המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

JarJarBinx כתב:הסנטר הפותח של מכבי בסיום המשחק מול פנאתינייקוס: 0 (אפס) ריבאונדים. לא אפס בהגנה או אפס בהתקפה, אפס סך הכל.
אגב, הסנטר השני בסגל, סנטוס, עם אחד...

JarJarBinx כתב:הסנטר הפותח של מכבי בסיום המשחק מול פנאתינייקוס: 0 (אפס) ריבאונדים. לא אפס בהגנה או אפס בהתקפה, אפס סך הכל.

גל גל כתב:שחקן מזעזע.
ההתקפה שלו זו אחיזת עניים

MTA2311 כתב:זוכרים את הקמפיין שיצא ממכבי לפני תחילת העונה בשביל למכור לנו אותו כסנטר ראשון, על הביקוש שהיה לו בנבא ואיך מכבי סירבה?

ankram כתב:JarJarBinx כתב:הסנטר הפותח של מכבי בסיום המשחק מול פנאתינייקוס: 0 (אפס) ריבאונדים. לא אפס בהגנה או אפס בהתקפה, אפס סך הכל.
אז או שיש לך (כמעט תמיד) סנטרים שלא מסוגלים לקחת ריבאונד , או שיש פה שיטת משחק בהגנה דפוקה שמעמידה את הגבוהים שלך על קו ה 3 לרדוף אחרי גארדים בעוד החצי פינה שלך שם גוף על סנטר 2.10.

ankram כתב:MTA2311 כתב:זוכרים את הקמפיין שיצא ממכבי לפני תחילת העונה בשביל למכור לנו אותו כסנטר ראשון, על הביקוש שהיה לו בנבא ואיך מכבי סירבה?
אבל זה היה כנראה קמפיין מוצלח כי הצליחו למכור את זה לאיזה 8000 פראיירים

MTA2311 כתב:ankram כתב:MTA2311 כתב:זוכרים את הקמפיין שיצא ממכבי לפני תחילת העונה בשביל למכור לנו אותו כסנטר ראשון, על הביקוש שהיה לו בנבא ואיך מכבי סירבה?
לטיפשים האלה אפשר גם למכור אותך כסנטר ראשון
אני סטרץ׳ 5 , אבל בגילי אחרי הסטרץ׳ באה פריקת הירך , ויוצא לי טחור.MTA2311 כתב:ankram כתב:MTA2311 כתב:זוכרים את הקמפיין שיצא ממכבי לפני תחילת העונה בשביל למכור לנו אותו כסנטר ראשון, על הביקוש שהיה לו בנבא ואיך מכבי סירבה?

מריח פה קצת זלזול , יש לי חוכמת משחק הבעיה שעד שאני מוציא לפועל את מה שאני חושב , יש כבר דאנק בצד השני. ועדיין אני יותר מהיר מדאוטין.עידן כתב:MTA2311 כתב:ankram כתב:MTA2311 כתב:זוכרים את הקמפיין שיצא ממכבי לפני תחילת העונה בשביל למכור לנו אותו כסנטר ראשון, על הביקוש שהיה לו בנבא ואיך מכבי סירבה?
לך תדע, אולי הוא יתרום יותר מאומורי? אני מוכן לנסות אותו כל עוד הוא יראה דקות משחק

משתמשים הגולשים בפורום זה: felix_r, Google [Bot], מרסר ו־28 אורחים