המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
Maccabikid כתב:LIAV10 כתב:חחחחחח איזו קבוצה עלובה, אפילו את פארגו היא לא תצליח להחזיר אם תרצה כי היא לא מסוגלת להתמודד עם הצעות מאירופה, על שום שחקן היא לא מנצחת בתחרות, פשוט חבורת אפסים מנהלים את מועדון מכבי תל אביב..
ליאב, אתה לא חושב שקצת נסחפת? רק קצת?
סה"כ עד עכשיו הסגל בסדר גמור - חכה תראה מי יגיע לסנטר ופ"ג ואז נדבר..
Mta_atic כתב:ג'יימס בדרך להישאר
http://www.one.co.il/Article/202662.html
Mta_atic כתב:ג'יימס בדרך להישאר
yarinsaky כתב:אל תדאג קודי, זה נכון עד מחר או מחרתיים. שום דבר לא סופי הקיץ עד שהוא סופי באמת וגם אז זה לא סופי.
זה קצת מזכיר לי את מה שקורה בין הליכוד לקדימה היום.
קודי כתב:Mta_atic כתב:ג'יימס בדרך להישאר
אם זה נכון זו לדעתי טעות גדולה. עוד בניה לרוחב ובמקום להוציא סכום גבוה על סנטר בכיר או להשאיר עוד כסף לגארד בכיר ייזרק לפח סכום גבוה כדי לממן גבוה חמישי ומיותר.
קודי כתב:yarinsaky כתב:אל תדאג קודי, זה נכון עד מחר או מחרתיים. שום דבר לא סופי הקיץ עד שהוא סופי באמת וגם אז זה לא סופי.
זה נכון. הכל בשליפות ובלי שום תכנון וראייה מפוכחת של המציאות. אין היום סנטר? יופי, נשאיר את ג׳יימס. מחר יהיה סנטר? כבר לא ישאר כסף לגארד. ככה דני פדרמן מתכנן.
מתAMסרת כתב:אחרי כל הפרסומים האחרונים שהגיעו לשיא עם ההודעה על פניה של מכבי לפארגו..
אני יכולה להודיע שבאופן רשמי אני בדיכאון.
קודי וירין, אפשר להצטרף למועדון שלכם ? אשמח להגיש מועמדות לחברות..
מתAMסרת כתב:אחרי כל הפרסומים האחרונים שהגיעו לשיא עם ההודעה על פניה של מכבי לפארגו..
yarinsaky כתב:מתAMסרת כתב:אחרי כל הפרסומים האחרונים שהגיעו לשיא עם ההודעה על פניה של מכבי לפארגו..
אנחנו מנפיקים כרטיס מועדון ליד משרדי המועדון אחרי הסגירה בשעות הערב. תפסי מקום .
חנו'ש כתב:Mta_atic כתב:ג'יימס בדרך להישאר
אני שמחה בשבילו כי באמת שאני מחבבת אותו מאוד.
רק שעכשיו אני חוששת שבשל החוזה שלו עם המס הגבוה יישאר פחות כסף בקופה לשחקנים שאנחנו באמת צריכים, ועוד יותר מפחיד אותי שבשל כך מכבי תחליט פשוט לוותר על אחד מ-2 הזרים שהיא צריכה להחתים (מן הסתם בעמדת הסנטר...)
מתAMסרת כתב:yarinsaky כתב:מתAMסרת כתב:אחרי כל הפרסומים האחרונים שהגיעו לשיא עם ההודעה על פניה של מכבי לפארגו..
אנחנו מנפיקים כרטיס מועדון ליד משרדי המועדון אחרי הסגירה בשעות הערב. תפסי מקום .
כמה זה יעלה לי ?
yarinsaky כתב:קודי כתב:yarinsaky כתב:אל תדאג קודי, זה נכון עד מחר או מחרתיים. שום דבר לא סופי הקיץ עד שהוא סופי באמת וגם אז זה לא סופי.
זה נכון. הכל בשליפות ובלי שום תכנון וראייה מפוכחת של המציאות. אין היום סנטר? יופי, נשאיר את ג׳יימס. מחר יהיה סנטר? כבר לא ישאר כסף לגארד. ככה דני פדרמן מתכנן.
או שיהיה ג'יימס ומכבי תוותר על סנטר נוסף כי לא ירצו יותר מ 6 זרים, הכול יכול להיות . זה בכלל לא מופרך לדעתי.
קודי כתב:yarinsaky כתב:קודי כתב:yarinsaky כתב:אל תדאג קודי, זה נכון עד מחר או מחרתיים. שום דבר לא סופי הקיץ עד שהוא סופי באמת וגם אז זה לא סופי.
או שיהיה ג'יימס ומכבי תוותר על סנטר נוסף כי לא ירצו יותר מ 6 זרים, הכול יכול להיות . זה בכלל לא מופרך לדעתי.
כן, ואז בכלל יהיה נהדר עם שתי נקניקיות בעמדת הסנטר.
yarinsaky כתב:מתAMסרת כתב:yarinsaky כתב:מתAMסרת כתב:אחרי כל הפרסומים האחרונים שהגיעו לשיא עם ההודעה על פניה של מכבי לפארגו..
כמה זה יעלה לי ?
בשבילך חינם אין כסף.
מתAMסרת כתב:yarinsaky כתב:מתAMסרת כתב:yarinsaky כתב:מתAMסרת כתב:אחרי כל הפרסומים האחרונים שהגיעו לשיא עם ההודעה על פניה של מכבי לפארגו..
כמה זה יעלה לי ?
בשבילך חינם אין כסף.
העלת חיוך על פניי (עבר עלי יום קשה במיוחד)
תודה !
משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot], yon1 ו־24 אורחים