המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
felix_r כתב:מקווה מאוד שהשחקנים שלנו לא ידבקו מהיריבים בשפעת הזאת שמסתובבת עכשיו באירופה. רק זה חסר לנו.
WendelA כתב:felix_r כתב:מקווה מאוד שהשחקנים שלנו לא ידבקו מהיריבים בשפעת הזאת שמסתובבת עכשיו באירופה. רק זה חסר לנו.
זה לא ממש ישנה משהו, הקבוצה גם ככה מסריחה את הפרקט והעונה גמורה.
felix_r כתב:
סופית סגר את הסיפור של המשחק הזה...
קובי כתב:אני שואל את זה שנים. שואל שוב - מה ג׳ייק כהן עושה בקבוצה? מביך, לא קשור לרמה הזאת.
לא מסוגל לעשות בוקס אווט עם כל הגובה שלו,רך בהתקפה, רך בהגנה. פשוט שלילי. לא ברמה.
er79 כתב:קובי כתב:אני שואל את זה שנים. שואל שוב - מה ג׳ייק כהן עושה בקבוצה? מביך, לא קשור לרמה הזאת.
לא מסוגל לעשות בוקס אווט עם כל הגובה שלו,רך בהתקפה, רך בהגנה. פשוט שלילי. לא ברמה.
תשאל את האוהדים השמוקים שלנו שעשו מחאה בקיץ אחרי שדווח שלא יישאר בקבוצה. רעש שאולי טרפד מהלך נכון.
קובי כתב:אני שואל את זה שנים. שואל שוב - מה ג׳ייק כהן עושה בקבוצה? מביך, לא קשור לרמה הזאת.
מרסר כתב:רומן איכשהו מתחיל להזכיר את העונה שעברה לפחות בהתקפה
felix_r כתב:קובי כתב:אני שואל את זה שנים. שואל שוב - מה ג׳ייק כהן עושה בקבוצה? מביך, לא קשור לרמה הזאת.
בעונה שעברה הוא היה מועיל. היה פותח בחמישייה ועוזר בניהול המשחק.
אבל פה קטש מעלה אותו ביחד עם סורקין, כאשר שניהם אפסים בהגנה. וגם מוסיף אליהם את בלאט וג'ונדי, שגם שניהם אפסים בהגנה. ואז אתה מקבל חמישייה שארבעה מתוך החמישה השחקנים בה הם אפסים בהגנה, אבל מתלונן על ג'ייק כהן, שהוא השחקן הזול והשולי בסגל. יופי.
קובי כתב:felix_r כתב:קובי כתב:אני שואל את זה שנים. שואל שוב - מה ג׳ייק כהן עושה בקבוצה? מביך, לא קשור לרמה הזאת.
בעונה שעברה הוא היה מועיל. היה פותח בחמישייה ועוזר בניהול המשחק.
אבל פה קטש מעלה אותו ביחד עם סורקין, כאשר שניהם אפסים בהגנה. וגם מוסיף אליהם את בלאט וג'ונדי, שגם שניהם אפסים בהגנה. ואז אתה מקבל חמישייה שארבעה מתוך החמישה השחקנים בה הם אפסים בהגנה, אבל מתלונן על ג'ייק כהן, שהוא השחקן הזול והשולי בסגל. יופי.
עם כמה שהקבוצה הזאת חלשה כמעט בכל האספקטים של המשחק, החולשה של כהן פשוט בולטת מעל כולם, כשהוא על הפרקט.
משתמשים הגולשים בפורום זה: Avi1508, Google [Bot] ו־33 אורחים