף הביא את תומאסון

לאחר שרצתה את לידי קמינסקי ושמות אחרים טובים, התעלמה משחקנים יותר טובים ולקחו שחקנים שהם בינונויים במקרה הטוב שלא ממש הצליחו בולנסיה ואת שניהם לקחו ביחד. וגמרו את הקיץ
where is the love?

הודעהעל ידי עידן » 27 יוני 2024, 17:26

ראיון עם ריצ'ארד דיץ

https://www.one.co.il/Article/23-24/2,6 ... 66334.html
עידן

הודעהעל ידי felix_r » 02 יולי 2024, 21:12

אני לא רוצה להפיץ תקוות שווא, אבל באתר הרשמי של היורוליג, ברוסטר של מכבי לעונה הקרובה, עדיין מופיע וייד בולדווין. וזה לא שהעמוד איננו מעודכן. כבר הוסיפו את הורד.

https://www.euroleaguebasketball.net/en ... on=2024-25
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אני לא אוכל, לא שותה, רק בוכה כל הזמן.
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
- חביבי, יש לך מקרה חמור של פדרמאניה-דיפרסיה!
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי מרסר » 02 יולי 2024, 21:25

felix_r כתב:אני לא רוצה להפיץ תקוות שווא, אבל באתר הרשמי של היורוליג, ברוסטר של מכבי לעונה הקרובה, עדיין מופיע וייד בולדווין. וזה לא שהעמוד איננו מעודכן. כבר הוסיפו את הורד.

https://www.euroleaguebasketball.net/en ... on=2024-25

כי הוא עדיין לא חתם רשמית בפנרבחצ'ה, אבל ברור שזה עניין של זמן.
מרסר

הקודם

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־11 אורחים