המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

גל גל כתב:טריפונוביץ נפצע באימון סרביה.
גם מיציץ דרך אגב

where is the love? כתב:טריפונוביץ עדיין לא רשמי ..לא מבין את זה
שמוליק כתב:where is the love? כתב:טריפונוביץ עדיין לא רשמי ..לא מבין את זה
סימן מעודד. אולי יחתימו שחקן שלא ב LEVEL של נייט - מאניבול - לינהארט.

cannon כתב:קשה לי להאמין שאיבקה יגיע לפה. זה נראה לי משחק להפעיל לחץ על שני שמות שמעניינים מאוד את מכבי - אחד מהם זה באסיי כמובן. יש עוד מישהו מה-NBA שאני לא יודע שמעתי את השם ב-100% אבל מישהו שיכול להגיע בשכר גבוה. ממה שאני שומע, מכבי ישימו בין 1.5 ל-2 מליון על הסנטר הנכון.
kfir כתב:cannon כתב:קשה לי להאמין שאיבקה יגיע לפה. זה נראה לי משחק להפעיל לחץ על שני שמות שמעניינים מאוד את מכבי - אחד מהם זה באסיי כמובן. יש עוד מישהו מה-NBA שאני לא יודע שמעתי את השם ב-100% אבל מישהו שיכול להגיע בשכר גבוה. ממה שאני שומע, מכבי ישימו בין 1.5 ל-2 מליון על הסנטר הנכון.
קשה לי להאמין שאתה עדיין מגיב פה , לך תעשה חמוצים .
שמוליק כתב:kfir כתב:cannon כתב:קשה לי להאמין שאיבקה יגיע לפה. זה נראה לי משחק להפעיל לחץ על שני שמות שמעניינים מאוד את מכבי - אחד מהם זה באסיי כמובן. יש עוד מישהו מה-NBA שאני לא יודע שמעתי את השם ב-100% אבל מישהו שיכול להגיע בשכר גבוה. ממה שאני שומע, מכבי ישימו בין 1.5 ל-2 מליון על הסנטר הנכון.
דיי כבר עם הגישה השלילית הזו. כל כך יולי-אודוסט 23'.
מספיק יש לנו מזה היום במדינה, כולנו נשמח אם לפחות הפורום יהיה אי של אדיבות אחד כלפי השני.
kfir כתב:cannon כתב:קשה לי להאמין שאיבקה יגיע לפה. זה נראה לי משחק להפעיל לחץ על שני שמות שמעניינים מאוד את מכבי - אחד מהם זה באסיי כמובן. יש עוד מישהו מה-NBA שאני לא יודע שמעתי את השם ב-100% אבל מישהו שיכול להגיע בשכר גבוה. ממה שאני שומע, מכבי ישימו בין 1.5 ל-2 מליון על הסנטר הנכון.

בני יהיה החתמה גרועה אם וכאשר, אבל אותם דברים אמרו גם על פניני אחרי ההורדת זקיף לליאור אליהו. אז קצת פרפורציותShay_uzan כתב:אם בני חותם במכבי זה בושה למועדון.
שחקן לוזר, אפס, אלים שעדיף שלא ישחק כדורסל מקצועני.

שמואל1 כתב:בני יהיה החתמה גרועה אם וכאשר, אבל אותם דברים אמרו גם על פניני אחרי ההורדת זקיף לליאור אליהו. אז קצת פרפורציותShay_uzan כתב:אם בני חותם במכבי זה בושה למועדון.
אמרתי שהוא לא שחקן טוב. התייחסתי רק לטענה שהוא "אפס אלים שלא צריך לשחק כדורסל".er79 כתב:שמואל1 כתב:בני יהיה החתמה גרועה אם וכאשר, אבל אותם דברים אמרו גם על פניני אחרי ההורדת זקיף לליאור אליהו. אז קצת פרפורציותShay_uzan כתב:אם בני חותם במכבי זה בושה למועדון.
ההבדל שפניני היה שחקן טוב כבר אז. בני מלבד העובדה שהוא פרחח ואדום הוא גם שחקן פח.

שמואל1 כתב:אמרתי שהוא לא שחקן טוב. התייחסתי רק לטענה שהוא "אפס אלים שלא צריך לשחק כדורסל".er79 כתב:שמואל1 כתב:בני יהיה החתמה גרועה אם וכאשר, אבל אותם דברים אמרו גם על פניני אחרי ההורדת זקיף לליאור אליהו. אז קצת פרפורציותShay_uzan כתב:אם בני חותם במכבי זה בושה למועדון.
ההבדל שפניני היה שחקן טוב כבר אז. בני מלבד העובדה שהוא פרחח ואדום הוא גם שחקן פח.
משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו־19 אורחים