המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
אלמוג כתב:חנו'ש כתב:אתם מבינים שזה או זה או להישאר עם 4 ישראלים במקרה הטוב שאליהו ולאנדסברג לא מוצאים חוזה בנ.ב.א והלפרין באמת חותם פה.
אף אחד לא ממש חושב שרוט יעזור לנו במשהו, אבל מה האלטרנטיבות??
עזבי,הם סתם מתחרפנים בלי לחשוב ובלי סיבה.
זה מה שקורה שמחתימים רק את השחקני רוטציה ולא את השחקנים המרכזיים קודם. יוצא מצב שעל כל שחקן שהוחתם, חושבים שהוא בא למלא תפקיד משמעותי בסגל, כי אין סגל.
אלמוג כתב:gandya כתב:אלמוג כתב:gandya כתב:airi כתב:מורן רוט סיכם במכבי ת"א לשלוש שנים
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4255015,00.html
מורן רוט סיכם במכבי ת"א לשלוש שנים
פרסום ראשון: הצהובים לא חיכו לתום האולטימטום של יוגב אוחיון וקרובים להחתים במקומו את קפטן הפועל חולון. בשלב זה מה שמונע את סגירת העסקה הוא פער קטן בסכום הפיצוי לחולון
אחלה החתמה במקום יוגב או חריון...
זו אחלה החתמה במקום יוגב אוחיון?
זו חרא החתמה, לא מדבר על אהדה לשחקן, אלה בפן המיקצועי, זו החתמה מבישה
למה?
חוץ מזה, יש לך שם בראש(ישראלי) שעדיף?
יש לי יותר משם אחד, יוגב אוחין, יותם הלפרין, עומרי כספי, שלושתם לא במכבי, שלושתם ברמת יורוליג.
יודע מה? גם טיוס שחקן טוב יותר, הוא צעיר, ויש לו לאן להתקדם, רוט שחקן שאין לו מה לחפש ביורוליג.
בליגה הישראלית רוט אולי עדיף על אוחיון, ביורוליג בגלל שאוחיון אתלט הרבה יותר מרוט, יכולת החדירה שלו טובה בהרבה.
אתה רציני? אני מדבר על שחקן רוטציה ישראלי מתאים יותר ממנו.
אתם קצת מפספסים את התכלית שלשמה רוט הוחתם. הוא בא על אותו תקן שהגיע יוגב אוחיון. שחקן שיקבל את מרבית הדקות שלו בליגה ישראלית, ויתן מנוחה ביורוליג לגארד המזדיין "הבכיר" אם יגיע.
אם הוא יתקדם כמו אוחיון(מה שלא יקרה) זה סתם בונוס, אבל אף אחד לא החתים אותו כרכז ראשון.
המחליף של אוחיון זה יהיה הרכז המוביל של הקבוצה. תראה את רוט כמחליף של פאפאלוקאס, רק שיכול לשחק בליגה הישראלית.
MTA2311 כתב:איך גארד חמישי בדיוק? הוא בא על תקן של רכז מחליף
rc4991 כתב:MTA2311 כתב:איך גארד חמישי בדיוק? הוא בא על תקן של רכז מחליף
יש לך את היקמן,כנראה הלפרין וכמעט בטוח הגארד הנוסף שיבוא שמסוגלים לשחק בעמדת הרכז
MTA2311 כתב:rc4991 כתב:MTA2311 כתב:איך גארד חמישי בדיוק? הוא בא על תקן של רכז מחליף
יש לך את היקמן,כנראה הלפרין וכמעט בטוח הגארד הנוסף שיבוא שמסוגלים לשחק בעמדת הרכז
קודם כל, על סמך מה אתה אומר "כנראה הלפרין"? דווקא לי נראה שזה יותר בכיוון של כנראה שלא.
היקמן הוא קומבו גארד, ומכבי מחפשת רכז, מה שאומר שהיקמן ישחק 2 .
חנו'ש כתב:אני מניחה שהתכנון של מכבי לקו האחורי הוא: היקמן, לאנדסברג, הלפרין, גארד בכיר, ומורן רוט.
כמובן שלרוב מכבי מתכננת תכנונים ואלוהים צוחק לו שם למעלה.
אבל עדיין זה ככל הנראה התכנון....
אלמוג כתב:MTA2311 כתב:rc4991 כתב:MTA2311 כתב:איך גארד חמישי בדיוק? הוא בא על תקן של רכז מחליף
קודם כל, על סמך מה אתה אומר "כנראה הלפרין"? דווקא לי נראה שזה יותר בכיוון של כנראה שלא.
אני מאמין שנראה את בלאט משלב את היקמן הרבה כרכז, הוא אלוף בדברים האלו.
MTA2311 כתב:rc4991 כתב:MTA2311 כתב:איך גארד חמישי בדיוק? הוא בא על תקן של רכז מחליף
rc4991 כתב:MTA2311 כתב:rc4991 כתב:MTA2311 כתב:איך גארד חמישי בדיוק? הוא בא על תקן של רכז מחליף
אז לפי מה שאתה אומר צריכים להגיע עוד שני גארדים זרים ולא אחד:רכז מחליף וגארד ובעצם רוט בא על חשבון הרכז המחליף
זה פשוט לא נכון,יבוא עוד גארד אחד(קומבו כנראה)ורוט הוא סתם תוספת
MTA2311 כתב:אלמוג כתב:MTA2311 כתב:rc4991 כתב:MTA2311 כתב:איך גארד חמישי בדיוק? הוא בא על תקן של רכז מחליף
אני מאמין שנראה את בלאט משלב את היקמן הרבה כרכז, הוא אלוף בדברים האלו.
ואז יהיה לנו חור בעמדה 2. בקיצור, עוד שנה שתהיה לנו בעיה חמורה במצבת הגארדים.
MTA2311 כתב:חנו'ש כתב:אני מניחה שהתכנון של מכבי לקו האחורי הוא: היקמן, לאנדסברג, הלפרין, גארד בכיר, ומורן רוט.
אבל מבין כל אלה שהזכרת, יהיו רק שני רכזים טבעיים( בהנחה ש"הגארד הבכיר" שיחתימו יהיה רכז), ככה שגם אם מבחינת ההיררכיה רוט ייחשב כגארד החמישי, בפועל הוא יהיה הרכז השני.
חנו'ש כתב:MTA2311 כתב:חנו'ש כתב:אני מניחה שהתכנון של מכבי לקו האחורי הוא: היקמן, לאנדסברג, הלפרין, גארד בכיר, ומורן רוט.
אבל מבין כל אלה שהזכרת, יהיו רק שני רכזים טבעיים( בהנחה ש"הגארד הבכיר" שיחתימו יהיה רכז), ככה שגם אם מבחינת ההיררכיה רוט ייחשב כגארד החמישי, בפועל הוא יהיה הרכז השני.
נו? אז מה אתה רוצה?
שנחתים 2 רכזים זרים? שנמציא במעבדה של פרנקנשטיין רכז ישראלי מצויין ברמת היורוליג? שנחפש סבתא יהודייה לדיאמנטידיס?
מה בדיוק ההצעה שלך שאתה כל כך מגנה את ההחתמה הזו??
MTA2311 כתב:rc4991 כתב:MTA2311 כתב:rc4991 כתב:MTA2311 כתב:איך גארד חמישי בדיוק? הוא בא על תקן של רכז מחליף
אז לפי מה שאתה אומר צריכים להגיע עוד שני גארדים זרים ולא אחד:רכז מחליף וגארד ובעצם רוט בא על חשבון הרכז המחליף
זה פשוט לא נכון,יבוא עוד גארד אחד(קומבו כנראה)ורוט הוא סתם תוספת
זה ממש לא מה שאני אומר. כמובן שהייתי מעדיף שיהיו פה שני רכזים זרים, אבל זה ריאלי בערך כמו שלום עם איראן.
אני רק מציג את העובדות, וכרגע כמו שזה נראה רוט יהיה הרכז השני( אלא אם הלפרין יחתום ויתופקד כרכז השני)
MTA2311 כתב:חנו'ש כתב:MTA2311 כתב:חנו'ש כתב:אני מניחה שהתכנון של מכבי לקו האחורי הוא: היקמן, לאנדסברג, הלפרין, גארד בכיר, ומורן רוט.
נו? אז מה אתה רוצה?
שנחתים 2 רכזים זרים? שנמציא במעבדה של פרנקנשטיין רכז ישראלי מצויין ברמת היורוליג? שנחפש סבתא יהודייה לדיאמנטידיס?
מה בדיוק ההצעה שלך שאתה כל כך מגנה את ההחתמה הזו??
זה התפקיד שלי להציע רעיונות?? אני מנהל את הקבוצה הזאת?? בתור אוהד הדבר היחיד שצריך לעניין אותי זה שפאקינג מורן רוט יהיה הרכז השני שלנו העונה.
לא נמאס כבר מהתירוצים? "אין ישראלים", "להלפרין יש בעיות עם רשות המיסים", "יוגב אוחיון הבריז לנו", אליהו רוצה נבא". יש עוד קבוצה באירופה, שמתרצת ככה את ההתנהלות הגרועה שלה?
משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו־14 אורחים