המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
Gevaudan כתב:במקום לבלבל את המוח עם ווקר מה ווקר, היו צריכים לשים על אדווארדס את ה-2 מיליון דולר האלה ולהתאבד עליו כדי שיגיע לשחק פה. בלי תירוצים ובלי קונצים. עכשיו זה לקושש אבנים עם מעט השחקנים הנורמליים שנותרו
cannon כתב:שיחות מתקדמות עם מייק ג׳יימס…
Gevaudan כתב:במקום לבלבל את המוח עם ווקר מה ווקר, היו צריכים לשים על אדווארדס את ה-2 מיליון דולר האלה ולהתאבד עליו כדי שיגיע לשחק פה. בלי תירוצים ובלי קונצים. עכשיו זה לקושש אבנים עם מעט השחקנים הנורמליים שנותרו
felix_r כתב:cannon כתב:שיחות מתקדמות עם מייק ג׳יימס…
![]()
![]()
felix_r כתב:cannon כתב:שיחות מתקדמות עם מייק ג׳יימס…
![]()
![]()
where is the love? כתב:גם שם שירגיע את האוהדים...אבל גם שחקן שלדעתי לא ממש רוצה להיות פה, לא ממש מתאים למשחק קבוצתי, נראה לי כמו מתכון להרבה בעיות אבל העיקר שהאוהדים יהיו מרוצים, לטעמי אחד כמו גראהם הרבה יותר מתאים
where is the love? כתב:הכוונה שלי הוא תמיד שם את עצמו מעל לקבוצה, יש בעיות איתו להמון מאמנים, וזה שחקן שיגיע לפה לא פחות מ 2 מליון דולר...ואני מפחד מאוד שמכבי ילכו על הדבר הזה. זה לא שם שהייתי רוצה כאן בקבוצה.
מבחינת משחק הוא מצויין וכן והוא בהחלט גם טוב במסירות. הגדרתי את זה לא נכון, לא קבוצתי לא כי לא מוסר אלא קשה לאמן אותו, בזמנו נדמה לי עודד דיבר על זה.
Neo כתב:חברים זה ממש מביך שאתם מתיחסים לטרוליות והידעה על מייק ג'יימס שהמציא אותה ילד בן 4 וחצי שאין לו דלי מים כדי לשחק בחול
משתמשים הגולשים בפורום זה: Google Adsense [Bot], where is the love?, yon1, גיא, מרסר ו־32 אורחים