מרסר כתב:omerk כתב:גל גל כתב:לא נגמרו הניפויים ב nba?
נגמרו וגם יש 1.4 מיליון מעסקת לויד, אבל במכבי עדיין מחפשים את טייריס רייס או האפמן הבאים בשקל וחצי כי אולי יהפכו לשחקנים של 2 מיליון ואז יעברו לקבוצה עשירה יותר.
הם לא ממהרים להגיע לאירופה גם ריאל וברצלונה מחפשות שחקנים ועדיין לא החתימו, מי שלא מקבל חוזה נשאר בג'יליג ומקווה לקבל חוזה בחלון ההעברות הבא שם באמצע העונה ובאופציה השנייה יכול ללכת לסין לעונה אחת ולקבל שם פי 2 כסף מאשר באירופה, יש גם את עניין המלחמה אנשים עם משפחות לא ימהרו לבוא לישראל .
הכל טוב ויפה, אבל עם תקציב 1.4 מיליון בהחלט יהיה מי שיבוא. בג׳י ליג זו משכורת חייל ובסין זה כסף טוב, אבל אם יש לך שאיפות לחזור לנבא, שם זה לא המקום. למכבי יש את הכסף, יש היצע ויש מינוף שמכבי קבוצה שממנה השתדרגו לא מעט שחקנים לנבא אח"כ או למעמד טופ יורוליג. לויד עזב לפני שבועיים ושבועיים לפני כבר ידעו שעוזב, זאת אומרת חודש. אין שום סיבה לא למצוא שחקן בחודש עם התקציב מלויד, אלא אם אתה מחליט שוב לרמות את האוהדים, להפטר מהכוכב היקר ולמצוא שחקן שעובד לפי שכר שעתי ולחסוך עוד קצת.
אם לפחות היה ניסיון אמיתי,הייתי אומר אחלה, אבל המאמן בעצמו עולה פעם אחר פעם לראיונות ומתחנן שיעבו לו את הסגל. אם היה רצון אמיתי ומשהו שבאמת מתקדם, אז הוא היה שותק. מה כן יש? קולות שכאילו "עובדים" עם כתבות מוזמנות ש"מכבי החליטו ללכת על שחקן יקר בעמדה 3" או "במכבי מחפשים זר נוסף". דיבורים כמו חול.
מזכיר ששחקן בעמדה 3 היה צריך עוד להגיע בקיץ זה בכלל לא קשור לפציעות. ידעו שבונזי עוזב באיזור אפריל ועד עכשיו לא מצאו כלום? רמאים שרלטנים. הכל אחיזת עיניים.