המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
שועל כתב:ההיסחפות של כולם לגבי לי
הוא כל כך סתם שחקן
Gevaudan כתב:יכול להיות שיתברר כ'סתם שחקן', אף אחד לא מבטיח לנו מילת קסם עם הבטחה, אבל אני מרוצה מההחתמה הזו מאוד.
זה בדיוק סוג השחקנים שחשבתי שיגיעו לכאן בקיץ.
כל מיני שחקנים לא מוכרים באירופה עם תקרה גבוהה ולא בעלות יקרה במיוחד, שבאים להוכיח את עצמם ולא יברחו באזעקה הראשונה. מה גם שאם הוא מגיע על חשבון מייקון, שהיה חצי רגל מחוץ לענף ואף אחד לא הבטיח שהיה מגיע כשיר לינואר, זו החתמה טובה.
er79 כתב:ברדה מציין 2 מועמדים שלא שמעתי עליהם עד כה: טיילן הורטון טאקר ודנזל וולנטיין
er79 כתב:ברדה מציין 2 מועמדים שלא שמעתי עליהם עד כה: טיילן הורטון טאקר ודנזל וולנטיין
עידן כתב:er79 כתב:ברדה מציין 2 מועמדים שלא שמעתי עליהם עד כה: טיילן הורטון טאקר ודנזל וולנטיין
טיילן הורטון טאקר הוא שחקן נבא לגיטימי שעשה 10 נקודות למשחק בעונה החולפת, למה שיגיע לפה?
ולנטיין משחק באיטליה כרגע עם מספרים יפים מאוד. מרגיש לי כמו סתם זריקת שמות, אבל נו, הלוואי שיגיע מישהו ובהקדם.
felix_r כתב:עידן כתב:er79 כתב:ברדה מציין 2 מועמדים שלא שמעתי עליהם עד כה: טיילן הורטון טאקר ודנזל וולנטיין
טיילן הורטון טאקר הוא שחקן נבא לגיטימי שעשה 10 נקודות למשחק בעונה החולפת, למה שיגיע לפה?
ולנטיין משחק באיטליה כרגע עם מספרים יפים מאוד. מרגיש לי כמו סתם זריקת שמות, אבל נו, הלוואי שיגיע מישהו ובהקדם.
זה שמשחק באיטליה יכול לבוא תמורת ביי-אאוט בדיוק כמו שסייבין לי הגיע
עידן כתב:felix_r כתב:עידן כתב:er79 כתב:ברדה מציין 2 מועמדים שלא שמעתי עליהם עד כה: טיילן הורטון טאקר ודנזל וולנטיין
כן מן הסתם זה השם הריאלי יותר מבין השניים שיגיע לפה (הוא גם בן 30 וטאקר בן 23), אבל אני גם בספק שזה יקרה
מרסר כתב:עידן כתב:felix_r כתב:עידן כתב:er79 כתב:ברדה מציין 2 מועמדים שלא שמעתי עליהם עד כה: טיילן הורטון טאקר ודנזל וולנטיין
כן מן הסתם זה השם הריאלי יותר מבין השניים שיגיע לפה (הוא גם בן 30 וטאקר בן 23), אבל אני גם בספק שזה יקרה
אבל שניהם לא 3 אלא קלעים, אולי זה סימן מעודד שמכבי הולכת להביא עוד זר לעמדה 3 בנוסף לקלעי.
felix_r כתב:מרסר כתב:עידן כתב:felix_r כתב:עידן כתב:
אבל שניהם לא 3 אלא קלעים, אולי זה סימן מעודד שמכבי הולכת להביא עוד זר לעמדה 3 בנוסף לקלעי.
זה מחזק את הדברים של קטש, שבכול ראיון אומר שהוא רוצה עוד גארד. הוא בכלל לא מזכיר את העמדה 3 בראיונות קצרים. רק עוד גארד.
שועל כתב:אני זוכר משחקים טובים של דנזל וולנטיין בבולס לדעתי גם בפלייאוף
מעניין איך הוא התדרדר לאוסטרליה
עידן כתב:שועל כתב:אני זוכר משחקים טובים של דנזל וולנטיין בבולס לדעתי גם בפלייאוף
מעניין איך הוא התדרדר לאוסטרליה
אתה בטוח שאתה לא מתבלבל? זה שחקן עם ממוצע של 7 נקודות בקריירה בליגה הסדירה, ו-1.3 נקודות בפלייאוף. ואני לא רואה שהייתה לו אף עונה יוצאת דופן...
משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו־17 אורחים