מורן רוט סיכם במכבי ת"א לשלוש שנים

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: מורן רוט סיכם במכבי ת"א לשלוש שנים

הודעהעל ידי yarinsaky » 15 יולי 2012, 09:43

jol9 כתב:
yarinsaky כתב:הגנת לחץ זו לא שיטת משחק, זה טוב לכמה דקות בפתיחת רבעים ואז הקבוצה היריבה אמורה לעשות את ההתאמות שלה ולהתגבר על זה, בד"כ ע"י כמה מובילי כדור על המגרש, בד"כ 3 . אם הקבוצה היריבה פותחת עם כמה מויבלי כדור לא תהיה לזה שום השפעה, אולי אפילו להיפך, כי יש בדבר הזה אלמנט של סיכון, בטח של עייפות .
למכבי בעונה הבאה כנראה לא יהיו מחליפים מספיק טובים בקו האחורי כדי שזה יהיה מספיק רציני לבנות על זה משהוא, בכל מקרה.
מה עוד שלא ברור עד כמה פרקינס הוא אותו פרקינס והאם היקמן הוא פארגו בהגנה או הרבה פחות ( יש כאן חילוקי דעות לכל הפחות ).

פארגו לא היה כזה עילוי בהגנה. ממש לא.
שומר טוב, אבל רחוק מפרקינס, חברו בקו האחורי, שהיה באמת שחקן הגנה מחונן.

כן, זה נכון. אבל פארגו היה סוג כזה של בולדוג, לא מכיר כל כך את היקמן מבחינה פיזית .
ממה שקראתי יש כאלו באיטליה שמתחו ביקורת על ההגנה שלו. לא יודע אם זה הכי קריטי, כי אולי אצל בלאט הוא ילמד לשמור חזק יותר, נראה.
הסגל של מכבי ת"א :

רכזיות - בר רפאלי, אליזבת הארלי
קלעיות - מורן אטיאס, ליב טיילור
סמוליות - ג'יזל, קים קרדישיאן
פאווריות- מייגן פוקס, אולגה קורילנקו
סנטריות - פנלופה קרוז, קייט ווינסלט

מאמנות- שרון סטון, - מישל פייפר, ברוק שילדס
yarinsaky

הודעהעל ידי er79 » 15 יולי 2012, 09:48

yarinsaky כתב:בסדר, בלאט לא המציא את עניין הלחץ, זה פשוט נשק של קבוצה שיש לה יתרון אתלטי על רוב הקבוצות ופחות כישרון מהקבוצות הגדולות וזו דרך להפתיע ולשבש משחק של קבוצה יריבה, לא שיטת משחק.
כמו שהיורוליג נראה, עם הרבה קבוצות זבל, זה יעבוד מול רובן ויעבוד פחות מול הטובות עם הגארדים שיודעים להוביל כדור תחת לחץ .

לא סתם בלאט מתעקש על קבוצה אתלטית. הוא יודע שמכבי לא תוכל להפתיע קבוצות עם כישרון עודף בלי האלמנט הזה. כשאין לך רכזים אורוטודוקסיים ברמה גבוהה אתה הולך על קומבואים שלוחצים ומשבשים, זו גם הדרך שלך לחטוף וליצור יותר פוזשנים, דבר קריטי אם אין לך משחק מסודר מספיק יעיל .
אבל סביר שזה לא יעבוד תמיד ולא מול כל קבוצה. אפשר להפתיע קבוצה אחת וליפול עם השנייה. אבל זה הלאוס ווגאס של מכבי, לטוב ולרע, בכל מה שקשור להחתמות, בטח הקיץ.

בגדול, אני מסכים איתך, אבל אני חייב לסייג עם שני דברים: קודם כל, כל מי שאומר שמכבי פרחה אחרי פציעת פרקינס, מדבר שטויות. אף אחד לא יכול לדעת איך מכבי הייתה נראית אם פרקינס לא היה נפצע, מהסיבה הפשוטה שהוא נפצע. יש בינינו נביאים? אז מה אם פניני ואידסון התעלו? אולי אם פרקינס היה מופיע בגמר הוא היה עוצר את דיא והיינו לוקחים את הגביע? אולי פארגו היה ממשיך לפרוח התקפית בלי שום קשר לנוכחותו? אתם זורקים פה ספקולציות. אולי גם אני טועה ואתם צודקים, אבל אף אחד לא יכול לדעת. הנקודה השנייה היא שייתכן שנגד קבוצות מסויימות הגנת הלחץ לא תעבוד, לכן צריך שחקן שובר איזון. האמת שפארגו היה כזה. גם לנגפורד. אני לא מאמין שיותם יצליח. אני לא יודע לגבי היקמן. אם בלאט יצליח למצוא את הנוסחא גם לייצר הגנת לחץ, וגם למצוא שחקן שיכול לשבור איזון נגד קבוצות שערוכות טוב להגנת לחץ, אולי ייצא לנו משהו בכל זאת. אני לא אופטימי, ואם אתם שמים לב, למרות שאני משבח את פרקינס אני לא רוצה אותו בקבוצה, רק שיהיה ברור.
er79

הודעהעל ידי Chen » 15 יולי 2012, 17:55

מוזר, אין תגובה של בלאט לסיכום, אין סרטון, אין מידע על השחקן, עדיין אותן שורות של אתמול...
תמונה
סמל אישי של המשתמש
Chen

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 15 יולי 2012, 18:46

:alan:
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי argof » 15 יולי 2012, 19:11

מסכן פרקינס, הפורום פה כ"כ מייחל לגארד-משיח, שהוא חוטף פה על לא עוול בכפו.
קצת סדר בעבדות ביחס לפרקינס:
א. בניגוד לנאמר פה, בשנתו הראשונה הוא לא שיחק עם ויזנייבסקי, אלא היה הרכז המחליף שלו, על-תקן "השחקן ה-12 הזול שהגיע ברגע האחרון ב-200K". למותר לציין שהוא האפיל על ויזנייבסקי - המכדרר לרוחב הטוב ביותר שנראה פה אי פעם.
ב. בשנתו השנייה, פרקינס הוביל את הקו האחורי, עם אידסון ופארגו. זה היה אחד הקווים האחוריים המלהיבים שהראתה מכבי אי פעם, הישג מדהים ביחס לחוסר הוירטואוזיות ההתקפית שלו.
ג. פרקינס שחקן הגנה נדיר, ולא פחות חשוב מכך, ריבאונדר הגנה מעולה, כשה-4 שלך חושב שהוא סוג של ציפור, וריבאונד הגנה זה לא בשבילו, זה יתרון שלא יסולא בפז.
ד. פרקינס לא קלע גדול ולא מנהל משחק גדול, אבל גם לא רע בשניהם. 33-35% ל-3 וניהול משחק סביר, בעיקר של התקפת המעבר.
ה. לא לחינם בלאט אוהב אותו מאוד, הוא בראיון לספורט5 הגיר אותו עם כ"סופר גארד", תואר שאני לא בטוח שאכן מגיע לו.
במה כן צודקים פה?
א. שכדי שפרקינס ישתבץ בהרכב המתגבש חובה שהיקמן יתגלה כסקורר. כי אין גארד אחר שייקח כדור למהלך אחרון של אחד על אחד. זה כרגע סימן שאלה.
ב. שזה יותיר את מכבי ללא מנהל משחק מהמעלה הראשונה. לא פרקינס, לא היקמן ולא יותם כאלו. אפשר להגיע עם רמת ניהול כזו אפילו עד הפיינל פור, אבל קשה מאוד לקחת איתו תואר.
אם מחפשים סיבות אמיתיות נגד המהלך - אלה הן. אבל נא לרדת מפרקינס, הוא לא ראוי לזלזול שהוא מקבל כאן.
argof

הודעהעל ידי LIAV10 » 15 יולי 2012, 19:48

argof כתב:מסכן פרקינס, הפורום פה כ"כ מייחל לגארד-משיח, שהוא חוטף פה על לא עוול בכפו.
א. בניגוד לנאמר פה, בשנתו הראשונה הוא לא שיחק עם ויזנייבסקי, אלא היה הרכז המחליף שלו, על-תקן "השחקן ה-12 הזול שהגיע ברגע האחרון ב-200K". למותר לציין שהוא האפיל על ויזנייבסקי - המכדרר לרוחב הטוב ביותר שנראה פה אי פעם.
ב. בשנתו השנייה, פרקינס הוביל את הקו האחורי, עם אידסון ופארגו. זה היה אחד הקווים האחוריים המלהיבים שהראתה מכבי אי פעם, הישג מדהים ביחס לחוסר הוירטואוזיות ההתקפית שלו.
ג. פרקינס שחקן הגנה נדיר, ולא פחות חשוב מכך, ריבאונדר הגנה מעולה, כשה-4 שלך חושב שהוא סוג של ציפור, וריבאונד הגנה זה לא בשבילו, זה יתרון שלא יסולא בפז.
ד. פרקינס לא קלע גדול ולא מנהל משחק גדול, אבל גם לא רע בשניהם. 33-35% ל-3 וניהול משחק סביר, בעיקר של התקפת המעבר.
ה. לא לחינם בלאט אוהב אותו מאוד, הוא בראיון לספורט5 הגיר אותו עם כ"סופר גארד", תואר שאני לא בטוח שאכן מגיע לו.
במה כן צודקים פה?
א. שכדי שפרקינס ישתבץ בהרכב המתגבש חובה שהיקמן יתגלה כסקורר. כי אין גארד אחר שייקח כדור למהלך אחרון של אחד על אחד. זה כרגע סימן שאלה.
ב. שזה יותיר את מכבי ללא מנהל משחק מהמעלה הראשונה. לא פרקינס, לא היקמן ולא יותם כאלו. אפשר להגיע עם רמת ניהול כזו אפילו עד הפיינל פור, אבל קשה מאוד לקחת איתו תואר.
אם מחפשים סיבות אמיתיות נגד המהלך - אלה הן. אבל נא לרדת מפרקינס, הוא לא ראוי לזלזול שהוא מקבל כאן.

האמת היא שאתה ממש צודק, אליהו ומדלי מאוד יהנו עם פרקינס..
הבעיה היא שאין אף סנטר בשוק ששווה שחקן מוגבל כמו פרקינס..
תמונה
יאללה הביתה.
כולם.
סמל אישי של המשתמש
LIAV10

הודעהעל ידי jol9 » 15 יולי 2012, 20:01

argof כתב:מסכן פרקינס, הפורום פה כ"כ מייחל לגארד-משיח, שהוא חוטף פה על לא עוול בכפו.
במה כן צודקים פה?

אני חושב שרוב האנשים כאן מאוד מפרגנים לפרקינס, ופשוט אומרים שהוא לא מתאים לסגל שנבנה.
אני אישית חושב שאם הוא יגיע, יש סיכוי שהקו האחורי ייראה לחץ ברמה גבוהה מאוד וקו ההגנה הראשון יהיה טוב מאוד (יחד עם סמית' והספסל), אבל הבעיה היא בכשרון.

אתה צודק, זה לא קו אחורי שיכול לקחת את מכבי מאוד רחוק.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי Yoni306 » 16 יולי 2012, 08:07

לא מתאים למכבי ..
Yoni306

הקודם

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־30 אורחים