אליפות העולם עד גיל 19

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: אליפות העולם עד גיל 19

הודעהעל ידי A.Parker » 28 יוני 2025, 23:50

מאייר היה נהדר. אני גם אוהב מאוד את בלגה, לא זכורים לי חודרים ברמה שלו.
A.Parker

הודעהעל ידי A.Parker » 28 יוני 2025, 23:51

עידן כתב:
מרסר כתב:
Shay_uzan כתב:עומר מאייר פסיכי

הוא שחקן מצוין ופספוס גדול של מכבי, במקום שעודד יהפוך אותו לשחקן משמעותי בסגל ויתן לו חוזה שהיה משאיר אותו לעוד שנתיים שלוש במכבי עד שיגיע כנראה ל nba, הוא דחק אותו בכוח החוצה ממכבי למכללות.

הוא שחקן טוב, אבל עם כל הכבוד לנבחרת שוויץ (ואין כזה), מהקצת שראיתי אותו ברמת יורוליג הוא לא היה שם.

מכבי זה מקום גרוע לפיתוח שחקנים צעירים, זה תמיד היה ככה ולא משנה מי המאמן. טוב מאוד עשה שעבר למכללות ואני מקווה שמשם הוא יגיע רחוק.

נכון מאוד. היה צריך לעזוב כבר בקיץ שעבר.
A.Parker

הודעהעל ידי עידן » 29 יוני 2025, 00:21

משה כתב:
מרסר כתב:
felix_r כתב:
מרסר כתב:
Shay_uzan כתב:עומר מאייר פסיכי

הוא שחקן מצוין ופספוס גדול של מכבי, במקום שעודד יהפוך אותו לשחקן משמעותי בסגל ויתן לו חוזה שהיה משאיר אותו לעוד שנתיים שלוש במכבי עד שיגיע כנראה ל nba, הוא דחק אותו בכוח החוצה ממכבי למכללות.

גם קטש, וגם העובדה ששינו את החוקים במכללות, ועכשיו מותר לשלם לשחקנים.

אני מניח שאם היו עושים לו חוזה כמו של גור לביא למשל אז הוא היה נשאר במכבי, כי מה שהוא מקבל במכללות גור לביא מקבל פלוס מינוס במכבי.

הוא לא היה נשאר אפילו אם היו מציעים לו מיליון דולר לעונה ובצדק גמור. אמרתי את זה בעבר , מה שקטש עשה לו זה ביזיון אחד גדול. בכל פעם שהוא קיבל את הצאנס הוא בסך הכל סיפק את הסחורה , מה כל כך קשה היה לתת לו יותר דקות במיוחד ולפתח אותו עוד במיוחד בעונה שהייתה בתחתית של התחתית ביורוליג? אם היו מתייחסים לקטש עצמו בצורה כזאת כשהוא היה שחקן בשנים הראשונות שלו כשחקן מקצועי הוא היה מסיים כשחקן אמצע טבלה בליגה ההישראלית. חבל כי באמת פספסנו פה שחקן עם פוטנציאל גדול גם לרמה האירופאית שלא בטוח בכלל שיעשה קריירה בNBA ולכן שווה היה להשקיע בו.

קטש הגיע למכבי בגיל 21 אחרי 3 עונות בקבוצות קטנות, אי אפשר להשוות בכלל למאייר (אני לא מדבר מבחינת כישרון שגם שם אין מקום להשוואה).

היה אפשר לתת לו יותר דקות, אבל הוא לא ברמת יורוליג כרגע גם אם היה מקבל 20 דקות לערב. כמו שאמרתי, מכבי זה לא מקום לשחקנים בגילאים האלו להתפתח.
עידן

הודעהעל ידי עידן » 29 יוני 2025, 09:36

ירדן הודיעה שלא תעלה לשחק נגד ישראל:

https://www.sport5.co.il/articles.aspx? ... cID=510980
עידן

הודעהעל ידי שמוליק » 29 יוני 2025, 09:57

עידן כתב:
משה כתב:
מרסר כתב:
felix_r כתב:
מרסר כתב:

אני מניח שאם היו עושים לו חוזה כמו של גור לביא למשל אז הוא היה נשאר במכבי, כי מה שהוא מקבל במכללות גור לביא מקבל פלוס מינוס במכבי.

הוא לא היה נשאר אפילו אם היו מציעים לו מיליון דולר לעונה ובצדק גמור. אמרתי את זה בעבר , מה שקטש עשה לו זה ביזיון אחד גדול. בכל פעם שהוא קיבל את הצאנס הוא בסך הכל סיפק את הסחורה , מה כל כך קשה היה לתת לו יותר דקות במיוחד ולפתח אותו עוד במיוחד בעונה שהייתה בתחתית של התחתית ביורוליג? אם היו מתייחסים לקטש עצמו בצורה כזאת כשהוא היה שחקן בשנים הראשונות שלו כשחקן מקצועי הוא היה מסיים כשחקן אמצע טבלה בליגה ההישראלית. חבל כי באמת פספסנו פה שחקן עם פוטנציאל גדול גם לרמה האירופאית שלא בטוח בכלל שיעשה קריירה בNBA ולכן שווה היה להשקיע בו.

קטש הגיע למכבי בגיל 21 אחרי 3 עונות בקבוצות קטנות, אי אפשר להשוות בכלל למאייר (אני לא מדבר מבחינת כישרון שגם שם אין מקום להשוואה).

היה אפשר לתת לו יותר דקות, אבל הוא לא ברמת יורוליג כרגע גם אם היה מקבל 20 דקות לערב. כמו שאמרתי, מכבי זה לא מקום לשחקנים בגילאים האלו להתפתח.

קטש רצה לתת לו אבל היה למאייר חסם מנטאלי. כמעט כל פעם שעלה איבד מייד לפחות 3 כדורים. כשזה חזר על עצמו הפך להיות ה"צעיר שיקבל דקות ב 20 הפרש"
פדרמן ורקנאטי קוברים את מכבי.
שיעופו כבר!!!!!!!!!!!!!!!!!!
שמוליק

הודעהעל ידי עידן » 29 יוני 2025, 10:04

שמוליק כתב:
עידן כתב:
משה כתב:
מרסר כתב:
felix_r כתב:

קטש רצה לתת לו אבל היה למאייר חסם מנטאלי. כמעט כל פעם שעלה איבד מייד לפחות 3 כדורים. כשזה חזר על עצמו הפך להיות ה"צעיר שיקבל דקות ב 20 הפרש"

כן. זה לא עבד קיצר, כמו שלא עבד עם אף צעיר בערך ששיחק במכבי בעשרות השנים האחרונות.

היה צריך לעזוב למכללות עוד בקיץ שעבר, אבל מוטב מאוחר מאשר אף פעם. הוא יכול להצליח שם מאוד, וזה ייתן לו קפיצה משמעותית לרמות הגבוהות.
עידן

הודעהעל ידי omerk » 29 יוני 2025, 10:37

עידן כתב:ירדן הודיעה שלא תעלה לשחק נגד ישראל:

איזה טמטום באמת אף פעם לא הבנתי את השטות הזאת של להחרים את ישראל בספורט. מרגיש שירדן ידעו שיתבזו שם ופשוט פחדו. אני מאד מקווה שפיב"א תעיף אותם לגמרי מאליפות העולם ולא רק יתנו ניצחון טכני כי אי אפשר לאפשר שכל נבחרת תחליט שלא בא לה לשחק היום כי היריבה לא מתאימה לה. יש אוהדים, יש ספונסרים, יש גופי שידור - מלא אנשים שבנו על משחק ובאה נבחרת ופשוט מחרבנת על זה ולכן מגיע להם לעוף + עונש כלשהו מפיב"א.

מבחינת ישראל אני לא רואה בזה ניצחון או משהו טוב למרות ההפסד הטכני. קודם כל מבחינת ספורטאי מקצועי אני בטוח שזה יוצר טעם ממש חמוץ ולא נעים, דבר שני ככל הנראה היינו מנצחים שם בכל מקרה והנבחרת גם ככה באה עם הכנה לקויה מאד לטורניר הזה בגלל המלחמה, בלי שום משחק הכנה, אז עכשיו מתבטל עוד משחק שפוטנציאלית היה יכול לחבר את הנבחרת עוד קצת לקראת השלבים המאוחרים יותר. בקיצור חבל אני מאד רציתי לראות ישראל - ירדן.
omerk

הודעהעל ידי עידן » 29 יוני 2025, 10:42

omerk כתב:

איזה טמטום באמת אף פעם לא הבנתי את השטות הזאת של להחרים את ישראל בספורט. מרגיש שירדן ידעו שיתבזו שם ופשוט פחדו. אני מאד מקווה שפיב"א תעיף אותם לגמרי מאליפות העולם ולא רק יתנו ניצחון טכני כי אי אפשר לאפשר שכל נבחרת תחליט שלא בא לה לשחק היום כי היריבה לא מתאימה לה. יש אוהדים, יש ספונסרים, יש גופי שידור - מלא אנשים שבנו על משחק ובאה נבחרת ופשוט מחרבנת על זה ולכן מגיע להם לעוף + עונש כלשהו מפיב"א.

מבחינת ישראל אני לא רואה בזה ניצחון או משהו טוב למרות ההפסד הטכני. קודם כל מבחינת ספורטאי מקצועי אני בטוח שזה יוצר טעם ממש חמוץ ולא נעים, דבר שני ככל הנראה היינו מנצחים שם בכל מקרה והנבחרת גם ככה באה עם הכנה לקויה מאד לטורניר הזה בגלל המלחמה, בלי שום משחק הכנה, אז עכשיו מתבטל עוד משחק שפוטנציאלית היה יכול לחבר את הנבחרת עוד קצת לקראת השלבים המאוחרים יותר. בקיצור חבל אני מאד רציתי לראות ישראל - ירדן.

אני מהמר שהם לא יקבלו שום עונש משמעותי מעבר להפסד הטכני.

ואכן זה לא טוב עבורנו, כי ירדן היא יריבה חלשה וזה עוד משחק להשתפשף בו. גם יכול להיות שהיינו מנצחים אותם ביותר מ-20 הפרש שנקבל בעקבות הניצחון הטכני.
עידן

הודעהעל ידי A.Parker » 29 יוני 2025, 11:16

אכן חבל
אין לזה שום הצדקה
A.Parker

הודעהעל ידי omerk » 29 יוני 2025, 11:30

עידן כתב:
omerk כתב:

אני מהמר שהם לא יקבלו שום עונש משמעותי מעבר להפסד הטכני.

ואכן זה לא טוב עבורנו, כי ירדן היא יריבה חלשה וזה עוד משחק להשתפשף בו. גם יכול להיות שהיינו מנצחים אותם ביותר מ-20 הפרש שנקבל בעקבות הניצחון הטכני.

כן ככה זה נראה גם מהכתבה בספורט 5.
ממש מטומטם ומביך. זה כאילו לקבל בהבנה החרמה של משחק. בוועד האולימפי העולמי יש אפס סובלנות לחרמות כאלו ומי שמחרים במוצהר פשוט יהיה מושהה מכל תחרות לתקופה מסוימת. השיטה שלהם היום זה להגיד שהם פצועים או להפסל בשקילות, אבל בספורט קבוצתי זה פחות אפשרי. נבחרת שמחרימה צריכה לקבל עונש כבד. מי שמגיע לטורניר בינלאומי צריך לקחת בחשבון שהוא יכול לצאת מול כל אחת מהנבחרות שם, ואם למישהו יש בעיה שיתכבד ויפסול את עצמו מכל הטורניר כדי לתת לנבחרת שבאמת רוצה להיות שם הזדמנות. ירדן כבר יודעים המון זמן שהם ישחק נגד ישראל מה עכשיו התעוררו ונזכרו שאנחנו פויה ואיכסה יום לפני? לא סביר. פיב"א חבורה של עסקנים נקניקים.
omerk

הודעהעל ידי שמואל1 » 29 יוני 2025, 11:45

מתי המשחק הבא?
תמונה
סמל אישי של המשתמש
שמואל1
חבר צוות

הודעהעל ידי עידן » 29 יוני 2025, 12:21

שמואל1 כתב:מתי המשחק הבא?

מחרתיים, נגד הרפובליקה הדומיניקנית.

משחק קריטי שחשוב מאוד לנצח בו כדי לקבל את היריבה החלשה ביותר מ"בית המוות" (צפויה להיות קמרון) בשלב הבא.
עידן

הודעהעל ידי omerk » 29 יוני 2025, 13:01

עידן כתב:

משחק קריטי שחשוב מאוד לנצח בו כדי לקבל את היריבה החלשה ביותר מ"בית המוות" (צפויה להיות קמרון) בשלב הבא.

הם שווים משהו?
omerk

הודעהעל ידי עידן » 29 יוני 2025, 13:16

omerk כתב:
עידן כתב:

הם שווים משהו?

על הנייר הם נבחרת חלשה, אבל השחקנים שלהם גבוהים מה שעלול לגרום לנו לבעיות.

נגד ירדן היו להם שני שחקנים שלקחו 12 ריבאונד, אחד מהם זה גארד (בגובה 2.01 מטר).
עידן

הודעהעל ידי עידן » 29 יוני 2025, 20:34

שוויץ ניצחה את הרפובליקה הדומיניקנית, כך שהסיכוי שישראל תסיים ראשונה גבוה מאוד.

כל עוד שוויץ תנצח גם את ירדן ביום שלישי, ישראל יכולה להפסיד עד 19 הפרש ועדיין לסיים ראשונה.
עידן

הודעהעל ידי felix_r » 29 יוני 2025, 20:46

עידן כתב:שוויץ ניצחה את הרפובליקה הדומיניקנית, כך שהסיכוי שישראל תסיים ראשונה גבוה מאוד.

כל עוד שוויץ תנצח גם את ירדן ביום שלישי, ישראל יכולה להפסיד עד 19 הפרש ועדיין לסיים ראשונה.

הבנתי שנבחרת ירדן נסעה הביתה. זה נכון?
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אני לא אוכל, לא שותה, רק בוכה כל הזמן.
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
- חביבי, יש לך מקרה חמור של פדרמאניה-דיפרסיה!
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי עידן » 29 יוני 2025, 20:49

felix_r כתב:
עידן כתב:שוויץ ניצחה את הרפובליקה הדומיניקנית, כך שהסיכוי שישראל תסיים ראשונה גבוה מאוד.

הבנתי שנבחרת ירדן נסעה הביתה. זה נכון?

ואללה? לא יודע, איפה זה היה כתוב?

איזו סיבה יש להם לנסוע הביתה כל עוד פיב"א לא החליטו להדיח אותם מהטורניר? הרי כל הנבחרות ממשיכות לשלב הבא
עידן

הודעהעל ידי עידן » 29 יוני 2025, 23:57

אוקיי זו פעם ראשונה שאני רואה משהו כזה בכדורסל. אשכרא שחקן קמרוני הטביע בהתלהבות ובעוצמה לסל של עצמו כשהם הובילו ב-6 הפרש פחות מדקה לסיום:

https://www.sport5.co.il/articles.aspx? ... cID=511052

בסוף קמרון הפסידה אחרי שתי הארכות, והיא צפויה להיות היריבה של ישראל בשמינית הגמר
עידן

הודעהעל ידי A.Parker » 30 יוני 2025, 00:05

וואו
A.Parker

הודעהעל ידי felix_r » 30 יוני 2025, 12:56

עומר מאייר עלה למקום הראשון בטבלת הקלעים של הטורניר וזאת בלי לשחק בכלל :) אחרי המשחק הראשון מאייר היה במקום השלישי, אבל שני השחקנים שמעליו שיחקו את המשחק השני, והרסו לעצמם את הממוצע, וכך מאייר עלה למקום הראשון :)
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אני לא אוכל, לא שותה, רק בוכה כל הזמן.
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
- חביבי, יש לך מקרה חמור של פדרמאניה-דיפרסיה!
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו־27 אורחים