לא נראה לי שיוזר עם 450 עוקבים ו250 פוסטים ונמצא רק שנה בטוויטר הוא מדי אמין
אבל לפעמים גם חמור עיוור פוגע
המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
Tom1313 כתב:דוזייר (אשתקד בפרטיזן) שוחרר ממניסוטה.
מאוד מקווה שמכבי הולכים עליו חזק כי הוא שווה את החוזה של המיליון פלוס שחסכנו לנו במהלך העונה משחרור כל מיני שחקנים.
גארד גבוהה חודר, מיד ריינג׳. קליעה לשלוש לא מספיק טובה.. אבל שומר מעולה ויכול לנהל משחק.
Tom1313 כתב:מאוד מזכיר את בולדווין בתכונות.
כן רואה את קטש מתעקש עליו (לא שזה יעזור לו יותר מדי..)
אם אני לא טועה ז׳ליקו גם שיחק איתו בהרכב שלושה גארדים בתור סמול פורוורד.
בקיצור פיט הכי טוב בשוק כיום.
גיא כתב:אני מתקשה להבין אבל: מי אמור לקלוע שלשות? סורקין?
יש איזה סיכוי שנגיע לכדורסל מהיר ששחקנים מסוגלים לעלות ולדפוק שלשה?
omerk כתב:לא יודע כמה המשתמש הזה אמין, אבל מפרסם שפי ג׳יי דוזייר קרוב לחתימה במכבי
https://x.com/buzz_court/status/1873409 ... YJjdg&s=19
cannon כתב:המשתמש הזה אמין. יש דיבורים מתקדמים עם דוז׳ייר כבר כמה ימים כשידעו שהוא עומד להיות מנופה. על מעוז גם אני כתבתי לכם לפני כמה ימים. גם סימפסון היה חזק ברשימות אבל קטש ממש לחץ לבדוק כמה ריאלי דוז׳ייר. בואו נראה.
מרסר כתב:cannon כתב:המשתמש הזה אמין. יש דיבורים מתקדמים עם דוז׳ייר כבר כמה ימים כשידעו שהוא עומד להיות מנופה. על מעוז גם אני כתבתי לכם לפני כמה ימים. גם סימפסון היה חזק ברשימות אבל קטש ממש לחץ לבדוק כמה ריאלי דוז׳ייר. בואו נראה.
הלוואי ויגיע ויחתום לשנתיים וחצי, איתו ועם טרביון ויליאמס זו כבר התחלה טובה לבנייה מחדש של מכבי לקראת העונה הבאה בכול מה שקשור לזרים .
שועל כתב:מרסר כתב:cannon כתב:המשתמש הזה אמין. יש דיבורים מתקדמים עם דוז׳ייר כבר כמה ימים כשידעו שהוא עומד להיות מנופה. על מעוז גם אני כתבתי לכם לפני כמה ימים. גם סימפסון היה חזק ברשימות אבל קטש ממש לחץ לבדוק כמה ריאלי דוז׳ייר. בואו נראה.
הלוואי ויגיע ויחתום לשנתיים וחצי, איתו ועם טרביון ויליאמס זו כבר התחלה טובה לבנייה מחדש של מכבי לקראת העונה הבאה בכול מה שקשור לזרים .
למה אתה חושב? הוא לא זכור לי כשחקן מבריק בכלל
שועל כתב:מרסר כתב:cannon כתב:המשתמש הזה אמין. יש דיבורים מתקדמים עם דוז׳ייר כבר כמה ימים כשידעו שהוא עומד להיות מנופה. על מעוז גם אני כתבתי לכם לפני כמה ימים. גם סימפסון היה חזק ברשימות אבל קטש ממש לחץ לבדוק כמה ריאלי דוז׳ייר. בואו נראה.
felix_r כתב:שועל כתב:מרסר כתב:cannon כתב:המשתמש הזה אמין. יש דיבורים מתקדמים עם דוז׳ייר כבר כמה ימים כשידעו שהוא עומד להיות מנופה. על מעוז גם אני כתבתי לכם לפני כמה ימים. גם סימפסון היה חזק ברשימות אבל קטש ממש לחץ לבדוק כמה ריאלי דוז׳ייר. בואו נראה.
שחקן טוב מאוד, לא מושלם (הקליעה לשלוש לא מספיק טובה), אבל אחלה שחקן. 198 ס"מ (כמו אנטוני פארקר), שיכול לשחק גם סמול פורווארד וגם לרכז. מנעול הגנתי נהדר, שיעצור את כוכב היריבה. כול קבוצה צריכה אחד כזה.
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־31 אורחים