בן שרף, דני וולף וקבוצתם ברוקלין נטס

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: בן שרף, דני וולף וקבוצתם ברוקלין נטס

הודעהעל ידי Gevaudan » 27 אוקטובר 2025, 21:02

Shay_uzan כתב:
שועל כתב:אין לשרף נחיתות פיזית אולי להיפך.

מסכים, ביחס לדני יש לו, אבל ממש לא ביחס לגארד.
בסוף בדראפט השאלה היא בין ריצפה ותקרה, לדעתי הרצפה ומה שדני הביא לשולחן בליל הדראפט היה טיפה יותר גבוה אבל יותר חשוב התקרה שלו הייתה הרבה יותר גבוהה מבן. כרגע דני נושק לתקרה שלו אחרי כמה שנים בNBA שרף לדעתי חוץ מקליעה ושיפור קבלת החלטות דיי שלם והגג שלו היה הרצפה של דני (שחקן חמישיה בקבוצה בינונית)
זה הסיפור בינהם וזה למה דני הוא בהייפ הרבה יותר גבוה מבן ואפשר גם להבין בשנים האחרונות שההייפ על דני היה מוצדק כי הוא מתקרב למה שכולם חשבו שהוא מסוגל להיות.
לדעתי ההשוואה בינהם לא תעשה צדק לאף אחד מהצדדים, כל אחד מהם שחקן אחר לגמרי וצריך לקחת את הקריירה שלו גם בלי הצל של השני ואם כבר נשווה אפשר להשוות לשחקן ישראלי אחר שמשחק באותה עמדה והיה פסופקט גדול, מדר אומנם פחות פיזי אבל הפערים בניהם ערב הדראפט יותר דומים ביחס לדני.
הערה אחרונה, חוזק של דראפט לא נקבע ב2 בחירות הראשונות, אני מאוד לא מסכים שהדראפט של דני היה חלש ביחס לדראפט של שרף, כן ה3 בחירות הראשונות הם לא פרוספקטים בגודל של פלאג (למרות שאדוארדס עושה חיל) אבל זה היה דראפט עמוק יותר ותחרותי יותר. בחירות סוף סיבוב ראשון היו יכולים להתברג לtop5 בלי שום בעיה וזה הוכח בשלב הזה של הקריירה שלהם. יש סיבה למה המון קבוצות מצליחות יש להם כמה שחקנים מהדראפט הזה, לדעתי דראפט 2020 התברר כהכי אנדרייטד כבר המון זמן. אגב זה לא ששרף נבחר בטופ 20 או משהו, הפער בין הבחירות הוא גדול גם אם הדראפט של דני יותר חלש

התכוונתי כמובן ביחס לגארדים אחרים בעמדה שלו ועל נחיתות של אתלטיות.
הוא גדול לעמדה שלו אבל אם אין לך אתלטיות יוצאת דופן (כמו שארפ מפורטלנד למשל)/ואו קליעה ברמה גבוהה אתה לא תתברג כשחקן בולט בליגה רוויה גארדים אתלטיים וכישרוניים.

מאמץ וקשיחות יביאו אותך עד רמה מסוימת, ואם שרף רוצה לחצות אותה הוא צריך להשקיע מאמץ עילאי בשיפור הזריקה ואחוזי הקליעה שלו.

גם דני מתמודד עם הבעיה הזו, ובחצי השני של העונה הקודמת העלה את האחוזים בצורה ניכרת. נקווה שימשיך גם העונה, וימשיך לגוון את סוג הזריקות שלו (סטאפ-באק, מתרגילי קליעה לקאץ' אנד שוט ותוך כדי כדרור).
Gevaudan

הודעהעל ידי Shay_uzan » 27 אוקטובר 2025, 21:21

Gevaudan כתב:
Shay_uzan כתב:
שועל כתב:אין לשרף נחיתות פיזית אולי להיפך.

מסכים, ביחס לדני יש לו, אבל ממש לא ביחס לגארד.
בסוף בדראפט השאלה היא בין ריצפה ותקרה, לדעתי הרצפה ומה שדני הביא לשולחן בליל הדראפט היה טיפה יותר גבוה אבל יותר חשוב התקרה שלו הייתה הרבה יותר גבוהה מבן. כרגע דני נושק לתקרה שלו אחרי כמה שנים בNBA שרף לדעתי חוץ מקליעה ושיפור קבלת החלטות דיי שלם והגג שלו היה הרצפה של דני (שחקן חמישיה בקבוצה בינונית)
זה הסיפור בינהם וזה למה דני הוא בהייפ הרבה יותר גבוה מבן ואפשר גם להבין בשנים האחרונות שההייפ על דני היה מוצדק כי הוא מתקרב למה שכולם חשבו שהוא מסוגל להיות.
לדעתי ההשוואה בינהם לא תעשה צדק לאף אחד מהצדדים, כל אחד מהם שחקן אחר לגמרי וצריך לקחת את הקריירה שלו גם בלי הצל של השני ואם כבר נשווה אפשר להשוות לשחקן ישראלי אחר שמשחק באותה עמדה והיה פסופקט גדול, מדר אומנם פחות פיזי אבל הפערים בניהם ערב הדראפט יותר דומים ביחס לדני.
הערה אחרונה, חוזק של דראפט לא נקבע ב2 בחירות הראשונות, אני מאוד לא מסכים שהדראפט של דני היה חלש ביחס לדראפט של שרף, כן ה3 בחירות הראשונות הם לא פרוספקטים בגודל של פלאג (למרות שאדוארדס עושה חיל) אבל זה היה דראפט עמוק יותר ותחרותי יותר. בחירות סוף סיבוב ראשון היו יכולים להתברג לtop5 בלי שום בעיה וזה הוכח בשלב הזה של הקריירה שלהם. יש סיבה למה המון קבוצות מצליחות יש להם כמה שחקנים מהדראפט הזה, לדעתי דראפט 2020 התברר כהכי אנדרייטד כבר המון זמן. אגב זה לא ששרף נבחר בטופ 20 או משהו, הפער בין הבחירות הוא גדול גם אם הדראפט של דני יותר חלש

התכוונתי כמובן ביחס לגארדים אחרים בעמדה שלו ועל נחיתות של אתלטיות.
הוא גדול לעמדה שלו אבל אם אין לך אתלטיות יוצאת דופן (כמו שארפ מפורטלנד למשל)/ואו קליעה ברמה גבוהה אתה לא תתברג כשחקן בולט בליגה רוויה גארדים אתלטיים וכישרוניים.

מאמץ וקשיחות יביאו אותך עד רמה מסוימת, ואם שרף רוצה לחצות אותה הוא צריך להשקיע מאמץ עילאי בשיפור הזריקה ואחוזי הקליעה שלו.

גם דני מתמודד עם הבעיה הזו, ובחצי השני של העונה הקודמת העלה את האחוזים בצורה ניכרת. נקווה שימשיך גם העונה, וימשיך לגוון את סוג הזריקות שלו (סטאפ-באק, מתרגילי קליעה לקאץ' אנד שוט ותוך כדי כדרור).

אני מסכים איתך, הוא צריך להביא עוד משהו לשולחן חוץ מגודל אבל הוא שחקן צעיר ןזה ישתפר עם הזמן במיוחד אם יתנו לו הזדמנות.
תמונה
סמל אישי של המשתמש
Shay_uzan

הודעהעל ידי Shay_uzan » 27 אוקטובר 2025, 21:25

דני וולף ורייטינג פאוול עברו לקבוצת הG ליג של ברוקלין
תמונה
סמל אישי של המשתמש
Shay_uzan

הודעהעל ידי Shay_uzan » 28 אוקטובר 2025, 05:32

בן ממשיך לפתוח ומסיים עם 6p1r5a ב25 דקות
תמונה
סמל אישי של המשתמש
Shay_uzan

הודעהעל ידי שמואל1 » 28 אוקטובר 2025, 10:15

Shay_uzan כתב:בן ממשיך לפתוח ומסיים עם 6p1r5a ב25 דקות
איגור דמין נח (injury management) ועדיין בן לא מרשים. חבל, מפספס הזדמנות אחר הזדמנות
תמונה
סמל אישי של המשתמש
שמואל1
חבר צוות

הודעהעל ידי עידן » 28 אוקטובר 2025, 10:34

שמואל1 כתב:
איגור דמין נח (injury management) ועדיין בן לא מרשים. חבל, מפספס הזדמנות אחר הזדמנות

גם דני התקשה (בלשון המעטה) בפתיחת עונת הרוקי שלו, ובן שרף בעיני שחקן הרבה פחות מוכשר מדני. ייקח לו זמן להתרגל לליגה.

ועדיין - בגיל 19 הוא רכז פותח בקבוצת נבא. גם אם המספרים כרגע לא מרשימים, וגם אם מדובר באחת הקבוצות החלשות בליגה, זה עדיין הישג אדיר. אני מאמין בו שיש לו לאיפה להשתפר ולהגיע להישגים נאים.
עידן

הודעהעל ידי שמואל1 » 28 אוקטובר 2025, 10:35

עידן כתב:
שמואל1 כתב:

גם דני התקשה (בלשון המעטה) בפתיחת עונת הרוקי שלו, ובן שרף בעיני שחקן הרבה פחות מוכשר מדני. ייקח לו זמן להתרגל לליגה.

ועדיין - בגיל 19 הוא רכז פותח בקבוצת נבא. גם אם המספרים כרגע לא מרשימים, וגם אם מדובר באחת הקבוצות החלשות בליגה, זה עדיין הישג אדיר. אני מאמין בו שיש לו לאיפה להשתפר ולהגיע להישגים נאים.
אני רואה את חבריו לכיתת הדראפט ובן נראה הרבה פחות טוב למרות כל הדיבורים על כמה הוא בוגר במשחק שלו. הוא מאוד חסר ביטחון וזה לא מאפיין אותו.
אני לא חושב שהוא ימשיך לקבל הזדמנויות אם לא יתעורר בזמן הקרוב
תמונה
סמל אישי של המשתמש
שמואל1
חבר צוות

הודעהעל ידי עידן » 28 אוקטובר 2025, 10:39

שמואל1 כתב:
עידן כתב:
שמואל1 כתב:

אני רואה את חבריו לכיתת הדראפט ובן נראה הרבה פחות טוב למרות כל הדיבורים על כמה הוא בוגר במשחק שלו. הוא מאוד חסר ביטחון וזה לא מאפיין אותו.

זה פשוט לא נכון. למרות הסטטיסטיקה הלא מרשימה עד כה על הנייר, הוא מקום 21 בנקודות מבין הרוקיז, ובאסיסטים הוא מקום 6. אפילו בריבאונד הוא מקום 16.

הוא נבחר 26 בדראפט הזה, כן? נשמע לי שיש לך ציפיות מוגזמות
עידן

הודעהעל ידי גיא » 28 אוקטובר 2025, 11:34

שמואל1 כתב:
עידן כתב:
שמואל1 כתב:

שמואל זוכר איך שנתיים קראו פה לדני ״עציץ״? איך הוא היה עומד בפינה ומחכה ובסוף שם 6 או 9 נקודות?
המאמנים ב -NBA לא פראיירים הם רואים דברים שהם אוהבים. מה שכן - הוא חייב קליעה.
גיא

הודעהעל ידי Shay_uzan » 28 אוקטובר 2025, 11:41

לא יודע מה אתם מצפים מבן, אבל הוא כבר עומד בציפיות שלו.
מזכיר שהוא אפילו לא הרכז הראשון או השני שנבחר בדראפט על ידי הנטס. אם בן יסיים את העונה בשורה סטטיסטית של 7p4a1r אני קונה את זה
תמונה
סמל אישי של המשתמש
Shay_uzan

הודעהעל ידי toja27 » 28 אוקטובר 2025, 11:46

שמואל1 כתב:

הוא צריך לשפר את משחק ההתקפה שלו ,בעיקר קליעה כמו שאמרו,זה לא משהו שיקרה במשחק הבא .משהו יותר פונדמנטלי.
אבל יש לו משהו מיוחד במשחק, זה קשה לקחת ממנו.
סמל אישי של המשתמש
toja27

הודעהעל ידי omerk » 28 אוקטובר 2025, 12:14

לא הייתי מתרגש מהקליעה שלו. כמעט לכל הצעירים בגיל שלו יש קליעה בעייתית, שאפילו נהיית בעייתית יותר בעונה הראשונה שלהם בנבא. הוא בסך הכל בן 19 סיים תיכון לפני שנתיים. יש לו הרבה לאן לצמוח מבחינת הקליעה והוא בודאות ישפר את זה בשנים הקרובות. חשוב רק שהוא יבין את המגבלות שלו ויקח מאמן צמוד בקיץ לעבוד על זה.
omerk

הודעהעל ידי A.Parker » 28 אוקטובר 2025, 12:44

באמת לא ברור מה רוצים פה ממנו. גם דני היה רע בהתחלה, והוא נבחר הרבה יותר גבוה ועם ציפיות משמעותית גדולות יותר.
אם הוא יהיה שחקן רוטציה טוב זה כבר כיוון חיובי. בינתיים הגיוני שיגמגם ושתהיה חוסר יציבות.
A.Parker

הקודם

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו־15 אורחים