ליגת העל מחזור 13: מכבי ת"א נגד הפועל י-ם, ראשון, 21:05

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: ליגת העל מחזור 13: מכבי ת"א נגד הפועל י-ם, ראשון, 21:05

הודעהעל ידי felix_r » 12 ינואר 2026, 11:59

omerk כתב:
felix_r כתב:הסתכלתי על הסטטיסטיקה, והגעתי למסקנה שהנתון שנתן לנו את ניצחון הוא חטיפות 10 על 7 איבודים בלבד. לירושלים 4 חטיפות על 13 איבודים.

כן, גם באסיסטים היינו הרבה יותר טובים 26 שלנו על 17 שלהם, אבל זה פחות משמעותי. כי מכבי תמיד עושה הרבה אסיסטים.

לטעמי זה בגלל שבלאט לא שיחק הרבה (פחות מ-14 דקות). בלי בלאט עדיין היו מספיק אסיסטים, אבל שמרנו הרבה יותר טוב. מי שזוכר ברבע השני ירושלים הלכה על בלאט בכול התקפה, ובכול התקפה קלעה עד שקטש השכיל להוריד אותו לספסל.

המשחק היה יכול להיות הרבה יותר קל אם לא היינו מחטיאים כמעט 50% מהזריקות מהקו. לדעתי השארנו על הקו איזה 8 נק לפחות

18/26
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אני לא אוכל, לא שותה, רק בוכה כל הזמן.
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
- חביבי, יש לך מקרה חמור של פדרמאניה-דיפרסיה!
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי omerk » 12 ינואר 2026, 14:05

felix_r כתב:
omerk כתב:
felix_r כתב:הסתכלתי על הסטטיסטיקה, והגעתי למסקנה שהנתון שנתן לנו את ניצחון הוא חטיפות 10 על 7 איבודים בלבד. לירושלים 4 חטיפות על 13 איבודים.

כן, גם באסיסטים היינו הרבה יותר טובים 26 שלנו על 17 שלהם, אבל זה פחות משמעותי. כי מכבי תמיד עושה הרבה אסיסטים.

לטעמי זה בגלל שבלאט לא שיחק הרבה (פחות מ-14 דקות). בלי בלאט עדיין היו מספיק אסיסטים, אבל שמרנו הרבה יותר טוב. מי שזוכר ברבע השני ירושלים הלכה על בלאט בכול התקפה, ובכול התקפה קלעה עד שקטש השכיל להוריד אותו לספסל.

המשחק היה יכול להיות הרבה יותר קל אם לא היינו מחטיאים כמעט 50% מהזריקות מהקו. לדעתי השארנו על הקו איזה 8 נק לפחות

18/26

על הפנים. העיקר שניצחנו בסוף ולא הגענו למצב שהעונשין זה מה שהכריע
omerk

הודעהעל ידי felix_r » 12 ינואר 2026, 17:02

אני בדרך כלל מאלה שמרבים לבקר את קטש על עקשנות ו"מקובעות" (אם יש מילה כזאת). הפעם מגיע לו קרדיט על יצירתיות. החמישייה הגבוהה שלו עם סורקין וסאנטוס ביחד הרגה את ירושלים, שלא הצליחה למצוא מענה להפתעה הזאת שקטש שלף.
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אני לא אוכל, לא שותה, רק בוכה כל הזמן.
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
- חביבי, יש לך מקרה חמור של פדרמאניה-דיפרסיה!
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי עידן » 12 ינואר 2026, 17:24

felix_r כתב:אני בדרך כלל מאלה שמרבים לבקר את קטש על עקשנות ו"מקובעות" (אם יש מילה כזאת). הפעם מגיע לו קרדיט על יצירתיות. החמישייה הגבוהה שלו עם סורקין וסאנטוס ביחד הרגה את ירושלים, שלא הצליחה למצוא מענה להפתעה הזאת שקטש שלף.

המילה היא "קיבעון" :)
עידן

הודעהעל ידי Mitelka » 12 ינואר 2026, 17:57

felix_r כתב:אני בדרך כלל מאלה שמרבים לבקר את קטש על עקשנות ו"מקובעות" (אם יש מילה כזאת). הפעם מגיע לו קרדיט על יצירתיות. החמישייה הגבוהה שלו עם סורקין וסאנטוס ביחד הרגה את ירושלים, שלא הצליחה למצוא מענה להפתעה הזאת שקטש שלף.
זה באמת היה אחלה אבל בהעדר דאוטין ו ווקר אין הרבה ברירה וזה די מתבקש לפחות לנסות את זה לפרקים.

Sent from my SM-S926B using Tapatalk
תמונה
Mitelka

Re: ליגת העל מחזור 13: מכבי ת

הודעהעל ידי omerk » 12 ינואר 2026, 20:53

Mitelka כתב:
זה באמת היה אחלה אבל בהעדר דאוטין ו ווקר אין הרבה ברירה וזה די מתבקש לפחות לנסות את זה לפרקים.

Sent from my SM-S926B using Tapatalk

אגב דאוטין, אמרו שבועיים לחזרה לפני שבועיים וחצי.
ייתכן שמכבי מחרטטת לגבי פציעות ותאריכי חזרה של שחקנים??? מכבי שלנו???
omerk

הודעהעל ידי סומבץ » 15 ינואר 2026, 08:38

מרסר כתב:
Avi1508 כתב:
מרסר כתב:
Avi1508 כתב:זה יכול להיות משחק שיקבע את הביתיות בפלייאוף

כול עוד אנחנו בשיוון עם הפועל ת"א נהיה מקום שני, צריך או לנצח את הפועל ת"א ביותר ממה שהם ניצחו אותנו, או שהם יפסידו לקבוצה אחרת ואנחנו לא עד סוף העונה הסדירה.

המשחק הבא שלנו מולם הוא משחק ביתי שלנו והפסדנו להם בחמש שזה בהחלט מחיק

כן זה מה שטענתי חייבים לנצח ביותר ממה שהם ניצחו אותנו או שהם יפסידו לקבוצה אחרת ואנחנו לא עד סוף העונה הסדירה, זה קשה אבל אפשרי.

אבל אם ננצח אותם בפחות ממה שהם ניצחו אותנו, במאזן הכללי יהיו 2 הפסדים להם ורק 1 לנו (הם כבר הפסידו לירושלים פעם אחת). ואז אם שתי הקבוצות לא מפסידות בשאר מחזורי הליגה, אנחנו נסיים ראשונים. ובמקרה כזה לא צריך לחכות שהם יפסידו לקבוצה אחרת.
סומבץ

הקודם

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot], Google Adsense [Bot], רנדי וייט ו־27 אורחים