המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
אדם כתב:כל ההחתמות הללו בתוספת בולדווין ובונזי אני מחבק באהבה ,לויד בתוספת לצמד בונזי ובולדווין וגם גבריאל וגם הורד זה היה מבורך אבל כהחתמות מאפס נראה רע ולא מצטרף להבנה של עונה פיננסית וכל זה .
לא מוכן לקבל ולהבין ולכל הזמן להיות בצד של אה אין להם כסף הם הפסידו הם ככה אנחנו הורגלנו כבר להיות מבינים ויותר מידי רואה חשבון של בעלי מכבי .
יש למכבי את כל היכולות והסיבות להעמיד כל שנה קבוצה טובה ,היא לא רק צריכה היא חייבת ,יש לה קהל אוהדים אדיר,אולם מלא ומנויים בהרבה מאוד כסף,אוהדים בכל העולם ותורמים בכל העולם ובעלי יכולת שרוצים לתרום ולהיות חלק,ספונסרים ,זכויות שידור ,זה מועדון שכמעט אם בכלל לא מביא כסף מהבית למעט מקרים חריגים .
אז איפה כל זה בשטח ,זה בלון מנופח באויר?,
אני בוכה על חלב שנשפך אבל אני פורק,ההפסד של בונזי זה הפסד של שחקן של פעם ב10 שנים ,פשוט דבק של שחקן חיבור בין מועדון לשחקן ,עושה הכל ,פיספוס ענק ואיבוד ענק ,כמו בזמנו של טרנס מוריס וגם בראין רנדל,זה מעבר לשחקנים זה משו שמחבר מקשר קבוצות ,האנרגיה המחויבות ,הטירוף.
שאפו למכבי שהצליחה להנחית שחקן כזה אצלה ועצוב מאוד שהלך בגלל מצב ביטחוני .
קשה לי גם לקבל שהם הלכו אני בטוח שאם היה שחקן עבר כמו וויציץ יכל להסביר להם שזה לא קייב פה אני לא בטוח מליון אחוז אבל אנשים במכבי יכלו לעשות דברים יותר טוב בשכנוע ,בהסברה מרגיש לי שלא עשו מספיק ,יכול להיות שעדין היו עוזבים אבל מרגיש לי ככה.
מה לויד שונה שיחק פה סבבה אבל למה בונזי לא שיחק פה שנתיים?,מוטלי מטומטם?.
קשה לי גם לבוא ולהגיד כן בונזי ובולדווין קפצו על ההיזדמנות לא מרגיש לי ככה אבל אולי אני טועה .
refael כתב:למה תמיר בלאט לא מוכרז עדיין רשמית?
יכול להיות יש בעיות איתו?
itai7 כתב:נראה לי ספין השוטרס
מרסר כתב:מכבי רוצה את טי ג'יי שורטס.
הצהובים בדקו היתכנות על אפשרות לצרף את ה-MVP של היורוקאפ, שמחזיק בחוזה
https://www.sport5.co.il/articles.aspx? ... cID=477276
felix_r כתב:itai7 כתב:נראה לי ספין השוטרס
וזה כבר לא חדש. לפני חודש שמענו שהוא אחד השחקנים שמכבי בודקת אצלם
שועל כתב:יש לו זריקה חרא והאחוזים מ3 בהתאם. סולד מזה.
cifkcv כתב:נכון שהוא 1.75 וכנראה לא השומר הכי טוב בעולם, וגם האחוזים שלו מ-3 לא וואו, אבל לגמרי הייתי מהמר על האפסייד שיש לו - הוא סקורר על גם ברמת יורוליג בעיניי.
felix_r כתב:cifkcv כתב:נכון שהוא 1.75 וכנראה לא השומר הכי טוב בעולם, וגם האחוזים שלו מ-3 לא וואו, אבל לגמרי הייתי מהמר על האפסייד שיש לו - הוא סקורר על גם ברמת יורוליג בעיניי.
מצטער, אין לו מה לתרום ביורוליג. לא סקורר, ולא נעלים.
26% מחוץ לקשת ביורוקאפ בעונה שעברה. 26%!
מה יעשה? יחדור לצבע? בניגוד ליורוקאפ, ביורוליג עומדים בצבע שחקנים של 220, ככה שהחדירה שלו לא שווה הרבה.
הגנה? לא יכול לתרום הרבה עם ה-175 שלו.
אסיסטים? בסדר. גם בלאט מוסר אסיסטים לא פחות טוב ממנו (ולבלאט לפחות יש קליעה מצוינת לשלוש).
אין לשורטס מה לעשות ביורוליג. אפילו פאריז עצמה מבינה את זה ולא משאירה אותו.
felix_r כתב:cifkcv כתב:נכון שהוא 1.75 וכנראה לא השומר הכי טוב בעולם, וגם האחוזים שלו מ-3 לא וואו, אבל לגמרי הייתי מהמר על האפסייד שיש לו - הוא סקורר על גם ברמת יורוליג בעיניי.
מה יעשה? יחדור לצבע? בניגוד ליורוקאפ, ביורוליג עומדים בצבע שחקנים של 220, ככה שהחדירה שלו לא שווה הרבה.
אסיסטים? בסדר. גם בלאט מוסר אסיסטים לא פחות טוב ממנו (ולבלאט לפחות יש קליעה מצוינת לשלוש).
cifkcv כתב:felix_r כתב:cifkcv כתב:נכון שהוא 1.75 וכנראה לא השומר הכי טוב בעולם, וגם האחוזים שלו מ-3 לא וואו, אבל לגמרי הייתי מהמר על האפסייד שיש לו - הוא סקורר על גם ברמת יורוליג בעיניי.
איך הגעת למסקנה שהיא לא משאירה אותו?
BIG sofo כתב:לגבי טי ג'יי שורטס:
העונה בליגה הצרפתית הוא קלע ב27 אחוז לשלוש.
בעונה קודמת בליגה הגרמנית הוא קלע ב38 אחוז לשלוש.
לפני 2 עונות , בליגה הגרמנית, הוא קלע ב40.4 אחוז לשלוש.
צריך גם לקחת בחשבון את הגובה שלו (1.75) , מצד אחד הוא חוטף מצויין. מצד שני, איך ישמור ב1 על 1 או בחילופים?
felix_r כתב:cifkcv כתב:felix_r כתב:cifkcv כתב:נכון שהוא 1.75 וכנראה לא השומר הכי טוב בעולם, וגם האחוזים שלו מ-3 לא וואו, אבל לגמרי הייתי מהמר על האפסייד שיש לו - הוא סקורר על גם ברמת יורוליג בעיניי.
איך הגעת למסקנה שהיא לא משאירה אותו?
אם הוא היה נשאר, איך היה מקבל הצעות ממכבי?
משתמשים הגולשים בפורום זה: גל גל ו־9 אורחים