המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
my man כתב:מה שהם לא עשו לנו בבולגריה יעשו היום בערב...
Avi1508 כתב:במכבי נרשמו: הורד, קלארק, דאוטין, סנטוס ובריסט
לוני ווקר לא נרשם
בהפועל נרשמו: מוטלי, בלייקני, בראיינט, אוטורו וטיילר אניס
ואסיליה מיציץ׳ לא נרשם
omerk כתב:Avi1508 כתב:במכבי נרשמו: הורד, קלארק, דאוטין, סנטוס ובריסט
לוני ווקר לא נרשם
ואסיליה מיציץ׳ לא נרשם
איך קטש לא רושם את ווקר
מרסר כתב:omerk כתב:Avi1508 כתב:במכבי נרשמו: הורד, קלארק, דאוטין, סנטוס ובריסט
לוני ווקר לא נרשם
ואסיליה מיציץ׳ לא נרשם
איך קטש לא רושם את ווקר
לווקר יש פציעה קטנה שהוא סוחב כבר הרבה זמן.
itai7 כתב:האיש הזיה, שיתעסק בכדורסל
Avi1508 כתב:יש שמועה שעופר ינאי לא רוצה שהמשחקים יחזרו לארץ בגלל שהוא יצטרך לשלם מס על כל השחקנים,
בתחילת העונה הוא הקים חברה בבולגריה שמנהלת את הפועל ולכן הוא לא צריך לשלם מס בישראל כרגע, השמועה גם אומרת שהוא האריך את חוזי השכירות בבולגריה עד פברואר
תוסיפו לזה את כל הבלאגן שלו עם האולטראס של הפועל ואת כך שלמשחק היום הוא מוכר כרטיסים רק למי שיש מנוי כלשהוא ותקבלו הרבה בלגן בהפועל
כמו שהיו אומרים ברוסיה ״הכה ביהודים והצל את המולדת״ אז עופר ינאי עושה ״הכה במכבי והצל את הפועל״
עידן כתב:Avi1508 כתב:יש שמועה שעופר ינאי לא רוצה שהמשחקים יחזרו לארץ בגלל שהוא יצטרך לשלם מס על כל השחקנים,
בתחילת העונה הוא הקים חברה בבולגריה שמנהלת את הפועל ולכן הוא לא צריך לשלם מס בישראל כרגע, השמועה גם אומרת שהוא האריך את חוזי השכירות בבולגריה עד פברואר
תוסיפו לזה את כל הבלאגן שלו עם האולטראס של הפועל ואת כך שלמשחק היום הוא מוכר כרטיסים רק למי שיש מנוי כלשהוא ותקבלו הרבה בלגן בהפועל
כמו שהיו אומרים ברוסיה ״הכה ביהודים והצל את המולדת״ אז עופר ינאי עושה ״הכה במכבי והצל את הפועל״
השמועה הזו באמת נשמעת קשקוש בהתחשב בכך שינאי אפילו שיתף פעולה עם פדרמן כדי להחזיר את המשחקים לארץ, ולא נראה לי שהם ניסו להסתיר את זה.
זה לא סותר את זה שינאי מוציא לאחרונה אמירות הזויות בלשון המעטה, ובקצב מסחרר.
עידן כתב:https://sports.walla.co.il/item/3794884
ינאי: כבר שבוע לא התראיינתי וזו אשמת מכבי כמובן. הם ערפדים צמאי דם שמנסים להפליל אותי, אני אפיל את כולם. הבאתי מספרים מטורפים של אוהדים לדרבי, זה בלתי נתפס, למרות שמכבי שיחדו את הגורמים הרלוונטיים שזה ייראה כאילו אוהדי הפועל לא מגיעים בהמוניהם למשחקים, וכמובן שהם קנו גם את השופטים כדי לתת את תואר גביע ווינר סל להפועל ירושלים. אני עוד אראה לכולם! עופר ינאי יזכה באליפות היורוליג! אף אחד לא ישכח את השם ינאי!
עידן כתב:https://sports.walla.co.il/item/3794884
ינאי: כבר שבוע לא התראיינתי וזו אשמת מכבי כמובן. הם ערפדים צמאי דם שמנסים להפליל אותי, אני אפיל את כולם. הבאתי מספרים מטורפים של אוהדים לדרבי, זה בלתי נתפס, למרות שמכבי שיחדו את הגורמים הרלוונטיים שזה ייראה כאילו אוהדי הפועל לא מגיעים בהמוניהם למשחקים, וכמובן שהם קנו גם את השופטים כדי לתת את תואר גביע ווינר סל להפועל ירושלים. אני עוד אראה לכולם! עופר ינאי יזכה באליפות היורוליג! אף אחד לא ישכח את השם ינאי!
A.Parker כתב:עידן כתב:https://sports.walla.co.il/item/3794884
אמיתי או ציני?
Gevaudan כתב:עידן כתב:https://sports.walla.co.il/item/3794884
כך מתנהג אדם בהיסטריה.
הוא בהיסטריה, כי: בעונה שבה הקבוצה שלו מפלרטטת עם המקום הראשון ביורוליג, עם קבוצת חלומות של 160 מיליון ש"ח כשמנגד משחק לו חוג בצד הצהוב של הכביש, הוא עדיין לא מצליח למכור 4,000 מנויים לסל, הוא בסכסוך מתמשך עם האולטראס, לא מצליח לקדם בניית אולם חדש (למרות שעל זה ביסס את המעבר שלהם להיכל) ונמצא (לפי דיווחים) בהפסדים של עשרות מיליונים מההשקעה בקבוצה.
אנחנו ה-scapegoat הקבוע שלו בכל פעם שיש לו בלגן עם הקבוצה.
הם מפסידים (גם אם לא שיחקו מולנו) - מכבי קנו את השופטים, הדומיננטיות שלהם בליגה משפיעה על הממסד, ידה ידה ידה.
קורה משהו עם האולטראס - מכבי טמנה שתולים בקרב האוהדים כדי להתנכל לו.
השיפוץ של הדרייב-אין מתעכב - מכבי מטרפדת מעבר שלנו מההיכל.
מתישהו צריך להתעלם מהגנון הזה ולהתעסק עד כמה שאפשר בכדורסל.
עידן כתב:A.Parker כתב:עידן כתב:https://sports.walla.co.il/item/3794884
אמיתי או ציני?
לא אמיתי, הקצנתי, אבל זה מבוסס על הראיון האמיתי שהוא מביך מאוד, ובאמת הוא עבר בסופו לדבר על עצמו בגוף שלישי ואמר ש"עופר ינאי רוצה לקחת יורוליג ואליפות בארץ"
והוא באמת אמר משהו עם קטע של מצות מדם של נוצרים וזו אשמת מכבי כמובן. הקצנתי כדי להראות כמה הוא מגוחך, המציאות לא כזו רחוקה.

MTA2311 כתב:עידן כתב:A.Parker כתב:עידן כתב:https://sports.walla.co.il/item/3794884
אמיתי או ציני?
לא אמיתי, הקצנתי, אבל זה מבוסס על הראיון האמיתי שהוא מביך מאוד, ובאמת הוא עבר בסופו לדבר על עצמו בגוף שלישי ואמר ש"עופר ינאי רוצה לקחת יורוליג ואליפות בארץ"
והוא באמת אמר משהו עם קטע של מצות מדם של נוצרים וזו אשמת מכבי כמובן. הקצנתי כדי להראות כמה הוא מגוחך, המציאות לא כזו רחוקה.
הוא אמר שההאשמות של מכבי על כך שהוא כביכול סיכל את חזרת המשחקים לארץ משולה לעלילת דם על מצות מדם וכו
משתמשים הגולשים בפורום זה: Cobra, Google [Bot], toja27 ו־41 אורחים