31 אוקטובר 2024, 18:43
מרסר כתב:BIG sofo כתב:דויד דג'יליוס הוא רק 1.83
אבל כן שחקן חזק פיזית ושחקן התקפה טוב.
היתרון אצלו שהוא יכול לקלוע הרבה, בקצת דקות.
לדוגמא, ביורוקאפ השנה, 14.3 נקודות ב26 דקות. בליגה הגרמנית, 18.5 נקודות ב26.3 דקות.
אני חושב שהוא צריך לשפר את הקליעה שלו, כדי שתהיה יותר יציבה.
אבל בסך הכל, החתמה טובה מאוד.
יכול להתאים בצורה נהדרת כשחקן השישי...רק נראה כמה זמן ייקח לו להביא את היכולות שלו לידי ביטוי ביורוליג...
הוא מתאים לקחת אליפות וגביע בישראל וזה מספיק העונה, אף אחד לא ציפה גם בקיץ שנבנתה הקבוצה שנעשה פלייאוף יורוליג אולי פלייאין בלי הרבה סיכוי לעבור .
31 אוקטובר 2024, 18:44
BIG sofo כתב:מרסר כתב:BIG sofo כתב:דויד דג'יליוס הוא רק 1.83
לדוגמא, ביורוקאפ השנה, 14.3 נקודות ב26 דקות. בליגה הגרמנית, 18.5 נקודות ב26.3 דקות.
יכול להתאים בצורה נהדרת כשחקן השישי...רק נראה כמה זמן ייקח לו להביא את היכולות שלו לידי ביטוי ביורוליג...
הוא מתאים לקחת אליפות וגביע בישראל וזה מספיק העונה, אף אחד לא ציפה גם בקיץ שנבנתה הקבוצה שנעשה פלייאוף יורוליג אולי פלייאין בלי הרבה סיכוי לעבור .
ברגע שדג'יליוס יקבל דקות + ווין גבריאל יחזור למשחק, אז מכבי תל אביב כן תוכל להילחם על הפליאוף. יהיה לה קשה מאוד, בגלל שמשחקי הבית הם בחו"ל.
בתרחיש מאוד אופטימי בו תהיה הפסקת אש (עם לבנון נראה שזה מתקדם) ואם המשחקים יחזרו לכאן עוד כמה שבועות, אז רשימת זרים של: יוקבאיטיס,דג'יליוס, לי,רנדולף הורד, גבריאל, ריברו - אפשר להילחם על הפליאוף.
ברגע שיבחר נשיא חדש לארה"ב , יתכן שיתחילו ההתפתחויות הרציניות...
יש זלזול מסויים ביכולת של הזרים, אבל עם רשימת הזרים הנוכחית ואם מכבי תל אביב הייתה משחקת בבית, אז הייתי מעריך בסבירות מאוד גבוהה שמכבי תל אביב הייתה מגיעה לפליאוף/פליי אין.
31 אוקטובר 2024, 19:07
ברגע שדג'יליוס יקבל דקות + ווין גבריאל יחזור למשחק, אז מכבי תל אביב כן תוכל להילחם על הפליאוף. יהיה לה קשה מאוד, בגלל שמשחקי הבית הם בחו"ל.
בתרחיש מאוד אופטימי בו תהיה הפסקת אש (עם לבנון נראה שזה מתקדם) ואם המשחקים יחזרו לכאן עוד כמה שבועות, אז רשימת זרים של: יוקבאיטיס,דג'יליוס, לי,רנדולף הורד, גבריאל, ריברו - אפשר להילחם על הפליאוף.
יש זלזול מסויים ביכולת של הזרים, אבל עם רשימת הזרים הנוכחית ואם מכבי תל אביב הייתה משחקת בבית, אז הייתי מעריך בסבירות מאוד גבוהה שמכבי תל אביב הייתה מגיעה לפליאוף/פליי אין.
31 אוקטובר 2024, 19:14
01 נובמבר 2024, 00:03
01 נובמבר 2024, 00:12
Avi1508 כתב:שלא יסתנוורו הבעלים מהשבוע הכפול הזה כי חייבים דחוף עוד שני שחקנים
01 נובמבר 2024, 00:18
BIG sofo כתב:Avi1508 כתב:שלא יסתנוורו הבעלים מהשבוע הכפול הזה כי חייבים דחוף עוד שני שחקנים
בשלב הזה, לא חושב שיביאו עוד גבוה, במיוחד שגבריאל עדיין לא שיחק.
קודם כל יתנו לו זמן להיכנס לקצב...
יסתפקו ברכז וזהו כרגע...
01 נובמבר 2024, 00:23
01 נובמבר 2024, 00:36
מרסר כתב:מנהיים אומר שעדיין מחפשים רכז ושמכבי לא סגורה לגמרי על דה ג'וליוס .
01 נובמבר 2024, 00:45
שמואל1 כתב:מרסר כתב:מנהיים אומר שעדיין מחפשים רכז ושמכבי לא סגורה לגמרי על דה ג'וליוס .
יש זמן, שמשיכו להיות לא סגורים על עצמם.
מה הלחץ?
01 נובמבר 2024, 00:46
מרסר כתב:BIG sofo כתב:Avi1508 כתב:שלא יסתנוורו הבעלים מהשבוע הכפול הזה כי חייבים דחוף עוד שני שחקנים
בשלב הזה, לא חושב שיביאו עוד גבוה, במיוחד שגבריאל עדיין לא שיחק.
קודם כל יתנו לו זמן להיכנס לקצב...
יסתפקו ברכז וזהו כרגע...
רכז ושחקן בעמדה 3 .
01 נובמבר 2024, 14:38
02 נובמבר 2024, 11:55
02 נובמבר 2024, 21:42
02 נובמבר 2024, 21:52
שועל כתב:דייויד דה ג'וליוס (25, 1.83 מ') הוא לא שחקן שצריך להגיע למכבי תל אביב, לא מבחינת הרזומה, הפוטנציאל, וגם העמדה בה הוא משחק. אפילו אם המצב כ"כ קשה בעקבות המלחמה. אבל לפי הפרסומים הוא כנראה יחתום אצל עודד קטש בזמן הקרוב.
ברק חקלאי
אני מקווה שהטריגר לצירופו של דה ג'וליוס לא היה ההצגה האדירה שלו בהפסד 78:68 להפועל ירושלים ביורוקאפ, כשקלע כמעט מחצית מהנקודות שלו קבוצתו - 30 (10 מ-14 לשתיים, 1 מ-2 לשלוש, 7 מ-8 מהקו) ב-30 דקות. כי אם מסתכלים על חמשת המשחקים הנוספים שלו במפעל האירופי, הוא לא חצה באף אחד מהם את רף 12 הנקודות, וגם מיעט למסור אסיסטים.
אם מנסים להשוות את המשחק שלו לשחקן אחר ששיחק פעם במכבי ת"א, לדעתי הוא הכי מזכיר את דמונד מאלט, שלבש את המדים הצהובים אי שם בעונת 2011/12 (עונת שלוש המסגרות). גם מאלט הגיע למכבי אחרי שפתח את העונה בקבוצה אחרת באירופה (שרלרואה).
03 נובמבר 2024, 09:02
03 נובמבר 2024, 09:51
03 נובמבר 2024, 10:01
03 נובמבר 2024, 13:59
03 נובמבר 2024, 14:20
סמית 1.91. בלאט גונדי ודהגוליוס 1.83 וסייבן לי 1.83. הגנתית יש כאן בעיה.BIG sofo כתב:אני מעדיף את דג'יליוס על פני ספידי סמית'.