המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
felix_r כתב:כמה זמן אמרתי לכם ששאיוק שחקן? מהתחלה!
גיא כתב:felix_r כתב:כמה זמן אמרתי לכם ששאיוק שחקן? מהתחלה!
חייב לומר שגם אני. זוכר איזה קרוסאובר שלו מה - 45 לפני איזה 13 משחקים, כבר אז היה מובן שיש לו X פקטור שמכבי צריכה.
felix_r כתב:גיא כתב:felix_r כתב:כמה זמן אמרתי לכם ששאיוק שחקן? מהתחלה!
חייב לומר שגם אני. זוכר איזה קרוסאובר שלו מה - 45 לפני איזה 13 משחקים, כבר אז היה מובן שיש לו X פקטור שמכבי צריכה.
בזמן שחתם גם כתבתי שהוא יכול לתת דקות בעמדה 4, ועודד באמת השתמש בו כ-4 לדקות מסוימות
גיא כתב:felix_r כתב:כמה זמן אמרתי לכם ששאיוק שחקן? מהתחלה!
מרסר כתב:felix_r כתב:גיא כתב:felix_r כתב:כמה זמן אמרתי לכם ששאיוק שחקן? מהתחלה!
בזמן שחתם גם כתבתי שהוא יכול לתת דקות בעמדה 4, ועודד באמת השתמש בו כ-4 לדקות מסוימות
היה משחק יותר בדרבי היינו גם מנצחים, עודד הוריד אותו שהובלנו והפועל חזרו ושהוא חזר כבר היה מאוחר.
מרסר כתב:ניצחון יפה של מכבי, שעוזבת סוף סוף את המקום הלפני אחרון ומורידה לשם את בולוניה.
עידן כתב:מרסר כתב:ניצחון יפה של מכבי, שעוזבת סוף סוף את המקום הלפני אחרון ומורידה לשם את בולוניה.
קשה להכיל את ההתרגשות מההישג המטורף
felix_r כתב:עידן כתב:מרסר כתב:ניצחון יפה של מכבי, שעוזבת סוף סוף את המקום הלפני אחרון ומורידה לשם את בולוניה.
ויל ריימן צריך לקבל את ה MVP על כך שפצע את מאלדון כבר בהתחלה
felix_r כתב:מה קרה לג'ונדי? פיספסתי את הקטע
עידן כתב:מרסר כתב:ניצחון יפה של מכבי, שעוזבת סוף סוף את המקום הלפני אחרון ומורידה לשם את בולוניה.
מרסר כתב:עידן כתב:מרסר כתב:ניצחון יפה של מכבי, שעוזבת סוף סוף את המקום הלפני אחרון ומורידה לשם את בולוניה.
נחמת עניים.
A.Parker כתב:קלארק בעוד משחק מעולה, בלאט בעוד משחק גרוע.
קלארק עם פלוס מינוס 25+, בלאט עם 8-
משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot], מרסר ו־20 אורחים