ערב טוב חברים, האמת שכל הסיפור הזה הזוי בעיניי.
לא הגיוני שיש 2 משפחות שולטות בפועל + בעלים נספחים ורק בן אדם אחד הוא המחליט הבלעדי והגורם הבלעדי לכל הצרות בהנהלה. עד כה הגייט לא שחרר שום מידע לציבור המצביע על כל ההאשמות המכוונות לדני פדרמן.
אל תבינו אותי לא נכון, ייתכן ובהחלט לאור כל הפרסומים, הוא אכן המוקד הבעייתי שמערים קשיים בכל החלטה ופועל כנגד דעת הקהל ואוהדי הקבוצה. יחד עם זאת ועם כל הכבוד ל"ראש הנחש", הרי שאי אפשר להתעלם ולהסיר מאחריות את יתר הבעלים במצבה של הקבוצה והמועדון בשנים האחרונות.
משפחת רקנאטי שולטת באותה מידה, מבחינת אחוזי בעלות במועדון, והיא צריכה לשאת באותה מידה של אחריות. תמיד מזכירים סעיף כזה או אחר בתקנון, אשר מהווה מכשול בקבלת ההחלטות ושם מקלות בגלגלים - לכל מי מהצדדים אשר מעוניין להשקיע כספים הרי שיתר הבעלים מחויבים לשים את אותו הסכום על מנת לא לפגוע באחוזי הבעלות של היתר.
מספיק להתחבא מאחורי " ההסכם הג'נטלמני" הזה, בתואנה שהצד השני עלול להיפגע... הרי זה כבר ידוע ששני הצדדים לא משדרים על אותו גל תקופה ארוכה.
אם באמת אכפת להם מהמועדון אז לעזאזל המוסכמות האלה, אני בטוח שהיו מוצאים דרך כדי לאלץ את הצד/הצדדים שפחות מעוניינים בשינוי - פשוט לפנות את מקומם. לחלופין, למצוא דרך להשקיע באופן עצמאי, ללא קשר אם השאר בעניין או לא. ללא קשר אם מישהו יפגע או יעלב חלילה, אלא כדי להראות ולהוכיח כי עדיין אכפת להם ממה שקורה למועדון שהם עבדו והשקיעו בו כל כך.
אישית, אני לא בעד סוג של בעלים כמו שיש כרגע מעבר לכביש באדום, אבל יש סקאלה בין קיצון אחד שמתבטא בצורת הניהול (כישלון) של מכבי לבין הקיצון השני שמפגיז מכל ולכל עבר. אני מאמין שההצלחה והשאיפה היא אחפשהו באמצע.
בכל מקרה, חייבים שינוי. כולי תקווה שהחדשות על ההסכם המסתמנן עם משפחת ווילף יוביל לישועה.