פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל
26 מאי 2025, 22:45
אם זאת היכולת שנגיע איתה לגמר זה לא יסתיים טוב. על מה עבדו במשך שבועיים?
Sent from my SM-S938B using Tapatalk
26 מאי 2025, 23:08
שמואל1 כתב:אם זאת היכולת שנגיע איתה לגמר זה לא יסתיים טוב. על מה עבדו במשך שבועיים?
Sent from my SM-S938B using Tapatalk
אין כבר בפרק זמן הזה של העונה על מה לעבוד שלא עבדו כול העונה, זה מה שהסגל הזה יכול לתת, והאמת על משחק של תואר ניצחנו גם את הפועל ת"א וגם את ירושלים.
27 מאי 2025, 00:52
מה שבעיקר מדאיג אותי זו ההגנה של וויליאמס. הוא פשוט לא שומר, לא מנסה לשמור ולא עושה את המינימום הנדרש על מנת לשמור. אני מעדיף בהרבה את ריברו, שלא שיחק שלושה חודשים, על פניו במגרש. הוא פשוט מחרב כל פוזשן הגנתי.
מהיכולת עצמה אני לא מוטרד. הם לא שיחקו 15 יום, מתאר לעצמי שלא ערכו משחקי אימון עם קבוצות אחרות בזמן הזה. הגיוני שיבואו קצת חלודים.
27 מאי 2025, 10:04
Gevaudan כתב:מה שבעיקר מדאיג אותי זו ההגנה של וויליאמס. הוא פשוט לא שומר, לא מנסה לשמור ולא עושה את המינימום הנדרש על מנת לשמור. אני מעדיף בהרבה את ריברו, שלא שיחק שלושה חודשים, על פניו במגרש. הוא פשוט מחרב כל פוזשן הגנתי.
מהיכולת עצמה אני לא מוטרד. הם לא שיחקו 15 יום, מתאר לעצמי שלא ערכו משחקי אימון עם קבוצות אחרות בזמן הזה. הגיוני שיבואו קצת חלודים.
וסרקין כן שומר?
27 מאי 2025, 10:05
חולון קבוצה חלשה. ואם מכבי לא תנצח את הסדרה על האפס, זאת תהיה הפתעה גדולה, גם אם מכבי לא בכושר משחק.
27 מאי 2025, 10:49
זה האמת די פשוט. חמישייה עם בלאט וללא ריימן לא יכולה לתפקד הגנתית. כל הריצות של חולון היו כשבלאט היה על הפרקט וריימן (+ קלארק) על הספסל. בעמדה 5 אין לנו פתרונות הגנתיים וצריך להשלים עם זה ולאזן עם הגנה בעמדות האחרות.
27 מאי 2025, 11:10
יש כמה בעיות גדולות כמו לדוגמא הכושר הירוד של רנדלוף, אבל בעיני המכה הכי גדולה זה וויליאמס לעומת ריברו. ועוד יותר בעייתי זה גם אם ריברו כשיר להכניס אותו לסידרת הגמר אם וכאשר הסידרה הכי אינטנסיבית מול היריבה הכי אינטנסיבית אחרי כל כך הרבה זמן בחוץ זו בעיה.
27 מאי 2025, 11:14
וויליאמס רך ברמות מביכות