המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
where is the love? כתב:לדעתי מכבי צריכה לקחת את המצב הזה ולעשות שני דברים: זה לא המצאה שלי נדמה לי שדברו על זה באחת הכתבות או אולי כאן בפורום 1. להחתים כבר את מאייר ושהוא יתן דקות בעמדת הגארד גם בליגה ואפילו ביורוליג. 2. להחתים שחקן לעמדה 3 שגם יכול להיות 2... אולי קווין בייקון ?
felix_r כתב:where is the love? כתב:לדעתי מכבי צריכה לקחת את המצב הזה ולעשות שני דברים: זה לא המצאה שלי נדמה לי שדברו על זה באחת הכתבות או אולי כאן בפורום 1. להחתים כבר את מאייר ושהוא יתן דקות בעמדת הגארד גם בליגה ואפילו ביורוליג. 2. להחתים שחקן לעמדה 3 שגם יכול להיות 2... אולי קווין בייקון ?
1. להחתים ולהשאיל.
.
.
.
מי זה קווין בייקון?
where is the love? כתב:חחח התכוונתי לדווין בייקון, אבל גם קווין זה טוב
שמוליק כתב:felix_r כתב:where is the love? כתב:לדעתי מכבי צריכה לקחת את המצב הזה ולעשות שני דברים: זה לא המצאה שלי נדמה לי שדברו על זה באחת הכתבות או אולי כאן בפורום 1. להחתים כבר את מאייר ושהוא יתן דקות בעמדת הגארד גם בליגה ואפילו ביורוליג. 2. להחתים שחקן לעמדה 3 שגם יכול להיות 2... אולי קווין בייקון ?
1. להחתים ולהשאיל.
.
.
.
מי זה קווין בייקון?
פליקס, לא הלכת לצפות ב"פוטלוס" כשיצא בקולנוע?
BIG sofo כתב:השאלה היא כמה כסף מכבי מוכנה להשקיע כי בהחלט יש שחקני ג'י ליג מצויינים שיש להם פוטנציאל גבוה להצליח באירופה...גם בעמדות 2+3...
במקביל להכנה לעונה במכבי ממשיכים בחיפוש אחר גארד במקומו של דריל מייקון ג'וניור ששוחרר שלשום. סדרי העדיפויות של הצהובים הם קודם כל לצרף גארד ורק לאחר מכן להמשיך בחיפוש אחר פורוורד שיסגור סופית את הסגל.
גורמים במכבי סיפרו אתמול כי במועדון עושים מאמצים גדולים כדי לצרף את הגארד במהירות, "מאמינים שיחתום שחקן במקומו של מייקון עוד לפני פתיחת העונה", אמרו במועדון, "לגבי פורוורד אנחנו תלויים בהתפתחויות גם ב-NBA, אבל לגבי הגארד יש פעולות מיידיות שאנחנו נוקטים כדי לצרף אחד במהרה".
קובי סימונס שמתאמן עם הקבוצה ומשלים את הסגל בשלב הזה לא אמור להמשיך אחרי האופציה בחוזהו, אבל במכבי אמרו כי הדבר אינו סופי.
Avi1508 כתב:עומר מאייר צפוי לחתום על חוזה ארוך טווח במכבי תל אביב ויצטרף לנסיעה לקפריסין למשחקי האימון בסופ"ש הקרוב
https://sports.walla.co.il/item/3690743
A.Parker כתב:צריך לשחק לפחות 20 דקות בליגה או שיושאל. שלא ידפקו לו את הקריירה.
שועל כתב:רק אני לא ראיתי אצלו שום דבר מיוחד?
יכול להיות שיתפתח ממנו משהו בעתיד אבל לא חושב שאפשר להגיד את זה עליו יותר מעל לא מעט שחקנים בגילו.
שועל כתב:רק אני לא ראיתי אצלו שום דבר מיוחד?
יכול להיות שיתפתח ממנו משהו בעתיד אבל לא חושב שאפשר להגיד את זה עליו יותר מעל לא מעט שחקנים בגילו.
משתמשים הגולשים בפורום זה: A.Parker, גל גל, שמוליק ו־30 אורחים