רומן סורקין - חתם ל 5 שנים נוספות

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: רומן סורקין חתם במכבי

הודעהעל ידי A.Parker » 23 יוני 2024, 19:33

קודם כל זה שמשהו נאמר לא אומר שהוא נאמר באופן נקמני. בכל אופן, זה יהיה ילדותי ומטומטם מצידו לעשות דבר כזה.
A.Parker

הודעהעל ידי מרסר » 27 יוני 2024, 14:18

רומן סורקין התאמן עם גולדן סטייט שעשויה להציע לו חוזה
הפורוורד/סנטר הישראלי השתתף באימון השבוע של האלופה לשעבר שבו השתתפו גם הכוכבים קרי ודריימונד, גם סטיב קר נכח, סורקין שמחזיק סעיף יציאה ל-NBA מחוזהו במכבי כשהוא אחד מהמועמדים להחליף את סאריץ׳בווריורס.

https://x.com/thebasket13/status/180628 ... NwIgA&s=19
מרסר

הודעהעל ידי felix_r » 27 יוני 2024, 14:33

מרסר כתב:רומן סורקין התאמן עם גולדן סטייט שעשויה להציע לו חוזה
הפורוורד/סנטר הישראלי השתתף באימון השבוע של האלופה לשעבר שבו השתתפו גם הכוכבים קרי ודריימונד, גם סטיב קר נכח, סורקין שמחזיק סעיף יציאה ל-NBA מחוזהו במכבי כשהוא אחד מהמועמדים להחליף את סאריץ׳בווריורס.

הם יחתימו אותו רק אם זה על מנת לדפוק את מכבי. אחרת אין שום סיבה לכך שסורקין יחתום מעבר לים. משחק ההגנה שלו חלש מאוד אפילו בקריטריונים של ליגת על.
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אני לא אוכל, לא שותה, רק בוכה כל הזמן.
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
- חביבי, יש לך מקרה חמור של פדרמאניה-דיפרסיה!
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי מרסר » 27 יוני 2024, 17:42

felix_r כתב:

הם יחתימו אותו רק אם זה על מנת לדפוק את מכבי. אחרת אין שום סיבה לכך שסורקין יחתום מעבר לים. משחק ההגנה שלו חלש מאוד אפילו בקריטריונים של ליגת על.

בלדפוק את מכבי אתה מתכוון לדאלאס שהבעלים שם אלו משפחת אדלסון ? בכול מקרה אני מסכים איתך שהסיכוי שהוא יקבל חוזה מובטח בכול קבוצה ב NBA הוא לא גדול .
מרסר

הודעהעל ידי felix_r » 27 יוני 2024, 18:10

מרסר כתב:
felix_r כתב:

בלדפוק את מכבי אתה מתכוון לדאלאס שהבעלים שם אלו משפחת אדלסון ? בכול מקרה אני מסכים איתך שהסיכוי שהוא יקבל חוזה מובטח בכול קבוצה ב NBA הוא לא גדול .

כן, אני מדבר על משפחת אדלסון
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי Cobra » 28 יוני 2024, 02:42

כדי להרגיע את הלחוצים, אחרי הדראפט היום אני רואה סיכוים מאוד מאוד נמוכים שסורקין יקבל חוזה בגולדן סטייט, הדיבור היה על להחליף את סאריץ ולהיות סטרץ פור/ פייב, אך גולדן סטייט בחרה היום בבחירה ה52 את קווינטין פוסט ההולנדי, מהתבוננות על ההולנדי אפשר להבין שהוא נבחר לתפקיד אליו רומן היה מועמד, סטרץ 5 עם יכולת מסירה לא רעה ויודע להוריד קצת כדרור ככה שנראלי שהאופציה של סורקין לגולדן ירדה מהפרק ופחות ריאלית אחרי הדראפט.
https://youtu.be/cngQa-IOHRE?si=aHjyiZM3bsycvN5Q - סרטון של פוסט להבין במי מדובר
Cobra

הודעהעל ידי סומבץ » 28 יוני 2024, 07:17

Cobra כתב:כדי להרגיע את הלחוצים, אחרי הדראפט היום אני רואה סיכוים מאוד מאוד נמוכים שסורקין יקבל חוזה בגולדן סטייט, הדיבור היה על להחליף את סאריץ ולהיות סטרץ פור/ פייב, אך גולדן סטייט בחרה היום בבחירה ה52 את קווינטין פוסט ההולנדי, מהתבוננות על ההולנדי אפשר להבין שהוא נבחר לתפקיד אליו רומן היה מועמד, סטרץ 5 עם יכולת מסירה לא רעה ויודע להוריד קצת כדרור ככה שנראלי שהאופציה של סורקין לגולדן ירדה מהפרק ופחות ריאלית אחרי הדראפט.
https://youtu.be/cngQa-IOHRE?si=aHjyiZM3bsycvN5Q - סרטון של פוסט להבין במי מדובר

אני לא ממש בקיא בקורותיהן של בחירות סיבוב שני בדראפט, בטח לא לאחרונה, אבל זוכר למשל את הישראלים שנבחרו בסיבוב השני וכף רגלם לא דרכה על פרקטי נבא מעולם.
מאין אתה שואב את הבטחון שהבחור שנבחר ישחק שם ועוד כבר בעונה הקרובה?
סומבץ

הודעהעל ידי Cobra » 28 יוני 2024, 11:05

סומבץ כתב:
Cobra כתב:כדי להרגיע את הלחוצים, אחרי הדראפט היום אני רואה סיכוים מאוד מאוד נמוכים שסורקין יקבל חוזה בגולדן סטייט, הדיבור היה על להחליף את סאריץ ולהיות סטרץ פור/ פייב, אך גולדן סטייט בחרה היום בבחירה ה52 את קווינטין פוסט ההולנדי, מהתבוננות על ההולנדי אפשר להבין שהוא נבחר לתפקיד אליו רומן היה מועמד, סטרץ 5 עם יכולת מסירה לא רעה ויודע להוריד קצת כדרור ככה שנראלי שהאופציה של סורקין לגולדן ירדה מהפרק ופחות ריאלית אחרי הדראפט.

אני לא ממש בקיא בקורותיהן של בחירות סיבוב שני בדראפט, בטח לא לאחרונה, אבל זוכר למשל את הישראלים שנבחרו בסיבוב השני וכף רגלם לא דרכה על פרקטי נבא מעולם.
מאין אתה שואב את הבטחון שהבחור שנבחר ישחק שם ועוד כבר בעונה הקרובה?

היום, כמעט כל שחקני הסקנד ראונד מקבלים לפחות two way נפוץ מאוד שלא, אני עשיתי אחד ועוד אחד שגודלן סטייט חיפשת טייפ של שחקן מסוים ובחרה בפוסט, לא רואה סיבה שהם יביאו שני שחקנים על two way או אחד מהם על מובטח שלשניהם סט מאוד דומה ומביאים אותם דברים בסופו של דבר.
Cobra

הודעהעל ידי Avi1508 » 30 יוני 2024, 23:33

סורקין בסגל של גולדן סטייט לליגת הקיץ
https://x.com/WarriorsPR/status/1807508276764086754
Avi1508

הודעהעל ידי מרסר » 02 יולי 2024, 17:31

הפועל ת"א מציעה לרומן מיליון דולר לעונה בחוזה ל 4 שנים, בהפועל טוענים שאם רומן יקבל חוזה גם אם זמני ב NBA הוא יוכל להשתחרר מהחוזה במכבי ובעצם להפוך לשחקן חופשי.

https://sports.walla.co.il/item/3674942
נערך לאחרונה על ידי מרסר בתאריך 02 יולי 2024, 17:49, נערך פעם אחת בסך הכל.
מרסר

הודעהעל ידי Jazzman » 02 יולי 2024, 17:48

אני באמת לא מבין איך אפשר לעקוף חוזה קיים דרך חוזה לNBA. אם יש סעיף שחרור רק לNBA זה מה שצריך להיות. זה לא יכול להיות מנוף לביטול חוזה קיים על מנת לקבל חוזה אחר באירופה. חוזה שמאפשר דבר כזה הוא פארסה.
Jazzman

הודעהעל ידי מרסר » 02 יולי 2024, 17:53

אני לא מכיר את רומן אישית ולא יודע אם כסף כרגע זה הדבר הכי חשוב לו בקריירה אבל להיות סנטר מחליף ביורוקאפ שהוא עדיין לא הגיע לגיל 30 זה נראה לי לא כזה הגיוני אבל לכו תדעו, לי זה נראה יותר שינאי יותר כועס ופגוע שמכבי לקחה לו את הורד מאשר מאמין שרומן באמת יחתום אצלו העונה.
מרסר

הודעהעל ידי A.Parker » 02 יולי 2024, 18:14

נשמע בעיקר כמו בואו תראו איזה גדול יש לי ובמקביל תרגיל ליצירת מרמור ולהעלאת השכר שמכבי מציעה
A.Parker

הודעהעל ידי felix_r » 02 יולי 2024, 18:16

זה כמו לעבור מצה"ל לחמאס תמורת שכר יותר גבוה
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי felix_r » 02 יולי 2024, 18:22

אני חושב שהשיטה שהפועל מציעה לסורקין על מנת להשתחרר מהחוזה במכבי, לא יכולה לעבוד במציאות.
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי מרסר » 02 יולי 2024, 18:27

felix_r כתב:אני חושב שהשיטה שהפועל מציעה לסורקין על מנת להשתחרר מהחוזה במכבי, לא יכולה לעבוד במציאות.

למה ?
מרסר

הודעהעל ידי felix_r » 02 יולי 2024, 18:54

מרסר כתב:
felix_r כתב:אני חושב שהשיטה שהפועל מציעה לסורקין על מנת להשתחרר מהחוזה במכבי, לא יכולה לעבוד במציאות.

למה ?

אני אסביר. למרות שלסורקין יש סעיף יציאה ל-NBA, זה לא אומר מכבי לא תדרוש ביי-אאוט.

הפועל מדברת על חוזה זמני, אבל אף קבוצת NBA לא תשלם ביי-אאוט על שחקן שהיא הולכת לתת לו חוזה זמני. גם סורקין עצמו לא יסכים לשלם את הביי-אאוט של עצמו, כי אז כול הרווח שהוא אמור לקבל בהפועל, יתבזבז על הביי-אאוט. אז בשביל מה לו הבלגן הזה?
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי מרסר » 02 יולי 2024, 19:08

felix_r כתב:
מרסר כתב:

למה ?

אני אסביר. למרות שלסורקין יש סעיף יציאה ל-NBA, זה לא אומר מכבי לא תדרוש ביי-אאוט.

הפועל מדברת על חוזה זמני, אבל אף קבוצת NBA לא תשלם ביי-אאוט על שחקן שהיא הולכת לתת לו חוזה זמני. גם סורקין עצמו לא יסכים לשלם את הביי-אאוט של עצמו, כי אז כול הרווח שהוא אמור לקבל בהפועל, יתבזבז על הביי-אאוט. אז בשביל מה לו הבלגן הזה?

הבנתי תודה.
מרסר

הודעהעל ידי שועל » 02 יולי 2024, 19:29

לא הבנתי מנין לכם שסעיף היציאה כפוף לבייאאוט
ומלבד זאת אני סבור שיש להחריב את מחלקות ההנהלה והסקאוטינג
סמל אישי של המשתמש
שועל

הודעהעל ידי Cobra » 02 יולי 2024, 19:36

felix_r כתב:
מרסר כתב:

למה ?

לא שאני אומר שסורקין יחתום בnba, לדעתי לא יקרה גם ככה.
אבל להזכירך, לפני שלוש שנים מילווקי ובראיינט שילמו את הבייאוט ובראיינט עזב, וכל זה רק בשביל חודש- חודשים בתכלס ( לפי הזיכרון שלי זה קרה בערך במאי שכבר העונה הייתה בשלבי סיום) , ככה שלקבוצות nba אין בעיה לשלם בייאוט גם אם זה לזמן קצר.
Cobra

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו־4 אורחים