30 אוקטובר 2024, 14:44
שמוליק כתב:שמוליק כתב:מכבי ת"א בודקת אפשרות לצרף את ים מדר
הצהובים ממשיכים בחיפוש אחרי חיזוק ופנו לגארד שממעט לשחק בבאיירן מינכן. טרם הוגשה הצעה לישראלי ובמועדון יש דילמה האם ללכת עליו בכל הכוח
קראו כתבה מעניינת מאפליקציית sport5
מכבי ת''א בודקת אפשרות לצרף את ים מדר - ערוץ הספורט
https://www.sport5.co.il/articles.aspx? ... cID=487361
30 אוקטובר 2024, 15:05
מרסר כתב:שמוליק כתב:שמוליק כתב:מכבי ת"א בודקת אפשרות לצרף את ים מדר
הצהובים ממשיכים בחיפוש אחרי חיזוק ופנו לגארד שממעט לשחק בבאיירן מינכן. טרם הוגשה הצעה לישראלי ובמועדון יש דילמה האם ללכת עליו בכל הכוח
הלוואי.
30 אוקטובר 2024, 15:07
felix_r כתב:מרסר כתב:שמוליק כתב:שמוליק כתב:מכבי ת"א בודקת אפשרות לצרף את ים מדר
הלוואי.
בזבוז, גם ככה אין כסף.
30 אוקטובר 2024, 15:09
מרסר כתב:שמוליק כתב:שמוליק כתב:מכבי ת"א בודקת אפשרות לצרף את ים מדר
הלוואי.
30 אוקטובר 2024, 16:13
30 אוקטובר 2024, 16:17
עידן כתב:אם אין 700 אלף דולר להביא את דשון פייר, לא הבנתי איך יש כסף להביא את ים מדר שכנראה יעלה הרבה יותר
30 אוקטובר 2024, 16:25
MTA2311 כתב:עידן כתב:אם אין 700 אלף דולר להביא את דשון פייר, לא הבנתי איך יש כסף להביא את ים מדר שכנראה יעלה הרבה יותר
גם אם היה כסף זאת הייתה החתמה לא טובה.
ואני אוהב אותו.
Sent from my CPH2581 using Tapatalk
30 אוקטובר 2024, 16:29
30 אוקטובר 2024, 17:53
30 אוקטובר 2024, 18:08
30 אוקטובר 2024, 18:09
חחח הזיה… באייאאוט יפה ככל שיהיה ייכנס ישירות לכיס של פדרמן… כבר הוכח.Thorin כתב:התרחיש היחיד שמדר יהיה פה , אם ישבר ליאקוביטיס ונקבל עליו ביי אאווט יפה.
אחרת, המדר היחיד שיחתום פה זה יוסי.
30 אוקטובר 2024, 20:02
TAYO כתב:חחח הזיה… באייאאוט יפה ככל שיהיה ייכנס ישירות לכיס של פדרמן… כבר הוכח.Thorin כתב:התרחיש היחיד שמדר יהיה פה , אם ישבר ליאקוביטיס ונקבל עליו ביי אאווט יפה.
Sent from my iPhone using Tapatalk
30 אוקטובר 2024, 20:44
אז איפה הלך הכסף מלויד? הכסף ממייקון? הכסף שמיועד לפורוורד שעוד לא החתימו?שמוליק כתב:TAYO כתב:חחח הזיה… באייאאוט יפה ככל שיהיה ייכנס ישירות לכיס של פדרמן… כבר הוכח.Thorin כתב:התרחיש היחיד שמדר יהיה פה , אם ישבר ליאקוביטיס ונקבל עליו ביי אאווט יפה.
אני מתעב את פדרמן יותר מכולם אבל אני לא חושב שהוא מכניס לכיס. הוא לא מעוניין או יכול להוציא מכיסו.
30 אוקטובר 2024, 23:25
felix_r כתב:toja27 כתב:אם איך שסורקין משחק, לא הייתי פוזל לעמדות הגארדים והייתי מתמקד רק בחיזוק עמדות 4/3. אנחנו עדיין חיים תחת התפיסה שיש לנו עמדה 4 עם הורד סורקין אבל בעצם אולי אין לנו. מקווה שהוא ישתפר אבל כרגע זה לא נראה טוב.
יש מצב שדווקא גבריאל מתאים יותר לשחק בעמדת הפורווארד. יש לו קליעה לשלוש, לעומת זאת אין לו כול כך משחק עם הגב לסל.
30 אוקטובר 2024, 23:31
30 אוקטובר 2024, 23:34
toja27 כתב:לא מבין למה עדיין מתעסקים רק בגארדים. כאילו שמו את העמדה 3 בחשיבות משנית. אולי אני מפספס משהו.
30 אוקטובר 2024, 23:38
TAYO כתב:אז איפה הלך הכסף מלויד? הכסף ממייקון? הכסף שמיועד לפורוורד שעוד לא החתימו?שמוליק כתב:TAYO כתב:חחח הזיה… באייאאוט יפה ככל שיהיה ייכנס ישירות לכיס של פדרמן… כבר הוכח.Thorin כתב:התרחיש היחיד שמדר יהיה פה , אם ישבר ליאקוביטיס ונקבל עליו ביי אאווט יפה.
אני מתעב את פדרמן יותר מכולם אבל אני לא חושב שהוא מכניס לכיס. הוא לא מעוניין או יכול להוציא מכיסו.
30 אוקטובר 2024, 23:38
felix_r כתב:toja27 כתב:לא מבין למה עדיין מתעסקים רק בגארדים. כאילו שמו את העמדה 3 בחשיבות משנית. אולי אני מפספס משהו.
אל תשלול את האפשרות שהכתבים סתם זורקים שמות כי הם צריכים לכתוב כתבות
31 אוקטובר 2024, 07:45
זה מהעונה שעברה. העונה פדרמן מתהדר בתקציב מסוים שבפועל מקוצץ בעקביות אחרי כל עזיבה ובייאאוט. הכסף שקוצץ הולך לכיס שלו מן הסתם כי המנויים שכבר שמו את הכסף לא מקבלים שקל פיצוי.שמוליק כתב:TAYO כתב:אז איפה הלך הכסף מלויד? הכסף ממייקון? הכסף שמיועד לפורוורד שעוד לא החתימו?שמוליק כתב:TAYO כתב:חחח הזיה… באייאאוט יפה ככל שיהיה ייכנס ישירות לכיס של פדרמן… כבר הוכח.Thorin כתב:התרחיש היחיד שמדר יהיה פה , אם ישבר ליאקוביטיס ונקבל עליו ביי אאווט יפה.
היכן הבייאאוט על קולסון ווייד ובונזי?
31 אוקטובר 2024, 13:20