פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל
פרסם תגובה

Re: מורן רוט סיכם במכבי ת"א לשלוש שנים

13 יולי 2012, 16:37

קובי כתב:
מתAMסרת כתב:
קובי כתב:נראה לי שרובכם מפספסים את הנקודה:
לדעתי, החתמת רוט (אם תהיה) באה בעיקר בעקבות אי החתמת טיוס.

מכבי רוצה לפחות 5 ישראלים בסגל, כאשר כרגע היא מחזיקה ב-3 - לאנדסברג, פניני ואליהו ושואפת להשיג גם את הלפרין כישראלי הרביעי.
עם החוק הרוסי שמחייב 2 ישראלים בכל דקה על הפרקט, 4 ישראלים בכירים זה פשוט לא מספיר ועקב היצע הישראלים הנמוך וחוסר היכולת\רצון להחתים את טיוס, החליטו ללכת על הבכיר הבא בתור, שזהו רוט.

מה לעשות שהשוק הישראלי כ"כ אפרורי ? את אוחיון כבר לא רוצים לראות פה, אחרי סאגת הקיץ וקובאן, כספי לא בהישג יד וכל שנותר הוא לבחור בין מי שנשאר פנוי - מקל\רוט\נעימי(חתם באירופה)\ניסים\טיוס\רותבארט.

אני מסכימה, למרות שזה לא סותר את הנק' עליה התדיינו כאן.
גם אם רוט בא במקום ת'יוס הוא עדיין מקבל משכ' וצריך לתת תמורה. הוא בא כגארד נוסף.
כמו שאמרתי, אני מקווה שהוא בא במקום אוחיון, ושההנהלה לא תסתפק בו ותוותר על הלפרין.

גם אני מאוד מקווה שזה לא ע"ח הלפרין, כי אז זה אומר שלרוט יצורף עוד ישראלי בינוני ואפרורי, בדמותו של מקל, ניסים, או רותבארט...

מצד שני, לא האמנתי גם באוחיון בקיץ שעבר... מה שבטוח, לפי דברי בלאט, ההחתמה הזו איננה רצוייה ממש מבחינת הצוות המקצועי...

כי הצוות המקצועי היה רוצה לראות כאן את אוחיון, הלפרין וטיוס...

13 יולי 2012, 16:40

מתAMסרת כתב:
misha כתב:השוואה לאוחיון לא במקום, לדעתי. לאוחיון היה אפסייד לא ממושש והוא הגיע לסיטואציה המתאימה ולמאמן המתאים כדי לעשות את הפריצה, בזמן שאצל רוט, בטח בגילו העכשווי, what you see is what you get.
בתור גארד חמישי זה פחות יזיז לאנשים, אבל אם אכן כל הסיפור המאוס של הלפרין יסתיים כמו בקיץ שעבר, יצטרכו חתיכת פגיעה בול בגארד הזר, אחרת נהיה בבעיה לא קטנה.
ובגלל שהאופציות בשוק הישראלי כה דלות, אני מקווה שמכבי תעשה מאמץ יתר להחתים את הלפרין (בלי להשתגע, כמובן).

זה נכון מה שאתה אומר, אבל לפחות בליגה רוט יכול לנהל את המשחק של מכבי לא פחות טוב מאוחיון (הפערים לא מאד גדולים).
לגבי הלפרין אני לגמרי מסכימה.

לגבי הליגה - זה פחות משנה כרגע. השאילה הגדולה היא האם הוא יהיה גארד רביעי או חמישי ברוטציה בסופו של דבר. כי בתור גארד חמישי הוא באמת ישחק בעיקר בקופליג ולא ביורליג, לשם הוא ממש לא מתאים.

13 יולי 2012, 16:54

misha כתב:
מתAMסרת כתב:
misha כתב:השוואה לאוחיון לא במקום, לדעתי. לאוחיון היה אפסייד לא ממושש והוא הגיע לסיטואציה המתאימה ולמאמן המתאים כדי לעשות את הפריצה, בזמן שאצל רוט, בטח בגילו העכשווי, what you see is what you get.
בתור גארד חמישי זה פחות יזיז לאנשים, אבל אם אכן כל הסיפור המאוס של הלפרין יסתיים כמו בקיץ שעבר, יצטרכו חתיכת פגיעה בול בגארד הזר, אחרת נהיה בבעיה לא קטנה.
ובגלל שהאופציות בשוק הישראלי כה דלות, אני מקווה שמכבי תעשה מאמץ יתר להחתים את הלפרין (בלי להשתגע, כמובן).

זה נכון מה שאתה אומר, אבל לפחות בליגה רוט יכול לנהל את המשחק של מכבי לא פחות טוב מאוחיון (הפערים לא מאד גדולים).
לגבי הלפרין אני לגמרי מסכימה.

לגבי הליגה - זה פחות משנה כרגע. השאילה הגדולה היא האם הוא יהיה גארד רביעי או חמישי ברוטציה בסופו של דבר. כי בתור גארד חמישי הוא באמת ישחק בעיקר בקופליג ולא ביורליג, לשם הוא ממש לא מתאים.

תלוי בהתאקלמות ביכולות שהוא יראה תחת בלאט.
מכבי הרי לא תביא עוד 2 גארדים זרים.
בכל מקרה זה יהיה גארד בכיר, היקמן, הלפרין (בשאיפה), לאנסברג ורוט. אם הלפרין לא יגיע בסופו של דבר, צריך יהיה להוסיף עוד גארד וסביר שהוא יהיה ישראלי.

13 יולי 2012, 17:05

ברור שמכבי לא תביא עוד 2 גארדים זרים, לכן הרבה תלוי במו"מ עם הלפרין.

בקשר להתאקלמות - לא רואה את זה קורה. אם בלאט יעשה מרוט שחקן שיכול לתרום גם ביורוליג אז הוא באמת קוסם.

13 יולי 2012, 18:08

misha כתב:ברור שמכבי לא תביא עוד 2 גארדים זרים, לכן הרבה תלוי במו"מ עם הלפרין.

בקשר להתאקלמות - לא רואה את זה קורה. אם בלאט יעשה מרוט שחקן שיכול לתרום גם ביורוליג אז הוא באמת קוסם.

אבל אנחנו כבר יודעים שהוא קוסם ;)
אני באמת מקווה שהלפרין יגיע, אחרת... רוט ומקל/ניסים ??? - גם לקוסם יש גבולות.

13 יולי 2012, 21:55

הדבר היחיד שרוט יכול לעשות ביורוליג זה למסור אס' ולתת הגנת לחץ (עם הרבה עברות..) . מבחינה התקפית , רק אם הוא יתפוס יד מבחוץ (שזה קורה לו מידי פעם ) .
לרכז שלישי זה מעולה , לרכז שני בו נגיד שנצטרך להתפלל שיחתום פה איזה רכז על שישאיר לרוט מקסימום 10 דק' ביורוליג...

14 יולי 2012, 11:20

מורן רוק מצטרף

http://www.103.fm/programs/Media.aspx?Z ... 1t4nzVQ=KH

14 יולי 2012, 16:12

רשמית: רוט חתם במכבי לשלוש שנים!

14 יולי 2012, 16:15

קודי כתב:רשמית: רוט חתם במכבי לשלוש שנים!

אני כל כך שמחה שהפיצה שאני מכינה עוד לא נכנסה לתנור..יהיה כל כך חבל אם כל העבודה הקשה שלי פשוט תעלה לי שנייה אחרי שאכלתי

14 יולי 2012, 16:16

יפה שפחות מיממה לאחר שבלאט אמר שרוט לא בעדיפות ראשונה ההנהלה מחתימה אותו...

סיוט שמתגשם.

Holiday_Armadillo כתב:

אני כל כך שמחה שהפיצה שאני מכינה עוד לא נכנסה לתנור..יהיה כל כך חבל אם כל העבודה הקשה שלי פשוט תעלה לי שנייה אחרי שאכלתי

לא הבנתי את המשל..

14 יולי 2012, 16:17

LIAV10 כתב:
Holiday_Armadillo כתב:

לא הבנתי את המשל..

בא לה להקיא מזה שמורן רוט חתם מה קשה להבין???

14 יולי 2012, 16:18

Dperk כתב:
LIAV10 כתב:
Holiday_Armadillo כתב:

לא הבנתי את המשל..

לא בדיוק בא לי אבל זה עולה..אני לא יכולה לשלוט על זה :neutral

14 יולי 2012, 16:19

Holiday_Armadillo כתב:
Dperk כתב:
LIAV10 כתב:
Holiday_Armadillo כתב:

לא הבנתי את המשל..

לא בדיוק בא לי אבל זה עולה..אני לא יכולה לשלוט על זה :neutral

תחזיקי מעמד, אנחנו איתך.

14 יולי 2012, 16:21

ככה זה עם שחקן שהוא לא בעדיפות ראשונה - תוך יומיים פרסום שהוא מתקרב...ו-הופ - הוא חתם
אגב, מאיפה האינפורמציה ? יש איזה קישורון ?

להקיא מההתנהלות... אוי אוי אוי.. לאן הגענו ?!

14 יולי 2012, 16:22

כתבו את זה וואלה ודובי פיק, תוך שהם מציינים שמכבי הודיעה על כך רשמית.

אגב, רק אתמול בערב בלאט אמר: "אני לא ניזון מאינפורמציה שמופיעה באתרים. מורן רוט לא בעדיפות הראשונה מבחינת הצוות המקצועי. הוא מועמד, כמו הרבה שחקנים אחרים. מכיוון שלא סגרנו עוד את הסגל, אני לא יכול להגיד אם רוט מצטרף או לא, אני יכול רק להגיד שהוא לא בראש סדר העדיפויות".

אבל מי שואל אותו...

14 יולי 2012, 16:23

מכבי אלקטרה ת״א ומורן רוט הגיעו לסיכום לגבי השתתפותו של השחקן בשלוש העונות הקרובות בקבוצה. בין רוט ומכבי קיימות הבנות שונות, אך למען הסר ספק מובהר בזאת כי לדיון עם יוגב אוחיון או כל שחקן אחר לא תהיה השפעה על הצטרפותו של מורן רוט למכבי.(מהפייסבוק של הקבוצה)
מה זה אומר הבנות שונות?

14 יולי 2012, 16:23

מתAMסרת כתב:

ככה זה עם שחקן שהוא לא בעדיפות ראשונה - תוך יומיים פרסום שהוא מתקרב...ו-הופ - הוא חתם
אגב, מאיפה האינפורמציה ? יש איזה קישורון ?

להקיא מההתנהלות... אוי אוי אוי.. לאן הגענו ?!

זה מהפייסבוק של מכבי..
זה הכי רשמי שיש..

14 יולי 2012, 16:25

p&p כתב:מכבי אלקטרה ת״א ומורן רוט הגיעו לסיכום לגבי השתתפותו של השחקן בשלוש העונות הקרובות בקבוצה. בין רוט ומכבי קיימות הבנות שונות, אך למען הסר ספק מובהר בזאת כי לדיון עם יוגב אוחיון או כל שחקן אחר לא תהיה השפעה על הצטרפותו של מורן רוט למכבי.(מהפייסבוק של הקבוצה)
מה זה אומר הבנות שונות?

זה אומר שאין חוזה חתום אבל היה לנו חשוב להוציא את זה החוצה מהר כדי שנביך קצת את בלאט.
פרסם תגובה