רענן כץ יציל את מכבי ?

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: רענן כץ יציל את מכבי ?

הודעהעל ידי זרובבל » 15 יולי 2012, 20:30

ההחלטה הכי חשובה שפדרמן קיבל, ייאמר לזכותו, זה להחזיר את דיוויד בלאט ובזכות ההחלטה הזאת מכבי נראית מצוין בשתי העונות האחרונות. רק שלא יקלקל את זה העונה
זרובבל

הודעהעל ידי חביב אורנג'ד » 15 יולי 2012, 20:33

שחף כתב:אם תשווה אחד לאחד תגלה שבעונות של כץ נשארו פה יותר שחקנים. חתמו פה גם שחקנים על חוזים של יותר ממיליון דולר, שמבחינת פדרמן זה ייהרג ובל יעבור(ארויו, ניקולה, גם פייזר נדמה לי).

אז בוא נדייק קצת בעובדות.

הנה רשימה קצרה של שחקנים שעזבו את מכבי בתקופת כץ, כאשר מכבי כן רצו שישארו לעוד עונה: שאראס, באסטון, פארקר, מוריס, הלפרין, ביינום, גרסיה, ליאור אליהו (שרצה להשאר), עומרי כספי, ג'יימי ארנולד (שגם לא התנגד להשאר).

הנה רשימה של שחקנים שצורפו למכבי בזמן כץ: נואל פיליקס, ג'ייסון ווילאמס, טרה סימונס, דרוד חג'ג', די בראון, גוראן ירטין, צ'רלס גיינס.

הנה רשמיה של שחקנים שהצטרפו למכבי לאחר עידן כץ: ג'רמי פארגו, סופוקליס שחורציאניטיס, קית' לנגפורד, ליאור אליהו (אותו אחד שברח לנו כאשר כץ היה כאן), ריצ'רד הנדרקיס, צ'אק אידסון.
חלק מן השחקנים האילו עלה הרבה מאוד כסף ורובם היה חתום ליותר מעונה אחת. אפשר גם לצרף את שמו של לאמפה, שהיה השחקן האחרון שהרויח כמליון דולר נטו וגם זה קרה לאחר שכץ עזב.

לכל זה, אתה יכול להוסיף את ההמשכיות בצוות המקצועי. בעונה הבאה, הצוות המקצועי של מכבי יחל את עונתו השלישית ברציפות - דבר שלעולם לא קרה אצל כץ.

באמת שאין שום הבדל בין מכבי של היום לבין זו של כץ.
אם קיים כזה הבדל, אז אולי הוא דוקא לטובה.
תמונה
חביב אורנג'ד
חבר כבוד

הודעהעל ידי שחף » 15 יולי 2012, 20:41

נו באמת חביב. שאראס, פארקר ובאסטון עזבו את מכבי ל-NBA. גם כספי וביינום. למעשה היחיד שעזב לקבוצה אירופאית(עם תקציב גדול בהרבה משל מכבי) היה מוריס.
שחף

הודעהעל ידי חביב אורנג'ד » 15 יולי 2012, 20:42

שחף כתב:נו באמת חביב. שאראס, פארקר ובאסטון עזבו את מכבי ל-NBA. גם כספי וביינום. למעשה היחיד שעזב לקבוצה אירופאית(עם תקציב גדול בהרבה משל מכבי) היה מוריס.

שוב לא נכון.
גם הלפרין עזב לקבוצה אירופאית, גם אליהיו עזב לקבוצה מסוג זה וכן גם ג'יימי ארנולד.
חלק מן הקבוצות האילו לא היו קבוצות בעלות תקציב הרבה יותר גדול מזה של מכבי.
תמונה
חביב אורנג'ד
חבר כבוד

הודעהעל ידי felix_r » 15 יולי 2012, 20:42

זרובבל כתב:ההחלטה הכי חשובה שפדרמן קיבל, ייאמר לזכותו, זה להחזיר את דיוויד בלאט ובזכות ההחלטה הזאת מכבי נראית מצוין בשתי העונות האחרונות. רק שלא יקלקל את זה העונה

נו באמת.
פדרמן ניסה לחסוך והביא את קטש. זה עלה לנו ביוקר.
פדרמן ניסה לחסוך שוב, והביא את אפס בירנבוים. זה עלה לנו עוד יותר ביוקר, כי באמצע העונה לא היתה ברירה אלא להחתים את גרשון בסכום מטורף (כולל לשלם את המיסים שלו).
אחר כך פדרמן רב עם גרשון ופיטר אותו. מה שעלה מאוד ביוקר, כי מכבי שילמה לו משכורת סתם במשך עונה שלמה. ועז הוא הביא את בלאט, כי כבר לא היתה לו ברירה, והוא חייב היה לעשות איזה צעד חיובי כדי לצאת בסדר בעיני האוהדים.
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אני לא אוכל, לא שותה, רק בוכה כל הזמן.
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
- חביבי, יש לך מקרה חמור של פדרמאניה-דיפרסיה!
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי felix_r » 15 יולי 2012, 20:45

חביב אורנג'ד כתב:
שחף כתב:אם תשווה אחד לאחד תגלה שבעונות של כץ נשארו פה יותר שחקנים. חתמו פה גם שחקנים על חוזים של יותר ממיליון דולר, שמבחינת פדרמן זה ייהרג ובל יעבור(ארויו, ניקולה, גם פייזר נדמה לי).

הנה רשימה קצרה של שחקנים שעזבו את מכבי בתקופת כץ, כאשר מכבי כן רצו שישארו לעוד עונה: שאראס, באסטון, פארקר, מוריס, הלפרין, ביינום, גרסיה, ליאור אליהו (שרצה להשאר), עומרי כספי, ג'יימי ארנולד (שגם לא התנגד להשאר).

הנה רשימה של שחקנים שצורפו למכבי בזמן כץ: נואל פיליקס, ג'ייסון ווילאמס, טרה סימונס, דרוד חג'ג', די בראון, גוראן ירטין, צ'רלס גיינס.

הנה רשמיה של שחקנים שהצטרפו למכבי לאחר עידן כץ: ג'רמי פארגו, סופוקליס שחורציאניטיס, קית' לנגפורד, ליאור אליהו (אותו אחד שברח לנו כאשר כץ היה כאן), ריצ'רד הנדרקיס, צ'אק אידסון.
חלק מן השחקנים האילו עלה הרבה מאוד כסף ורובם היה חתום ליותר מעונה אחת. אפשר גם לצרף את שמו של לאמפה, שהיה השחקן האחרון שהרויח כמליון דולר נטו וגם זה קרה לאחר שכץ עזב.

לכל זה, אתה יכול להוסיף את ההמשכיות בצוות המקצועי. בעונה הבאה, הצוות המקצועי של מכבי יחל את עונתו השלישית ברציפות - דבר שלעולם לא קרה אצל כץ.

סליחה, אבל אתה מבקש לדייק ובעצמך רחוק מאוד מלדייק!
אליהו רצה להשאר??? באמת? כן, הוא היה מסכים להשאר אם מכבי היתה משווה את הצעה של טאו - מיליון דולר (או יור? כבר לא זוכר, אבל זה לא משנה)
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי חביב אורנג'ד » 15 יולי 2012, 20:46

felix_r כתב:
חביב אורנג'ד כתב:

סליחה, אבל אתה מבקש לדייק ובעצמך רחוק מאוד מלדייק!
אליהו רצה להשאר??? באמת? כן, הוא היה מסכים להשאר אם מכבי היתה נמשווה את הצעה של טאו - מיליון דולר (או יור? כבר לא זוכר, אבל זה לא משנה)

אליהו הוציא מטעמו הודעה שהוא מוכן להשאר במכבי עבור 30% פחות מהחוזה שהוצע לו בויטוריה.
מכבי וכץ הפנו לא את הגב.
תמונה
חביב אורנג'ד
חבר כבוד

הודעהעל ידי שחף » 15 יולי 2012, 20:47

חביב אורנג'ד כתב:
שחף כתב:נו באמת חביב. שאראס, פארקר ובאסטון עזבו את מכבי ל-NBA. גם כספי וביינום. למעשה היחיד שעזב לקבוצה אירופאית(עם תקציב גדול בהרבה משל מכבי) היה מוריס.

שוב לא נכון.
גם הלפרין עזב לקבוצה אירופאית, גם אליהיו עזב לקבוצה מסוג זה וכן גם ג'יימי ארנולד.

שוב, מי שהחליט על חוק "מיליון דולר" לשחקן זה פדרמן. הקבוצה עם אידסון, פארגו, פרקינס, סופו והנדריקס הייתה זולה להחריד. לעומת עונות קודמות שבהן מכבי השקיעה המון כסף אבל בדרך כלל בצורה לא נכונה. וגם פה הייתה הצלחה עם סופו(הד קייס שקבוצות לא רצו להמר עליו בגלל בעיות משקל ובעיות אחרות) ופארגו(שהגיע מהגליל). אי אפשר להגיד שבעונות כץ מכבי לא השקיעה כסף, מה שהרבה יותר קשה להגיד על העונות שאחריהן.
שחף

הודעהעל ידי felix_r » 15 יולי 2012, 20:48

חביב אורנג'ד,

ג'יימי ארנולד ? פתאום הזכרון שלך נהיה סלקטיבי. פדרמן בעצמו שיחרר את ארנולד לירושלים אפילו ללא ביי-אאוט למרות שהיה לו חוזה!!
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי חביב אורנג'ד » 15 יולי 2012, 20:50

שחף כתב:
חביב אורנג'ד כתב:

שוב לא נכון.

שוב, מי שהחליט על חוק "מיליון דולר" לשחקן זה פדרמן. הקבוצה עם אידסון, פארגו, פרקינס, סופו והנדריקס הייתה זולה להחריד. לעומת עונות קודמות שבהן מכבי השקיעה המון כסף אבל בדרך כלל בצורה לא נכונה.

איזה המון כסף? בקבוצה של ארויו מכבי הביא שחקנים מצחיקים בשקל שישים. התקציב של הקבוצה אז היה בערך מה שהוא עכשיו.

חוץ מזה, עונת ארויו היתה כשלון קולוסלי. לא יודע איך להביא את העונה הזו ופרט גם את ארויו (שגם לא היה סיפור הצלחה מסחרר), כדוגמא להתנהלות תקינה של מכבי. אני בכלל לא מזכיר את שחברי ההנהלה (שבה היה חבר כץ), הניחתו על ראשו של המאמן שני שחקנים (בראון וסימונס), שאותם הוא בכלל לא רצה.
תמונה
חביב אורנג'ד
חבר כבוד

הודעהעל ידי חביב אורנג'ד » 15 יולי 2012, 20:51

felix_r כתב:חביב אורנג'ד,

ג'יימי ארנולד ? פתאום הזכרון שלך נהיה סלקטיבי. פדרמן בעצמו שיחרר את ארנולד לירושלים אפילו ללא ביי-אאוט למרות שהיה לו חוזה!!

לא יודע מאיפה הבאת את זה וכנראה שאתה מתבלבל עם שרון ששון.
ארנולד ברח ממכבי (לאחר שזו לא הציע לו סכומים גבוהים) וחתם ברוסיה (בדיוק כמו יוגב אוחיון), לאחר שאשתו לא התלהבה מן הרעיון, הוא עשה סיבוב פרשה וחתם במגדל.
תמונה
חביב אורנג'ד
חבר כבוד

הודעהעל ידי felix_r » 15 יולי 2012, 20:51

עוד משהו. אליהו עזב אחרי שאצל צביקה הוא כמעט ולא שיחק. ככה שהוא בכלל לא היה גורם משפיע בקבוצה ההיא, ועוד רצה לשדרג בהרבה את המשכורת! ברור שהעדיפו לשחרר אותו.
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי חביב אורנג'ד » 15 יולי 2012, 20:52

felix_r כתב:עוד משהו. אליהו עזב אחרי שאצל צביקה הוא כמעט ולא שיחק. ככה שהוא בכלל לא היה גורם משפיע בקבוצה ההיא, ועוד רצה לשדרג בהרבה את המשכורת! ברור שהעדיפו לשחרר אותו.

שוב לא נכון.
אליהו עזב אחרי עונת אפי, שהיתה עונת השיא שלו ביורוליג.
תמונה
חביב אורנג'ד
חבר כבוד

הודעהעל ידי שחף » 15 יולי 2012, 20:52

אני מזכיר לך שבאותו סגל היה גם באטיסטה(מיליון דולר או משהו באיזור), רודני וויט(לליצן הזה גם שילמו מיליון ברוטו) ואפשר להוסיף גם את העלויות של הזרים שבאו באמצע העונה. לא דוגמא להתנהלות תקינה או להחתמות חכמות... אבל כן השקיעו כסף בקבוצה. זה פשוט הלך למקומות ה(ממש) לא נכונים.
שחף

הודעהעל ידי felix_r » 15 יולי 2012, 20:53

חביב אורנג'ד כתב:

ארנולד ברח ממכבי וחתם ברוסיה (בדיוק כמו יוגב אוחיון), לאחר שאשתו לא התלהבה מן הרעיון, הוא עשה סיבוב פרשה וחתם במגדל.

לגבי ארנולד זה נכון רק חלקית. תזכר איך דני קליין בכה בתקשורת שמכבי בכוונה לא נותנת לארנולד שיחרור כדי למשוך אותו. אז פדרמן שיחרר אותו
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי חביב אורנג'ד » 15 יולי 2012, 20:55

שחף כתב:אני מזכיר לך שבאותו סגל היה גם באטיסטה(מיליון דולר או משהו באיזור), רודני וויט(לליצן הזה גם שילמו מיליון ברוטו) ואפשר להוסיף גם את העלויות של הזרים שבאו באמצע העונה. לא דוגמא להתנהלות תקינה או להחתמות חכמות... אבל כן השקיעו כסף בקבוצה. זה פשוט הלך למקומות ה(ממש) לא נכונים.

וויט נחתך ובאטסיטה על הרבה פחות ממליון.
חוץ מזה, באותה מכבי, לא היה אף ישראלי שהרוויח יותר מ300 אלף דולר (חוץ מבורשטיין שהיה פצוע וקיבל כסף מן הביטוח).
העונה היה למכבי את ליאור אליהו שהרוויח 750 אלף, את בלו ופניני שהרוויח 360 כ"א ואת בורשטיין שהסתפק ב350 נטו.
בסכומי ברוטו, אתה תגיע לאותם סכומים של וויט ובטאסיטה, אם לא יותר מזה.
תמונה
חביב אורנג'ד
חבר כבוד

הודעהעל ידי felix_r » 15 יולי 2012, 20:55

חוץ מזה את כל ההחלטות לגבי השחקנים היה מקבל פדרמן, ואילו כץ היה משמש רק בתור כספומט. על זה בדיוק כץ התלונן כל הזמן!
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי חנו'ש » 15 יולי 2012, 20:56

חביב, ארנולד עזב לאירופה??
ממתי הפועל י-ם נחשבת אירופה??

לארנולד נגמר החוזה ומכבי ממש לא היתה מעוניינת בו, הוא חתם מהר מאוד על חוזה ברוסיה כנראה בלי להתייעץ עם אשתו שלא ממש רצתה והעדיפה להישאר בארץ ולכן הוא סיים עם חוזה כפול ברוסיה ובהפועל.
למכבי לא היה שום קשר לעניין, חוץ מהעובדה שהיא האחרונה שהחזיקה בכרטיס השחקן שלא ולא ממש הבינה למי היא צריכה להעביר אותו....

אתה גם חייב להפריד בין שחקנים שעזבו לנ.ב.א שבעניין הזה לרוב הכסף משחק תפקיד הרבה יותר קטן.
היחידים שברחו בגלל כסף, היו מוריס, הלפרין ואליהו (שאצלו זכור לי שזה היה יותר החלטה של פיני שהוא לא שווה את הסכומים שהוא דרש).
תמונה
"להצלחה אבות רבים אך הכישלון יתום הוא".
חנו'ש
מכורה ל cookie jam

הודעהעל ידי חביב אורנג'ד » 15 יולי 2012, 20:56

felix_r כתב:
חביב אורנג'ד כתב:

ארנולד ברח ממכבי וחתם ברוסיה (בדיוק כמו יוגב אוחיון), לאחר שאשתו לא התלהבה מן הרעיון, הוא עשה סיבוב פרשה וחתם במגדל.

לגבי ארנולד זה נכון רק חלקית. תזכר איך דני קליין בכה בתקשורת שמכבי בכוונה לא נותנת לארנולד שיחרור כדי למשוך אותו. אז פדרמן שיחרר אותו

שוב, לא יודע מאיפה הבאת את זה. ארנולד סיים חוזה במכבי וכבר סגר ברוסיה. לאחר מכן הוא הלך וסגר אצל קליין כאשר למכבי לא היה שום קשר אליו.

אם קליין בכה על זה בטלויזיה, אז זה רק עוד ספין שקרי מבית היוצר של קליין.
תמונה
חביב אורנג'ד
חבר כבוד

הודעהעל ידי חביב אורנג'ד » 15 יולי 2012, 20:57

חנו'ש כתב:
לארנולד נגמר החוזה ומכבי ממש לא היתה מעוניינת בו, הוא חתם מהר מאוד על חוזה ברוסיה כנראה בלי להתייעץ עם אשתו שלא ממש רצתה והעדיפה להישאר בארץ ולכן הוא סיים עם חוזה כפול ברוסיה ובהפועל.
למכבי לא היה שום קשר לעניין, חוץ מהעובדה שהיא האחרונה שהחזיקה בכרטיס השחקן שלא ולא ממש הבינה למי היא צריכה להעביר אותו....

זה לא נכון.
מכבי כן רצתה להמשיך את ההתקשרות עמו, אך הוא דרש סכומים גבוהים.
בנוגע לכרטיס השחקן, כנראה שאת צודקת.
תמונה
חביב אורנג'ד
חבר כבוד

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Avi1508, מרסר ו־37 אורחים