אבל כתוב שהוא 4
המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
גל גל כתב:את מי אתם מעדיפים את מקורמיק או אליזה ג'ונסון ?
JarJarBinx כתב:גל גל כתב:את מי אתם מעדיפים את מקורמיק או אליזה ג'ונסון ?
לא באמת מכיר את שניהם, את ג'ונסון לא ראיתי בחיים. ממה שהבנתי לגביהם, מקורמיק שחקן יותר מתאים לפרופיל שצריך (מבין השניים האלה, שלא הכי מלהיבים בכל מקרה).
felix_r כתב:
אבל כתוב שהוא 4
Gevaudan כתב:מקורמק קצת מזכיר לי את קבוקלו. על הנייר יש לו את כל מה שצריך כדי להתפוצץ, אבל חי הרבה על חם\קר ושפת גוף לא ברורה.
יצא לי לדבר עם אוהדי אלבה ברדיט שפשוט היו בהלם ממנו, אמרו שהוא היה מתנתק בשנייה מהמשחק ומפסיק לשחק כדורסל כאילו איבד עניין. קשה לי להאמין שפתאום פה חדוות הכדורסל תחזור לו
Gevaudan כתב:צריך להתפלל שאף קבוצת NBA לא תיקח את באסיי עד סוף אוגוסט ואז להתאבד עליו עם חוזה נדיב.
יש שמועות שפרטיזן מתכווננת על מו במבה ולמעשה יורדת ממנו. זה אומר שמכבי המובילה לקלוט אותו אם יבחר לשחק באירופה.
הוא ילהטט פה כל עוד ישאר בריא.
Gevaudan כתב:בנושא אחר, לודנברג עוד לא מצא קבוצה. היו שמועות שפרטיזן משחררת אותו ומוכנה לממן חלק מהחוזה (25%-30% סדר גודל) לקבוצה שתקלוט אותו.
ב-700 אלף דולר סדר גודל, הייתם מביאים כדי לעבות את מצבת הגארדים?

Gevaudan כתב:אוסקר הוא הפייבוריט שלי מהרשימה של השחקנים האפשריים, אבל לא נראה מהדיווחים שמכבי בונה עליו.
אני מבין ואתה כנראה צודק, אני לוקח בחשבון את הבייאאוט שקיבלו על רוקאס. נראה לי שלודנברג יכול לסגור פינה אפשרית ובסכום כזה אולי ההשקעה לא רעה.

refael כתב:גוברת הערכה שלי שלמכבי אין אפילו מישהו בקנה
כלומר יחכו לתחילת העונה יראו אם יהיה איזה פליט שלא מצא חוזה וינסו להביא אותו
את קטש נראה בכל ריאיונות של תחילת העונה אומר שחסר לו שחקן
ובסוף יגיע חיזוק בדמותו של טיוס
refael כתב:גוברת הערכה שלי שלמכבי אין אפילו מישהו בקנה
מרסר כתב:refael כתב:גוברת הערכה שלי שלמכבי אין אפילו מישהו בקנה
יביאו, פתאום משום מקום יחתום שחקן, ולאו דווקא ממה שאנחנו שומעים בשבועות האחרונים בתקשורת כמו עם טריפונוביץ.
שמוליק כתב:מרסר כתב:refael כתב:גוברת הערכה שלי שלמכבי אין אפילו מישהו בקנה
יביאו, פתאום משום מקום יחתום שחקן, ולאו דווקא ממה שאנחנו שומעים בשבועות האחרונים בתקשורת כמו עם טריפונוביץ.
"לא רצינו להחתים שחקן שאנחנו לא שלמים אתו.." "...רצינו מספר שחקנים אבל בגלל המלחמה/הקורונה/ האנטישמיות בעולם/ינאי/בוב הבנאי, הם לא הגיעו.."
שמוליק כתב:מרסר כתב:refael כתב:גוברת הערכה שלי שלמכבי אין אפילו מישהו בקנה
"לא רצינו להחתים שחקן שאנחנו לא שלמים אתו.." "...רצינו מספר שחקנים אבל בגלל המלחמה/הקורונה/ האנטישמיות בעולם/ינאי/בוב הבנאי, הם לא הגיעו.."
משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot], Majestic-12 [Bot], מרסר ו־17 אורחים