המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
גיא כתב:שחקן מוכשר, שהביא אלמנט ״פארקרי״ למכבי.
חבל שלא נמצאה דרך.
מרסר כתב:מניסה שילמה למכבי כ 150 אלף דולר בייאאוט שזה למעשה מה שמכבי שילמה למניסה בשביל השיחרור של לי.
עידן כתב:מרסר כתב:מניסה שילמה למכבי כ 150 אלף דולר בייאאוט שזה למעשה מה שמכבי שילמה למניסה בשביל השיחרור של לי.
בסיכומו של דבר כמו שכתבו בוואלה, מכבי בסה"כ החזירה אותו אחרי במסגרת 30 ימי הניסיון מאחר שלא הייתה שבעת רצון, וקיבלה החזר כספי
עידן כתב:גיא כתב:שחקן מוכשר, שהביא אלמנט ״פארקרי״ למכבי.
חבל שלא נמצאה דרך.
אתה רציני? פארקר? על סמך משחק וחצי טובים ושני משחקים שחירב?
גיא כתב:עידן כתב:גיא כתב:שחקן מוכשר, שהביא אלמנט ״פארקרי״ למכבי.
חבל שלא נמצאה דרך.
אתה רציני? פארקר? על סמך משחק וחצי טובים ושני משחקים שחירב?
אני זוכר שגם לגבי לסור התווכחת איתי, טענת שאין לו מקום לאור זה שיש שני שחקנים בכירים למכבי רינולדס וזיזיץֿ
אני לעומת זאת טענתי שצריך להשאיר אותו.
אי אפשר לדעת לגבי סיבן לי, אבל התחושה שלי שיש בו משהו מיוחד.
ימים יגידו
omerk כתב:כל מי שמגיב שזו סיטואציה בלתי אפשרית כשיש שחקן מרכזי שלא מתאמן עם הקבוצה ולכן השחרור טוב, אני מסכים, אבל רק עם החלק הראשון של המשפט. בסוף זה עולם של אלטרנטיבות. עובדתית יש מיליון דולר שהיו בתקציב שכר ולא משתמשים בהם. אפשר להביא עוד זר ולהשאיר את סייבן לספסל אפילו ל10 דק משחק. מה יש למכבי להפסיד? ואם לא רוצים לייבש אותו אז המינימום מינימום זה להביא קודם מחליף ואז לשחרר, או לפחות לחכות שבלאט יחזור (!!).
אנחנו קבוצת התקפה עלובה מה היה כל כך נורא שהוא בספסל גיבוי? אתם זוכרים שהוא הסוחט עבירות מספר 1 ביורוליג כן? זה היה ממש יכול לעזור בעצירת המומנטום של מילאנו למשל,שבמשך דקות ארוכות פשוט קלעו מכל מקום בכל מצב. זה שחקן בשכר נמוך שהיה יכול להיות פה כוכב. אם העונה גמורה גם ככה אז שישאר וזהו ואולי נרוויח אותו עונה הבאה. טעות שנצטער עליה ומתחבר על ההשוואה ללסור.
עידן כתב:omerk כתב:כל מי שמגיב שזו סיטואציה בלתי אפשרית כשיש שחקן מרכזי שלא מתאמן עם הקבוצה ולכן השחרור טוב, אני מסכים, אבל רק עם החלק הראשון של המשפט. בסוף זה עולם של אלטרנטיבות. עובדתית יש מיליון דולר שהיו בתקציב שכר ולא משתמשים בהם. אפשר להביא עוד זר ולהשאיר את סייבן לספסל אפילו ל10 דק משחק. מה יש למכבי להפסיד? ואם לא רוצים לייבש אותו אז המינימום מינימום זה להביא קודם מחליף ואז לשחרר, או לפחות לחכות שבלאט יחזור (!!).
אנחנו קבוצת התקפה עלובה מה היה כל כך נורא שהוא בספסל גיבוי? אתם זוכרים שהוא הסוחט עבירות מספר 1 ביורוליג כן? זה היה ממש יכול לעזור בעצירת המומנטום של מילאנו למשל,שבמשך דקות ארוכות פשוט קלעו מכל מקום בכל מצב. זה שחקן בשכר נמוך שהיה יכול להיות פה כוכב. אם העונה גמורה גם ככה אז שישאר וזהו ואולי נרוויח אותו עונה הבאה. טעות שנצטער עליה ומתחבר על ההשוואה ללסור.
לא, אתה לא יכול להשאיר שחקן שלא מוכן להגיע לישראל, גם לא בשביל 10 דקות משחק. מה יש למכבי להפסיד? שמחר זר אחר יכול להגיד שלא בא לו לחזור לישראל אחרי משחק יורוליג, ואחריו עוד שניים אחרים יגידו את זה, כי אם לי לא חוזר, למה שהם יחזרו? לא בא להם. מה, רק לשחקן מסוים מותר לקבל פריבילגיה כזו? גם הם רוצים.
מעבר לזה - קטש עצמו לא רוצה שלי יישאר בקבוצה והוא לא הסתיר את זה ואמר את זה שוב ושוב בראיונות. הוא בתור מאמן לא מוכן לקבל את זה שיש לו בקבוצה שחקן שלא מתאמן. זכותו המלאה והוא צודק. החיים זה לא NBA 2K שאתה יכול לשמור שחקן בסגל ולתת לו מידי פעם כמה דקות משחק וזו בועה שלא משפיעה על חדר ההלבשה או הקבוצה.
אין שום קשר או דמיון לסיטואציה עם לסור שהגיע על חוזה תחום בזמן וסיים את החוזה שלו.
omerk כתב:עידן כתב:omerk כתב:כל מי שמגיב שזו סיטואציה בלתי אפשרית כשיש שחקן מרכזי שלא מתאמן עם הקבוצה ולכן השחרור טוב, אני מסכים, אבל רק עם החלק הראשון של המשפט. בסוף זה עולם של אלטרנטיבות. עובדתית יש מיליון דולר שהיו בתקציב שכר ולא משתמשים בהם. אפשר להביא עוד זר ולהשאיר את סייבן לספסל אפילו ל10 דק משחק. מה יש למכבי להפסיד? ואם לא רוצים לייבש אותו אז המינימום מינימום זה להביא קודם מחליף ואז לשחרר, או לפחות לחכות שבלאט יחזור (!!).
לא, אתה לא יכול להשאיר שחקן שלא מוכן להגיע לישראל, גם לא בשביל 10 דקות משחק. מה יש למכבי להפסיד? שמחר זר אחר יכול להגיד שלא בא לו לחזור לישראל אחרי משחק יורוליג, ואחריו עוד שניים אחרים יגידו את זה, כי אם לי לא חוזר, למה שהם יחזרו? לא בא להם. מה, רק לשחקן מסוים מותר לקבל פריבילגיה כזו? גם הם רוצים.
מעבר לזה - קטש עצמו לא רוצה שלי יישאר בקבוצה והוא לא הסתיר את זה ואמר את זה שוב ושוב בראיונות. הוא בתור מאמן לא מוכן לקבל את זה שיש לו בקבוצה שחקן שלא מתאמן. זכותו המלאה והוא צודק. החיים זה לא NBA 2K שאתה יכול לשמור שחקן בסגל ולתת לו מידי פעם כמה דקות משחק וזו בועה שלא משפיעה על חדר ההלבשה או הקבוצה.
אין שום קשר או דמיון לסיטואציה עם לסור שהגיע על חוזה תחום בזמן וסיים את החוזה שלו.
זה לא סתם שחקן שמקבל פריוולגיה, זה שחקן שעשה מו"מ מול קבוצה וחלק מההסכם זה שהוא לא מגיע לארץ. הורד, רנדולף,דג׳וליוס היו יכולים לדרוש אותו דבר במו"מ על החוזה ואולי היו מקבלים ואולי לא. זה כמו שתגיד שצריך שכולם ירוויחו אותן סכום כדי שאף אחד לא ירגיש מקופח ועצובי. אנחנו פה בכדורסל מקצועני ורוב הזרים מבינים שהם מקבלים שכר ובתמורה צריכים לשחק מתי ואיפה שאומרים להם. זו מאה אחוז טעות של ההנהלה ואפס אשמה של סייבן. בחוזה אתה יכול לבקש מה שאתה רוצה. בברלי ביקש במו"מ גישה תמידית נוחה להקלטת הפודקאסט שלו ולכן גם מקבל חדרי מלון שאחרים לא - כל אחד ומה שנוח לו ומה שהוא יכול להשיג במו"מ.
עידן כתב:omerk כתב:עידן כתב:omerk כתב:כל מי שמגיב שזו סיטואציה בלתי אפשרית כשיש שחקן מרכזי שלא מתאמן עם הקבוצה ולכן השחרור טוב, אני מסכים, אבל רק עם החלק הראשון של המשפט. בסוף זה עולם של אלטרנטיבות. עובדתית יש מיליון דולר שהיו בתקציב שכר ולא משתמשים בהם. אפשר להביא עוד זר ולהשאיר את סייבן לספסל אפילו ל10 דק משחק. מה יש למכבי להפסיד? ואם לא רוצים לייבש אותו אז המינימום מינימום זה להביא קודם מחליף ואז לשחרר, או לפחות לחכות שבלאט יחזור (!!).
זה לא סתם שחקן שמקבל פריוולגיה, זה שחקן שעשה מו"מ מול קבוצה וחלק מההסכם זה שהוא לא מגיע לארץ. הורד, רנדולף,דג׳וליוס היו יכולים לדרוש אותו דבר במו"מ על החוזה ואולי היו מקבלים ואולי לא. זה כמו שתגיד שצריך שכולם ירוויחו אותן סכום כדי שאף אחד לא ירגיש מקופח ועצובי. אנחנו פה בכדורסל מקצועני ורוב הזרים מבינים שהם מקבלים שכר ובתמורה צריכים לשחק מתי ואיפה שאומרים להם. זו מאה אחוז טעות של ההנהלה ואפס אשמה של סייבן. בחוזה אתה יכול לבקש מה שאתה רוצה. בברלי ביקש במו"מ גישה תמידית נוחה להקלטת הפודקאסט שלו ולכן גם מקבל חדרי מלון שאחרים לא - כל אחד ומה שנוח לו ומה שהוא יכול להשיג במו"מ.
אם אני לא טועה, מכבי הכחישו שהיה כזה סעיף. אם הם משקרים או לא אני לא יודע.
בכל מקרה אין סתירה שההנהלה התנהגה גרוע, זה לא אומר שצריך להשאיר את השחקן ברגע שזה משהו שהמאמן הצהיר כמה פעמים שהוא לא מקבל.
TAYO כתב:עלה בדעתכם שזה לא תלוי בכלל בקטש אם לשחרר עכשיו או עוד שבוע? לא שהייתי משאיר אותו חלק מהרוטציה בכלל ברגע שהוסכם שעוזב…
תארו לכם שפתאום נפצע לחודש… מה אז? הבעלים לא יקבלו את הבייאאוט חזרה ואנחנו יודעים שזה מה שבאמת חשוב להם.
Sent from my iPhone using Tapatalk
משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו־9 אורחים