המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
Avi1508 כתב:קאדין קרינגטון קיבל אזרחות כדי לשחק בנבחרת אבל הוא נפצע בדיוק לפני חלון הנבחרת והבריא בדיוק יום אחרי המשחק של הנבחרת במשחק אימון שהפועל ירושלים ערכה היום מול אליצור נתניה
https://sports.walla.co.il/item/3730021
זה רק מוכיח שכל העליהום על בלאט היה על ידי בעלי אינטרסים
A.Parker כתב:גם אצלם זה מריח לא תקין, אבל הם לא עושים את זה כמו בלאט בכל חלון
my man כתב:omerk כתב:my man כתב:זה לא מחשיד. הוא לא רוצה לשחק בנבחרת.
וזה בסדר גמור
אבל הוא לא בא ואמר "אני לא מעוניין לשחק בנבחרת ולכן לא אצטרף", לכן ההודעה הזאת חשודה כפייק, כל עוד לא הוכח אחרת לכאן או לכאן
כי עושים עליו עליהום...
מי שרוצה לשחק בנבחרת - מבורך.
מי שלא - זכותו.
עושים סיפור על כלום.
משה כתב:my man כתב:omerk כתב:my man כתב:זה לא מחשיד. הוא לא רוצה לשחק בנבחרת.
וזה בסדר גמור
אבל הוא לא בא ואמר "אני לא מעוניין לשחק בנבחרת ולכן לא אצטרף", לכן ההודעה הזאת חשודה כפייק, כל עוד לא הוכח אחרת לכאן או לכאן
כי עושים עליו עליהום...
מי שרוצה לשחק בנבחרת - מבורך.
מי שלא - זכותו.
עושים סיפור על כלום.
מה אתה אומר באמת? זכותו? מי שהוא שאל אותי אם אני רוצה לעשות 3 שנים שירות (שלא לדבר על 300 ימי מילואים שעשיתי מאז ה7 באוקטובר) ? בזמן שהוא כידרר במגרש ממוזג מגיל 18-21 יש אנשים שמחרפים את הגוף והנפש יום יום בגילאים שלו, שלא לדבר על הסכומים שהוא הרוויח ומרוויח בעקבות אותם 3 שנים. המינימום של כל ספורטאי זה להתייצב כשהנבחרת קוראת לך (גם אם תפוס לך את הרגל, הגב או התחת).
עידן כתב:A.Parker כתב:גם אצלם זה מריח לא תקין, אבל הם לא עושים את זה כמו בלאט בכל חלון
שוב, לא נכנס לסיפור בלאט, אבל אני באמת לא מבין איך זה מריח לא תקין אצלם?
זוסמן התייצב לאימוני הנבחרת, כן? רופא הנבחרת שחרר אותו אחרי שאבחן אצלו פציעה. בכלל לא נראה שהשחרור היה בעקבות פנייה/יוזמה של זוסמן.
Shay_uzan כתב:תגידו, למה עדיין הולכים למתאזרחים מהליגה ולא על טופין? מה רע לנו
omerk כתב:Shay_uzan כתב:תגידו, למה עדיין הולכים למתאזרחים מהליגה ולא על טופין? מה רע לנו
טמטום
Shay_uzan כתב:תגידו, למה עדיין הולכים למתאזרחים מהליגה ולא על טופין? מה רע לנו
felix_r כתב:שמועות שנבחרת ישראל U19 לא תטוס לאליפות העולם בשוויץ ותוחלף על ידי נבחרת ממדינה אחרת.
האליפות אמורה להיפתח בעוד 11 ימים
omerk כתב:felix_r כתב:שמועות שנבחרת ישראל U19 לא תטוס לאליפות העולם בשוויץ ותוחלף על ידי נבחרת ממדינה אחרת.
האליפות אמורה להיפתח בעוד 11 ימים
האיגוד חייב למצוא להם פתרון. זה יהיה אסון ברמת היח"צ. אני כבר רואה איך בוטים ותומכי חמאס בעולם יצייצו בטירוף פייק שהעיפו אותנו בגלל המלחמה בעזה וה"ג'נוסייד".