המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
החציל האצטקי כתב:לדעתי מדובר בעיקר בהפגנת שריר עלובה שאמורה להחזיר את יוגב למכבי עוד היום לפני הדד-ליין.
החציל האצטקי כתב:לדעתי מדובר בעיקר בהפגנת שריר עלובה שאמורה להחזיר את יוגב למכבי עוד היום לפני הדד-ליין.
החציל האצטקי כתב:מזכיר מדי את חג'ג': לא מספיק מוכשר התקפית, בעיקר פליימייקר ושחקן של ראן אנד בלאגן, דרדס.
לא יודע אם זה שחקן ליורוליג.
yarinsaky כתב:צעד גדול לאדם ( רוט ), צעד קטן למועדון ( אנושות ).
מצד שני, מדובר ב plan b של בלאט והיא צפוייה לגמרי. בסך הכול זה שחקן עם אופי טוב שאני אוהב לפחות, ולא פרימדונה מעצבנת כמו גל מקל .
מכבי צריכה 5 ישראלים בכירים ומה לעשות שזה מה שנשאר .
yarinsaky כתב:החציל האצטקי כתב:מזכיר מדי את חג'ג': לא מספיק מוכשר התקפית, בעיקר פליימייקר ושחקן של ראן אנד בלאגן, דרדס.
האמת שגם אני לא יודע.
האמת שאני לא יודע אם גם היקמן או לאנדסברג הם שחקני יורוליג. אבל להם אולי יש יותר פוטנציאל, לפחות כך אני מקווה.
בקיצור, המצב לא הכי סימפטי בקו האחורי. פשוט הימור אחד גדול, לפחות עד שלא נדע מה קורה עם הגארד העלק בכיר ועם הלפרין ( שיש לי הרגשה שבדרך להבריז למכבי ).
gandya כתב:yarinsaky כתב:צעד גדול לאדם ( רוט ), צעד קטן למועדון ( אנושות ).
מצד שני, מדובר ב plan b של בלאט והיא צפוייה לגמרי. בסך הכול זה שחקן עם אופי טוב שאני אוהב לפחות, ולא פרימדונה מעצבנת כמו גל מקל .
שוב פעם הטענה ש"זה מה שנשאר".
סליחה, יש ישראלים טובים יותר בשוק, יש את הלפרין, יש את כספי, יש את יוגב(שחקני יורוליג).
יש את טיוס, קאנטו בחרה לתת לטיוס חצי מליון דולר, ולא למורן רוט, אני משוכנע שהם יודעים מה הם עושים.
ואני בטוח שיש עוד אופציות טובות יותר משחקן בן 30, שבפרוש ראו השנה, שהאיש נמצא במגמת ירידה.
yarinsaky כתב:אבל מכבי כנראה יורדת מהלפרין :
http://www.sport5.co.il/HTML/articles/A ... 24151.html
להביא את כספי ? בכמה כסף ? הוא בכלל רוצה לחזור למכבי ? ממש לא נראה לי .
טיוס זה סיפור אחר , כאן אולי היה אפשר לעשות משהוא.
gandya כתב:yarinsaky כתב:צעד גדול לאדם ( רוט ), צעד קטן למועדון ( אנושות ).
שוב פעם הטענה ש"זה מה שנשאר".
סליחה, יש ישראלים טובים יותר בשוק, יש את הלפרין, יש את כספי, יש את יוגב(שחקני יורוליג).
יש את טיוס, קאנטו בחרה לתת לטיוס חצי מליון דולר, ולא למורן רוט, אני משוכנע שהם יודעים מה הם עושים.
ואני בטוח שיש עוד אופציות טובות יותר משחקן בן 30, שבפרוש ראו השנה, שהאיש נמצא במגמת ירידה.
חנו'ש כתב:yarinsaky כתב:החציל האצטקי כתב:מזכיר מדי את חג'ג': לא מספיק מוכשר התקפית, בעיקר פליימייקר ושחקן של ראן אנד בלאגן, דרדס.
האמת שגם אני לא יודע.
האמת שאני לא יודע אם גם היקמן או לאנדסברג הם שחקני יורוליג. אבל להם אולי יש יותר פוטנציאל, לפחות כך אני מקווה.
בקיצור, המצב לא הכי סימפטי בקו האחורי. פשוט הימור אחד גדול, לפחות עד שלא נדע מה קורה עם הגארד העלק בכיר ועם הלפרין ( שיש לי הרגשה שבדרך להבריז למכבי ).
אין ספק, אבל זו לא ההחתמה של רוט שהופכת את העסק מרע לגרוע.
זה חוסר הידיעה לגבי הלפרין ובגארד שעוד צריך לבוא.
חנו'ש כתב:yarinsaky כתב:אבל מכבי כנראה יורדת מהלפרין :
אם הבעיות עם הלפרין הם זמן החוזה (את רוט זה בסדר להחתים ל-3 שנים והלפרין זה יותר מידי זמן??) וגובה הכסף, זה כבר משהו שאפשר להגיע לפשרות בין הצדדים.
חשבתי שהבעיה היתה מס הכנסה....
מקובי כתב:חנו'ש כתב:yarinsaky כתב:אבל מכבי כנראה יורדת מהלפרין :
אם הבעיות עם הלפרין הם זמן החוזה (את רוט זה בסדר להחתים ל-3 שנים והלפרין זה יותר מידי זמן??) וגובה הכסף, זה כבר משהו שאפשר להגיע לפשרות בין הצדדים.
חשבתי שהבעיה היתה מס הכנסה....
ושוב, את תופסת משהו שנכתב בכלי תקשורת אחד ואומרת אותו כתורה מסיני.
ווינט רשם שזה 3 שנים, וואלה ומעריב רשמו שיש דיונים על התקופה ומכבי תנסה לעשות נקודות יציאה.
בואו נחכה להודעה הרשמית של מכבי על החתימה ונדע על מה הוא חתם בדיוק.
קשה לי להאמין שמכבי תחתים אותו ל-3 שנים בלי אופציה לצאת.
משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot], מרסר ו־4 אורחים