פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל
24 יולי 2024, 11:39
https://www.maccabi.co.il/news.asp?id=16291מזכיר את יפתח זיו בתנועות שלו
שיהיה בהצלחה.
24 יולי 2024, 11:41
חושב שהוא לא מתאים למכבי בשלב הזה, לא מה שאנחנו צריכים.
התקווה היחידה שיביאו קומבו גארד בכיר (הרבה הרבה יותר ממייקון), אבל זה כנראה לא יקרה.
שיהיה בהצלחה בכל אופן.
24 יולי 2024, 11:42
שחקן עם מספרים מאוד בינוניים בשנים האחרונות, אבל הוא עדיין צעיר ועם פוטנציאל שאני מקווה שיידע לממש במלואו כשישחק כאן.
שיהיה לו ולנו הרבה בהצלחה.
24 יולי 2024, 11:49
בהצלחה
אם יצליח להביא את המספרים מהנבחרת ומליגת הקיץ זה יהיה מעולה
24 יולי 2024, 11:50
בהצלחה.
24 יולי 2024, 11:59
אוהב את ההחתמה הזאת. אמנם ההתפתחות שלו נעצרה, אבל בעיני הוא מוכשר מאוד ויכול לפרוץ כאן. טוב מאוד שהחוזה לשלוש שנים.
כן חשוב להוסיף באמת קומבו איכותי כדי להשלים עמדות גארד מאוזנות ככל האפשר.
24 יולי 2024, 12:00
בעיני החתמה נהדרת !!!
אני חושב שזה כמו חלום, אבל החלום אמיתי ומציאותי !!!!!
24 יולי 2024, 12:21
עזבו את המספרים בצד רגע.
הוא משחק פיק אנד רול בצורה מעןלה ומתאים ממש לקטש.
פיזי וגבוה ומתאים לשחק במקום וליד בלאט.
אפסייד גבוה ופוטנציאלית אני מאמין שהוא יצליח פה.
הוא מאוד אוהב לחדור ועושה את זה בצורה טובה
כשמחכים קלעים כמו רנדולף מייקון לויד ובלאט בחוץ זה יכול לעבוד מעולה
24 יולי 2024, 12:35
אני מאוד אוהב את ההחתמה של רוקאס יוקובאיטיס.
מקווה שיצליח לממש כאן את הפוטנציאל שלו.
יתכן שיהיו כאבי גדילה, אבל אני בהחלט רואה אותו בתרחיש האופטימי וההגיוני כאחד הרכזים הטובים באירופה. הוא פיזי , שומר טוב ופיקנרולר טוב מאוד...
דווקא פחות התחברתי להחתמה של ג'ורדן לויד...אני כן חושב שיהיו לו לפעמים משחקים טובים מבחינת קליעה, אבל פחות רואה אותו כ-משדרג את הקבוצה מבחינת הוורסטליות...
24 יולי 2024, 13:57
גל מקל בפחות חזק ופחות חכם
24 יולי 2024, 14:22
סופית הרסו לא רק את העונה הזאת, אלא גם את העונה הבאה.
ז'לגיריס לא הייתה נותנת לו יותר מ-300 אלף, אבל למה ללכת לז'לגיריס אם יש פראיירים בישראל שמוכנים לשלם יותר מכפול?
24 יולי 2024, 14:24
שועל כתב:גל מקל בפחות חזק ופחות חכם
וואו, זאת אמירה קשה מאוד. שנייה רק ליפתח זיו הליטאי.
אכלנו אותה
24 יולי 2024, 14:41
cifkcv כתב:שועל כתב:גל מקל בפחות חזק ופחות חכם
וואו, זאת אמירה קשה מאוד. שנייה רק ליפתח זיו הליטאי.
אכלנו אותה

לדעתי אתם ממש מגזימים. האמת כנראה איפשהו באמצע.
אין שום סיבה שהוא יהיה "יפתח זיו ליטאי", ומצד שני גם אני לא רואה סיכוי ריאלי שהוא יהיה "הרכז הטוב באירופה". יהיה משהו כנראה באמצע בין פה לשם.
24 יולי 2024, 14:59
פוטנציאל סופר מעניין
24 יולי 2024, 15:06
כמו שאמרתי המטרה של מכבי בעונה הזאת אמורה להיות להביא כמה שיותר שחקנים עם אפסיד ועם פוטנציאל כדי שהחל מהעונה הבאה יהיה בסיס לעשות משהו כי העונה גם ככה רוב הסיכויים שלא נעשה, איכשהו נעשה פלייאין מה רע.
רוקאס מבחינתי הוא החתמה כזאת, רק בן 23 עם המון אפסייד ופוטנציאל, טוב בפיק אנד רול, מתאים לעודד ועודד יכול להוציא ממנו הרבה להערכתי.
ההשוואות ליפתח זיו הן מגוחכות, אם כל הכבוד רוקאס שחקן שכבר בגיל 18 שיחק ביורוליג, נבחר בדראפט ולא סתם דיברו עליו כהדבר הבא באירופה לפני שנתיים בכולה ולא סתם שאראס נלחם עליו כדי להביא אותו לברצלונה שבנים האחרונות גם לא מוציאה מהרבה שחקנים את המיטב והרבה שחקנים נראים בינונים אצלה ומתפוצצים אחר כך (נייג׳ל הייז לצורך הדוגמה). אז נכון כרגע הוא לא טופ יורוליג אבל יש לו המון אפסייד ופוטנציאל ובעונה הבאה אחרי שכבר שישתפר להערכתי נוכל לבנות משהו טוב.
24 יולי 2024, 15:46
שועל כתב:גל מקל בפחות חזק ופחות חכם
ואללה? מקל הגיע למכבי לאחר שכיכב במדי קבוצת יורוליג ונרכש על ידי ברצלונה? כנראה שהזכרון שלי לא עד כדי כך.
ניחוחות של החתמת ריברו במכבי , אח"כ אנשים אוכלים את הכובע.
24 יולי 2024, 15:49
יותר דומה למקל בזה שהעונה האחרונה שהיו לנו שתי רכזים לא אמריקאים היתה העונה של מקל ואוחיון
24 יולי 2024, 15:49
itai7 כתב:פוטנציאל סופר מעניין
מאד , לדעתי בברצלונה (כמו עם לא מעט שחקנים , נייג'ל הייז לדוגמא) , ניסו יותר לאלף אותו ופחות נתנו לו חופש.
במכבי הוא יהיה השלוחה של קטש , יקבל ממנו ביטחון גם לטעות , וזה יעזור לו.
שומר יותר טוב מלורנזו וקטלני במתפרצות
נקווה לטוב.
24 יולי 2024, 15:55
ankram כתב:שועל כתב:גל מקל בפחות חזק ופחות חכם
ואללה? מקל הגיע למכבי לאחר שכיכב במדי קבוצת יורוליג ונרכש על ידי ברצלונה? כנראה שהזכרון שלי לא עד כדי כך.
ניחוחות של החתמת ריברו במכבי , אח"כ אנשים אוכלים את הכובע.
סגרנו עונה ולא הבנת במה ריברו היה מיותר? היה את ניבו כסנטר ולא היה לנו גבוה שיתן מענה למילוטינובים 2:16 והלאה. שיחקו לנו כל העונה מעל הראש וניבו וריברו הביטו באפס מעשה. אני מקווה שהליטאי יהיה נהדר.