Avi1508 כתב:יש דיווחים באירופה שמכבי מתעניינת במלקולם היל
הוא בא לירושלים בזמנו ברעש גדול אבל נתן עונה בינונית, אולי מאז הוא השתפר בכול זאת עברו כמה שנים.
המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
Avi1508 כתב:יש דיווחים באירופה שמכבי מתעניינת במלקולם היל
מרסר כתב:Avi1508 כתב:יש דיווחים באירופה שמכבי מתעניינת במלקולם היל
הוא בא לירושלים בזמנו ברעש גדול אבל נתן עונה בינונית, אולי מאז הוא השתפר בכול זאת עברו כמה שנים.
refael כתב:לא יודע לא הכי מתלהב מהשחקן הזה וגם לא מתלהב מהכמות נקודות שעשה בליגת האלופות.
זה לא מתקרב לרמת תחתית יורוליג.
לא מלוטש בכלל בזריקה שלו, בספק אם יוכל לשים שלשה ביורוליג
refael כתב:פליקס באיזה עמדה אתה שם אותו? הרכז הפותח? עמדה 2 ליד בלאט?
אולי בכלל מהספסל?
omerk כתב:אהרל'ה וייסברג בוואלה: "
אז בשתי מילים: סייבן לי. המשפט הבא עומד להצית את הפיד הצהוב ברשתות החברתיות, אבל נכון לכתיבת שורות אלה - לי ממש אינו סגור, מסוכם או חתום. ואם חפצת ניצחונות היא הקבוצה מיד אליהו, טוב תעשה אם תדאג לנעול ולנעוץ במהרה את העסקה הזו, שספק אם תמצא טובה ממנה. בעצם אין ספק: היא לא תמצא טובה ממנה"
לא נראה טוב בכלל. נצא קירחים מכל הכיוונים, שוב.
BIG sofo כתב:לכו תדעו אם סייבן לי לא יחתום בהפועל תל אביב...אני בהחלט חושב שזה תרחיש יותר מ-סביר שהוא יחתום שם...
מבחינתו כל עוד לא חתם, יכול להגדיל את הסכומים שמציעים לו במו"מ ולחתום איפה שרוצה, בהתאם להסכמה על בייאאוט עם הקבוצה הטורקית.
מרסר כתב:BIG sofo כתב:לכו תדעו אם סייבן לי לא יחתום בהפועל תל אביב...אני בהחלט חושב שזה תרחיש יותר מ-סביר שהוא יחתום שם...
מבחינתו כל עוד לא חתם, יכול להגדיל את הסכומים שמציעים לו במו"מ ולחתום איפה שרוצה, בהתאם להסכמה על בייאאוט עם הקבוצה הטורקית.
אמרתי אתמול בלילה שמכבי חייבת לסגור אותו, זה לא מופרך בכלל שינאי יקח אותו, בלייקני עושה רושם שלא כולכך רוצה לחתום בהפועל ת"א ופוסטר בדרך החוצה.
Avi1508 כתב:אתם קולטים שעם העזיבה של ג׳ורדן לויד התפנה למכבי תקציב של כמעט 1.5 מיליון דולר (1.1 שכר + 350 בייאאוט)
עם הסכום הזה צריך להנחית פה כוכב ולא איזה שחקן משלים
שמוליק כתב:Avi1508 כתב:אתם קולטים שעם העזיבה של ג׳ורדן לויד התפנה למכבי תקציב של כמעט 1.5 מיליון דולר (1.1 שכר + 350 בייאאוט)
סאבין לי אמור להגיע במקום מיקון. חסר כעת שחקן במקום לויד וסמול פואוורד כי מנקו שייך לליגת ווינר.
Avi1508 כתב:אתם קולטים שעם העזיבה של ג׳ורדן לויד התפנה למכבי תקציב של כמעט 1.5 מיליון דולר (1.1 שכר + 350 בייאאוט)
A.Parker כתב:ריברו יכול ללכת. גם ככה הוא בינוני בעיני.