המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
מרסר כתב:הפועל ת"א מנצחת את גראן קנריה, ורחוקה משחק אחד מזכייה ביורוקאפ ועליה ליורוליג.
Neo כתב:מרסר כתב:הפועל ת"א מנצחת את גראן קנריה, ורחוקה משחק אחד מזכייה ביורוקאפ ועליה ליורוליג.
כאלב הומסלי מאודדדדדדד איכזב אותי . 4 שנים אני חופר עליו פה והיום הוא היה חייב לקחת ה כ ל על עצמו אבל אין לו אופי , רכרוכי .
מכבי יכולה למצוא 3 יותר טוב ממנו
בלייקני שתי רמות מעליו
Neo כתב:מרסר כתב:הפועל ת"א מנצחת את גראן קנריה, ורחוקה משחק אחד מזכייה ביורוקאפ ועליה ליורוליג.
כאלב הומסלי מאודדדדדדד איכזב אותי . 4 שנים אני חופר עליו פה והיום הוא היה חייב לקחת ה כ ל על עצמו אבל אין לו אופי , רכרוכי .
felix_r כתב:Neo כתב:מרסר כתב:הפועל ת"א מנצחת את גראן קנריה, ורחוקה משחק אחד מזכייה ביורוקאפ ועליה ליורוליג.
וזה לא רק היום. המספרים שלו ביורוקאפ לא מרשימים במיוחד
ankram כתב:אם היה לנו כסף אז בלייקני בול לתפקיד של סקורר רציני חסר מצפון בעמדה3\2 , להפועל יחד עם פוסטר יש 2 כאלה , למכבי יש את וויל ריימן
עידן כתב:ankram כתב:אם היה לנו כסף אז בלייקני בול לתפקיד של סקורר רציני חסר מצפון בעמדה3\2 , להפועל יחד עם פוסטר יש 2 כאלה , למכבי יש את וויל ריימן
אם היה לנו כסף אז אני מקווה מאוד שהיו מביאים שחקן שהוא כמה רמות מעל בלייקני, שהוא אגואיסט שהסריח את הפרקט רוב העונה.
החיבה פה לשחקן הזה מוזרה. אם הוא היה משחק במכבי מתחילת העונה, מזמן היו רוצים פה להעיף אותו.
עידן כתב:ankram כתב:אם היה לנו כסף אז בלייקני בול לתפקיד של סקורר רציני חסר מצפון בעמדה3\2 , להפועל יחד עם פוסטר יש 2 כאלה , למכבי יש את וויל ריימן
אם היה לנו כסף אז אני מקווה מאוד שהיו מביאים שחקן שהוא כמה רמות מעל בלייקני, שהוא אגואיסט שהסריח את הפרקט רוב העונה.
החיבה פה לשחקן הזה מוזרה. אם הוא היה משחק במכבי מתחילת העונה, מזמן היו רוצים פה להעיף אותו.
ankram כתב:עידן כתב:ankram כתב:אם היה לנו כסף אז בלייקני בול לתפקיד של סקורר רציני חסר מצפון בעמדה3\2 , להפועל יחד עם פוסטר יש 2 כאלה , למכבי יש את וויל ריימן
ברור שעדיף שחקן יותר טוב מבלייקני , גם רצוי שחקנים יותר טובים מטרביון מהורד מרוקאס ומלוי מבלאט וסורקין וגם אפילו מוויל ריימן. ד"א במכבי רצו את בלייקני אז כנראה שלעוד יש חיבה לשחקן הזה.
חיבה או לא חיבה , מדובר בשחקן שאם אתה חייב נקודות , הוא יכול להביא לך אותם , במכבי יש אחד כזה? אפילו לא אחד.
עידן כתב:ankram כתב:עידן כתב:ankram כתב:אם היה לנו כסף אז בלייקני בול לתפקיד של סקורר רציני חסר מצפון בעמדה3\2 , להפועל יחד עם פוסטר יש 2 כאלה , למכבי יש את וויל ריימן
ברור שעדיף שחקן יותר טוב מבלייקני , גם רצוי שחקנים יותר טובים מטרביון מהורד מרוקאס ומלוי מבלאט וסורקין וגם אפילו מוויל ריימן. ד"א במכבי רצו את בלייקני אז כנראה שלעוד יש חיבה לשחקן הזה.
חיבה או לא חיבה , מדובר בשחקן שאם אתה חייב נקודות , הוא יכול להביא לך אותם , במכבי יש אחד כזה? אפילו לא אחד.
אוקיי, אז הוא יכול לקלוע נקודות. זה אומר שצריך ללכת על אופציה אגואיסטית שרוב הזמן לא פוגעת? רוב המשחקים הוא משיג את הנקודות שלו באחוזים רעים, וחוץ מזה הוא לא תורם בכלום. זה לא שחקן שמתאים לקבוצה שרוצה לנצח ביורוליג.
מכבי רצו אותו כי כנראה חשבו שאפשר להשיג אותו בזול כמו רוב הזרים שהגיעו לפה העונה, וכי מכבי באמת קבוצה שלא באה לנצח העונה ביורוליג. אם אנחנו רוצים שמכבי תהיה קבוצה עם שאיפות גבוהות יותר מתחתית יורוליג - אז לדעתי זה ממש לא סוג השחקנים שרצוי להחתים פה.
Avi1508 כתב:עידן כתב:ankram כתב:עידן כתב:ankram כתב:אם היה לנו כסף אז בלייקני בול לתפקיד של סקורר רציני חסר מצפון בעמדה3\2 , להפועל יחד עם פוסטר יש 2 כאלה , למכבי יש את וויל ריימן
אוקיי, אז הוא יכול לקלוע נקודות. זה אומר שצריך ללכת על אופציה אגואיסטית שרוב הזמן לא פוגעת? רוב המשחקים הוא משיג את הנקודות שלו באחוזים רעים, וחוץ מזה הוא לא תורם בכלום. זה לא שחקן שמתאים לקבוצה שרוצה לנצח ביורוליג.
מכבי רצו אותו כי כנראה חשבו שאפשר להשיג אותו בזול כמו רוב הזרים שהגיעו לפה העונה, וכי מכבי באמת קבוצה שלא באה לנצח העונה ביורוליג. אם אנחנו רוצים שמכבי תהיה קבוצה עם שאיפות גבוהות יותר מתחתית יורוליג - אז לדעתי זה ממש לא סוג השחקנים שרצוי להחתים פה.
בלייקני = דורסי לעניים
יבוסלה: אשאר ב-NBA, לא מתכנן לחזור לאירופה
Avi1508 כתב:וכמובן יאבוסלה מאשר את מה שכל בר דעת (חוץ מעופר ינאי) מבין שהוא לא יחזור לאירופה בעונה הבאהיבוסלה: אשאר ב-NBA, לא מתכנן לחזור לאירופה
https://www.one.co.il/Article/24-25/2,1 ... tml?ref=hp
felix_r כתב:Avi1508 כתב:וכמובן יאבוסלה מאשר את מה שכל בר דעת (חוץ מעופר ינאי) מבין שהוא לא יחזור לאירופה בעונה הבאהיבוסלה: אשאר ב-NBA, לא מתכנן לחזור לאירופה
פיניקס איבדה היום באופן רשמי את הסיכוי לעלות לפליי-אין, ככה שינאי עובר ללחוץ על מיציץ'
מרסר כתב:felix_r כתב:Avi1508 כתב:וכמובן יאבוסלה מאשר את מה שכל בר דעת (חוץ מעופר ינאי) מבין שהוא לא יחזור לאירופה בעונה הבאהיבוסלה: אשאר ב-NBA, לא מתכנן לחזור לאירופה
פיניקס איבדה היום באופן רשמי את הסיכוי לעלות לפליי-אין, ככה שינאי עובר ללחוץ על מיציץ'
לא טענו שיאבוסלה יחתום בעונה הבאה בהפועל ת"א טענו שהוא יגיע רק לפלייאוף בליגה שלנו העונה, ומיציץ לדעתי מחכה לראות אם הפועל יהיו ביורוליג בעונה הבאה ורק אז יחתום בהפועל, שמציעה לו 5 מיליון יורו לעונה שזה שכר מטורף בסטנדרטים של אירופה.
Avi1508 כתב:מרסר כתב:felix_r כתב:Avi1508 כתב:וכמובן יאבוסלה מאשר את מה שכל בר דעת (חוץ מעופר ינאי) מבין שהוא לא יחזור לאירופה בעונה הבאהיבוסלה: אשאר ב-NBA, לא מתכנן לחזור לאירופה
לא טענו שיאבוסלה יחתום בעונה הבאה בהפועל ת"א טענו שהוא יגיע רק לפלייאוף בליגה שלנו העונה, ומיציץ לדעתי מחכה לראות אם הפועל יהיו ביורוליג בעונה הבאה ורק אז יחתום בהפועל, שמציעה לו 5 מיליון יורו לעונה שזה שכר מטורף בסטנדרטים של אירופה.
מיציץ׳ לא שווה אפילו 3 מיליון דולר
אני זוכר את העונה האחרונה שלו באירופה והוא אפילו לא היה בעשירייה הראשונה של היורוליג
אבל עופר ינאי לא מביא שחקן בגלל הכישרון או היכולת אלא כל המטרה שלו היא רעש תקשורתי ומיציץ׳ יעשה הרבה רעש תקשורתי
משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot], משה ו־14 אורחים