המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
felix_r כתב:עידן כתב:אני לא מבין מי אתם רוצים שישחק. בולדווין או פארקר ממתינים על הספסל ולא ידעתי?
בלי הורד מכבי קבוצת מרכז טבלה בליגה הישראלית. עכשיו גם ברור יותר למה הוא לא ירד כמעט מהמגרש בשום משחק.
אנחנו רוצים שקטש לא ישחק עם חמישייה של שחקנים שמקבלים הכי מעט דקות העונה!
מה זה החמישיה הזאת, תגיד לי???
דג'וליוס, מנקו, ג'ייק כהן, ויליאמס ביחד?
עידן כתב:felix_r כתב:עידן כתב:אני לא מבין מי אתם רוצים שישחק. בולדווין או פארקר ממתינים על הספסל ולא ידעתי?
בלי הורד מכבי קבוצת מרכז טבלה בליגה הישראלית. עכשיו גם ברור יותר למה הוא לא ירד כמעט מהמגרש בשום משחק.
אבל איזו אופציות כבר יש לך חוץ מהם היום? הורד בחוץ, יוקובאיטיס בחוץ, רנדולף מזעזע. אז את מי תעלה במקומם? מי כבר יש לך יותר טוב שממתין על הספסל?
רנדי וייט כתב:ההשפלה הזאת זה שיא חדש
Avi1508 כתב:איפה היה שאיוק עד עכשיו
למה עודד לא משחק איתו יותר
עידן כתב:felix_r כתב:עידן כתב:אני לא מבין מי אתם רוצים שישחק. בולדווין או פארקר ממתינים על הספסל ולא ידעתי?
אבל איזו אופציות כבר יש לך חוץ מהם היום? הורד בחוץ, יוקובאיטיס בחוץ, רנדולף מזעזע. אז את מי תעלה במקומם? מי כבר יש לך יותר טוב שממתין על הספסל?
מרסר כתב:Avi1508 כתב:איפה היה שאיוק עד עכשיו
למה עודד לא משחק איתו יותר
לא יודע, אבל כול משחק זה ככה.
felix_r כתב:בלאט הזה פשוט בושה! שאיוק רק קלע שתי שלשות בק-טו-בק, אפילו ריימן קלע שלשה, אבל בלאט לא ימסור, הוא ימשיך להעיף מ-8 מטר
עידן כתב:אני לא מבין מי אתם רוצים שישחק. בולדווין או פארקר ממתינים על הספסל ולא ידעתי?
felix_r כתב:בלאט חירב את הכול
משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו־35 אורחים