המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
ankram כתב:למה יש לי הרגשה שזה במקום לויד?
Mitelka כתב:השאר מיישרים קו.
אני חושב שזו החתמה טובה מאוד. זה יתן לנו אפשרות למשהו, פוטנציאל למשהו אחר מאשר מקום 10 בעונה מטורפת (כרגע אני בספק אם אנחנו 13-14).
זה שחקן שעל פניו התפוצצות שלו תשים אותנו במקום אחר לגמרי.
ראיתי את המשחק שלו באלופות. קודם כל שחקן של המון חדירות והמון סחיטת עבירות (מאוד מזכיר את בולדווין). לא זורק הרבה משלוש בכלל, כן קולע מספיק (2 מ4 במשחק באלופות) מספיק כדי שלא יתנו לו את הצעד הראשון שלו. יעדיף את החדירה עד הטבעת ומסיים שם מצויין. סוחט המון עבירות, המון, אנד וואן למכביר.
חסרונות בולטים: בהצלחה בעונה הראשונה ביורוליג עם השיפוט. לבולדווין עוד נותנים טיפה כבוד, אותו בכלל לא מכירים. אחרי שפעמיים שלוש הוא לא יקבל את העבירות בחדירה ויאבד, יתחרפן.
עונה ראשונה באירופה, עם כל הכבוד לקבוצה הטורקית הוא לא יקבל את הכדור לזרוק כל הזמן פה. הוא מאדר פאקר קשוח, אני אוהב את זה, אבל הוא יצטרך להשתלב פה. בולדווין אולי כזה גם אבל אחרי הרבה שנים באירופה ו״התמתן״ קצת.
ולגבי תפקיד - מכבי מחפשת 3, אז היא הביאה רכז סקורר. אני בעדו, אבל זה לא 3 וזה לא מייקון.
שונה מאוד מבלאט ורוקאס. לא חושב שזה רע, אבל אם הוא היה נגד וילרבאן תשכחו מ21 ו12 של תמיר. לא בטוח שזה קומבינציה שתעבוד בחמישייה אחת.
MTA2311 כתב:Mitelka כתב:השאר מיישרים קו.
אני חושב שזו החתמה טובה מאוד. זה יתן לנו אפשרות למשהו, פוטנציאל למשהו אחר מאשר מקום 10 בעונה מטורפת (כרגע אני בספק אם אנחנו 13-14).
ראיתי את המשחק שלו באלופות. קודם כל שחקן של המון חדירות והמון סחיטת עבירות (מאוד מזכיר את בולדווין). לא זורק הרבה משלוש בכלל, כן קולע מספיק (2 מ4 במשחק באלופות) מספיק כדי שלא יתנו לו את הצעד הראשון שלו. יעדיף את החדירה עד הטבעת ומסיים שם מצויין. סוחט המון עבירות, המון, אנד וואן למכביר.
חסרונות בולטים: בהצלחה בעונה הראשונה ביורוליג עם השיפוט. לבולדווין עוד נותנים טיפה כבוד, אותו בכלל לא מכירים. אחרי שפעמיים שלוש הוא לא יקבל את העבירות בחדירה ויאבד, יתחרפן.
עונה ראשונה באירופה, עם כל הכבוד לקבוצה הטורקית הוא לא יקבל את הכדור לזרוק כל הזמן פה. הוא מאדר פאקר קשוח, אני אוהב את זה, אבל הוא יצטרך להשתלב פה. בולדווין אולי כזה גם אבל אחרי הרבה שנים באירופה ו״התמתן״ קצת.
ולגבי תפקיד - מכבי מחפשת 3, אז היא הביאה רכז סקורר. אני בעדו, אבל זה לא 3 וזה לא מייקון.
שונה מאוד מבלאט ורוקאס. לא חושב שזה רע, אבל אם הוא היה נגד וילרבאן תשכחו מ21 ו12 של תמיר. לא בטוח שזה קומבינציה שתעבוד בחמישייה אחת.
הגנה?
Sent from my CPH2581 using Tapatalk
BIG sofo כתב:כמה נקודות לגבי סייבן לי:
1. מדובר על שחקן התקפי טוב מאוד. 1 על 1 מרשים. השאלה היא כמה זמן ייקח לו להיכנס לאינטנסיביות של היורוליג.
2. מבחינה הגנתית, הוא יכול מאוד להפתיע ולהיות סטופר הגנתי. הוא אומנם רק 1.87 אבל, אתלט טוב עם מוטת ידיים של 2.06!!!
3. לא התרשמתי מהקליעה שלו לשלוש...מאמין שחלק מהשומרים ייקחו צעד אחורה...
4. השאלה אם הוא מגיע במקום ג'ורדן לויד, או בנוסף?
5. ראיתי שמזכירים את ה36 נקודות שלו בליגת האלופות. אבל משחק אחרי זה בליגה הטורקית קלע 12 נקודות ( 0 מ3 לשלוש). אז צריך לתת לו את הזמן שלו בשביל שיממש את הפוטנציאל שלו.
Mitelka כתב:MTA2311 כתב:Mitelka כתב:השאר מיישרים קו.
הגנה?
לא יותר מממוצע.
Mitelka כתב:BIG sofo כתב:כמה נקודות לגבי סייבן לי:
1. מדובר על שחקן התקפי טוב מאוד. 1 על 1 מרשים. השאלה היא כמה זמן ייקח לו להיכנס לאינטנסיביות של היורוליג.
2. מבחינה הגנתית, הוא יכול מאוד להפתיע ולהיות סטופר הגנתי. הוא אומנם רק 1.87 אבל, אתלט טוב עם מוטת ידיים של 2.06!!!
3. לא התרשמתי מהקליעה שלו לשלוש...מאמין שחלק מהשומרים ייקחו צעד אחורה...
4. השאלה אם הוא מגיע במקום ג'ורדן לויד, או בנוסף?
5. ראיתי שמזכירים את ה36 נקודות שלו בליגת האלופות. אבל משחק אחרי זה בליגה הטורקית קלע 12 נקודות ( 0 מ3 לשלוש). אז צריך לתת לו את הזמן שלו בשביל שיממש את הפוטנציאל שלו.
אני שמח שלפחות הביאו מישהו עם יכולת התפוצצות. אקספלוסיב כמו שמתארים אותו בכל מקום. אז הוא לא ישתלב טוב, יתקשה ביורוליג - מה כבר יקרה, נסיים 10-12-14? זה בדיוק איפה שאנחנו היום.
לפחות יש פה הזדמנות להביא מישהו שיש לו סט כישורים (כן, ברמת יורוליג גבוהה) שיכולים לקחת אותנו למקום גבוה. ואולי מישהו שבכלל בשנה השנייה יהיה מפחיד ברמת היורוליג.
אני אחרי מקרה קנדריק נאן בפנאתנייקוס (הגיע באוקטובר, לא?) באמת מאמין שבגלל המבנה של הנ.ב.א והשיחרורים המאוחרים יחסית - אפשר למצוא מפלצות יורוליג גם בשלב כזה.
אני שמח שמכבי לפחות מנסה ללכת על זה ולא איזה שחקן שנזרק מאיזה קבוצת יורוליג שבמקרה הטוב יהיה סולידי. זה השחקן היחיד היום בסגל שיכול להתפתח למשהו משמעותי. אין לרנדלוף והורד את סט הכלים להפוך ללא יותר מרול פלייר סבירים. רוקאס ולויד הם בסדר אבל די מכירים מה הם מסוגלים, לויד בעונת שיא עוד איכשהו יכול להיות גארד ברמה גבוהה. אני מת על תמיר, אבל גם לו יש תקרה די ברורה.
זה מישהו שממש אפשר לצפות, לקוות, להאמין - שיכול להפוך לכוכב מאוד גדול פה.
Mitelka כתב:MTA2311 כתב:Mitelka כתב:השאר מיישרים קו.
הגנה?
לא יותר מממוצע.
WendelA כתב:ankram כתב:למה יש לי הרגשה שזה במקום לויד?
אתה צודק, יש משהו מחשיד במשפט: "יקבל משכורת שתגרום לו לשכוח מהדאגות בשל המצב באזור". מכבי נדיבים רק כאשר זה לא מהכיס שלהם. במקרה הזה, יש מצב שהם עוד יחסכו במידה וזה במקום המשכורת של לויד.
BIG sofo כתב:אני מעריך שמכיוון ש-סייבן לי חדש באירופה , אז החוזה שלו + ביי אאוט עליו = פחות מ1.1 מיליון דולר ולכן לדעתי זה יפנה עוד כמה מאות אלפי דולרים בשביל שחקן נוסף (אולי בהמשך העונה) - אולי עוד 200-400 אלף דולר
עידן כתב:BIG sofo כתב:אני מעריך שמכיוון ש-סייבן לי חדש באירופה , אז החוזה שלו + ביי אאוט עליו = פחות מ1.1 מיליון דולר ולכן לדעתי זה יפנה עוד כמה מאות אלפי דולרים בשביל שחקן נוסף (אולי בהמשך העונה) - אולי עוד 200-400 אלף דולר
צריך שחקנים נוספים עכשיו ולא בהמשך העונה, במיוחד כשלויד בדרך החוצה. אבל לא נראה שזה יקרה. וב-200 אלף דולר לא תוכל להביא שחקן שמסוגל לתרום ברמת יורוליג.
משתמשים הגולשים בפורום זה: Avi1508 ו־23 אורחים