טוב, אחרי שראיתי המון מהלכים שלו מהתקופה בבודוצ'נוסט ובגזיאנטפ הטורקית, הגעתי למסקנה שהוא שחקן מהסוג של ניבו. חזק מאוד ואתלטי. עושה את רוב הסלים שלו בדאנקים ואליי-אופים, אם זה אחרי פיק-נ-רול, או מריבאונד התקפה. הפוסט-אפ שלו עם הגב אל הסל לא משהו, כמו אצל ניבו. הוא גם מזכיר את ניבו באופי שלו. שקט כזה. לא צועק אחרי דאנקים. לא מתלונן. אם הוא מפיל מישהו לרצפה, אז הוא תמיד יבוא, ירים אותו, וידאג לשלומו.
גם נזכרתי, שפעם הבאתי את שמו באשכול הסקאוטינג, אחרי שראיתי אותו דופק דאנקים על לסור.
נ.ב. לפני 3 שנים הוא היה MVP העונה הרגילה בטורקיה עם דאבל-דאבל בממוצע
אלפא קאבה סיכם במכבי וינחת מחר וישחק כבר במשחק הראשון מול וילרבאן בחמישי הבא זה נחמד שמחתימים אותו אבל הדבר הכי חשוב זה להביא לפחות עוד גארד אחד עד המשחק מול וילרבאן https://sports.walla.co.il/item/3694305
בכל מקרה בתור חיזוק זמני סותם חורים זה בסדר, אבל זה לא פותר את הצרכים הדחופים יותר של הקבוצה כרגע
כן, דאדס אמר בזמן שחיפשו להחתים שחקן נוסף בעמדה 5:
אנחנו צריכים עוד חיזוק גבוה, אבל בוא נראה מה יקרה. יש לנו שתי אופציות וזה לא סוד, אנחנו מנסים לסגור אחת מהן. ברונו קבוקלו מביא לך יותר נשק התקפי, אלפה קאבה יותר סנטר טהור ומחויב בהגנה. אנחנו צריכים שחקנים אתלטיים, יותר אכפת לי מההגנה מאשר התקפה, אך אני לא מתלונן”.
ובכך אפילו רמז כאן שהנחיתו את קאבוקלו עליו מלמעלה.
בסה"כ מורגשת התקדמות. אחרי שהחתימו שחקן לא כשיר שיוכל לשחק רק החל מחודש נובמבר במקרה הטוב, מחתימים שחקן כשיר שיוכל לשחק עד נובמבר. אולי אחרי זה יחתימו שחקן עד סוף השנה האזרחית.
כמה נקודות לגבי אלפה קאבה: 1. שחקן מצויין. לטעמי מדובר על שחקן שיתרום המון למכבי תל אביב , הגנה , ריבאונדים(גם הגנה וגם התקפה) ומלחמה.לגבי החלק ההתקפי, הוא תלוי גם ברכז טוב. נראה רק כמה זמן ייקח לו להיכנס לעניינים... 2. יש לו מוטת ידיים ענקית של 2.28!!! 3. צריך להבין מה קורה בסיום החוזה של החודש. האם יש אפשרות לשלם בייאאוט סביר לקבוצה הסינית או שבכלל השחקן הכניס אופציית יציאה מהקבוצה בסין? 4. הייתי מאוד רוצה לראות הרכבים של קאבה + גבריאל. יש כאן פוטנציאל הגנתי ושל ריבאונדים מאוד גבוה... 5.זה שחקן שאם הוא היה מסכים, הייתי מחתים לכמה שנים...
Avi1508 כתב:אלפא קאבה סיכם במכבי וינחת מחר וישחק כבר במשחק הראשון מול וילרבאן בחמישי הבא זה נחמד שמחתימים אותו אבל הדבר הכי חשוב זה להביא לפחות עוד גארד אחד עד המשחק מול וילרבאן https://sports.walla.co.il/item/3694305
הגיבו מהר כי הוא בא לחודש וחצי זה כלום כסף להביא שחקן לעונה שלמה זה כבר סיפור אחר, לדעתי יש לצוות המקצועי שמות של מעומדים הבעיה היא הבעלים הם לא מוכנים לחרוג באופן משמעותי ממסגרת התקציב ובתקציב המקורי לא נשאר הרבה כסף.
הגיבו מהר כי הוא בא לחודש וחצי זה כלום כסף להביא שחקן לעונה שלמה זה כבר סיפור אחר, לדעתי יש לצוות המקצועי שמות של מעומדים הבעיה היא הבעלים הם לא מוכנים לחרוג באופן משמעותי ממסגרת התקציב ובתקציב המקורי לא נשאר הרבה כסף.
אני חושב שלא מדובר בכסף הזעום שנשאר או שמוקצב ע"י אנשי העסקים הכושלים בגזרת מכבי, פדרמן ורקנאטי אלא משתמשים בכסף שמתפנה ממשכורתו של גבריאל המשולם כעת ע"י הביטוח.
בצוות המקצועי מעדיפים לצרף גארד ולא פורוורד, העובדה הזאת תוביל ככל הנראה להמתנה עם האפשרות לצירופו של טרוי בראון ג'וניור, שבמכבי כבר שוחחו עם אנשיו בתקופה האחרונה.
מרסר כתב:בצוות המקצועי מעדיפים לצרף גארד ולא פורוורד, העובדה הזאת תוביל ככל הנראה להמתנה עם האפשרות לצירופו של טרוי בראון ג'וניור, שבמכבי כבר שוחחו עם אנשיו בתקופה האחרונה.
מרסר כתב:בצוות המקצועי מעדיפים לצרף גארד ולא פורוורד, העובדה הזאת תוביל ככל הנראה להמתנה עם האפשרות לצירופו של טרוי בראון ג'וניור, שבמכבי כבר שוחחו עם אנשיו בתקופה האחרונה.
אני מעריך ש-צייסון רנדל נמצא ברשימות של מספר קבוצות.יורוליג ויורוקאפ... אם עדיין לא נמצא ברשימות של מכבי, אז עכשיו זאת הזדמנות.להכניס...ולא אופתע אם גם יחתום כאן... מדובר על קומבו גארד אקס אאק אתונה שנמצא כרגע ללא קבוצה לאחר ששוחרר לפני כמה ימים מקבוצת nba... אם יחתום, ארשום את דעתי עליו. https://www.proballers.com/basketball/p ... son-randle